:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ojj Azulek :loveu: A ja sem pomyślunkałam czy by w dzień wagarowicza nie iść do tego kina i pojechać gdzieś... do Rzeszowa np :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ejj, masz niezłe plany :evil_lol: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Samturia']kirde nie widac azulka :([/quote] A ja widzę :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bo buraczek ma same niezłe pomysł :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 :cool3: No fakt, trzeba to przyznać. Buraki są fajne :loveu: Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 nie wiem czy skomentować fote czy przyłączyć się do dyskusji na temat dobrych pomysłów (a właściwie pomysłu) panny FiGi :cool3: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Łaaa chwala moją rodzinę :loveu: A ja jutro poprawiam pałę z chemii i nie mam czasu na dogo :( Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='justys95']nie wiem czy skomentować fote czy przyłączyć się do dyskusji na temat dobrych pomysłów (a właściwie pomysłu) panny FiGi :cool3: :lol:[/quote] Mi się pewnien pomysł snuł od lutego ale co tam haha :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Łaaa chwala moją rodzinę :loveu: A ja jutro poprawiam pałę z chemii i nie mam czasu na dogo :([/quote] Juz wiem co będę jutro robić na lekcjach :p Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja będe musiała częsciej trzymac język za zębami bo Gonia nic tylko kciuki całymi dniami za mnie trzyma... a ja i tak to zawalam, albo nie piszemy :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja będe musiała częsciej trzymac język za zębami bo Gonia nic tylko kciuki całymi dniami za mnie trzyma... a ja i tak to zawalam, albo nie piszemy :lol:[/quote] Wierz mi, ze to jest o wiele lepsze niż słuchanie historii sztuki :razz: Babka sie dziwi, ze ludzie gadaja, a jak cos to ostatnio powiedziała, żeby kolega z koleżanką poszli sobie na grzanki ze szpinakiem :-o Zgon na miejscu :diabloti: I NIE POZWALAM CI TRZYMAC JĘZYKA ZA ZĘBAMI PRZED GONIĄ! Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 W sobote byłam w Deichmann'ie w Auchan (łaa wybudowali go z jakieś pół roku temu a ja dopiero byłam w sobote hah) ;-) Dostałam gazetkę reklamową no i upatrzyłam sobie buty - nic konkretnego, dosłownie na dwa wyjścia na egzamin... Balerinki czarne... Jako iż ja nie przepadam za eleganckimi butami, w ogole dzikus jestem, mam łapsko szerokie i rozmiar 42 :evil_lol: wole luźne, sportowe butki albo coś z trepów (moze sie kiedyś dorobie glanów :cool3:). Koleżanki rozmawiały o butach, akurat jedna miała takie balerinki w panterke, na które długo polowała i włąsnie kupiła w Deichmann'ie. Przysłuchiwałam się tym "inetresującym rozmowom", nie miałam ochoty dłużej tego słuchać, bo akurat humor straciłam (zawalony sprawdzian z fizyki i coś jeszcze) to szczerze i bez zadnych zahamowań (jak zawsze, jak coś jest nie tak) pod nosem powiedziałam, ze "ide se kupić dzisiaj buty na niedziele w Deichmann'ie". Nagle cisza... Jakież było moje zdziwienie gdy kilka koleżanek zaczęło brechorać :evil_lol: Ja to chyba powinnam być częsciej wsciekla, przynajmniej jak cos powiem to ktoś zwraca na mnie uwage. Szczegolnie jak pod koniec lekcji nauczycielka z fizyki powiedziala, ze "jutro 7:00 w szkole na dodatkową fizykę" - ja na to "taaaaa już lece", słysze śmiech koleżanki przez którą mam dostać o jeden stopien nizej cały ten sprawdzian. :shake: Własnie wróciłam, kupiłam te paskudy, połozyłam w kącie - do zobaczyska za miesiąc heheh :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a co? Nie podobają się buciki, że je na miesiąc odkładasz? :) ja buty od razu na miejscu rozchodze, żeby były wygodne...:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='justys95']a co? Nie podobają się buciki, że je na miesiąc odkładasz? :) ja buty od razu na miejscu rozchodze, żeby były wygodne...:evil_lol:[/quote] Podobać to moze i w jakimś stopniu mi się podobają. Rozchodzić też już połaziłam w domu. Ale wiesz :evil_lol: Ja mam takie zdolności ze dobrze byłoby, gdyby to kwietnia wytrzymały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Podobać to moze i w jakimś stopniu mi się podobają. Rozchodzić też już połaziłam w domu. Ale wiesz :evil_lol: Ja mam takie zdolności ze dobrze byłoby, gdyby to kwietnia wytrzymały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] a....no to już kumam...:evil_lol: dzięki...:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='justys95']a....no to już kumam...:evil_lol: dzięki...:diabloti:[/quote] No taki ze mnie dziwny człek :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no już bardziej [B]człowiek[/B] :razz:......(:evil_lol:) Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 O to własnie chodzi, ze jestem dziwnym CZŁEKIEM (nie czepiaj się :evil_lol:) Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']W sobote byłam w Deichmann'ie w Auchan (łaa wybudowali go z jakieś pół roku temu a ja dopiero byłam w sobote hah) ;-) Dostałam gazetkę reklamową no i upatrzyłam sobie buty - nic konkretnego, dosłownie na dwa wyjścia na egzamin... Balerinki czarne... Jako iż ja nie przepadam za eleganckimi butami, w ogole dzikus jestem, mam łapsko szerokie i rozmiar 42 :evil_lol: wole luźne, sportowe butki albo coś z trepów (moze sie kiedyś dorobie glanów :cool3:). Koleżanki rozmawiały o butach, akurat jedna miała takie balerinki w panterke, na które długo polowała i włąsnie kupiła w Deichmann'ie. Przysłuchiwałam się tym "inetresującym rozmowom", nie miałam ochoty dłużej tego słuchać, bo akurat humor straciłam (zawalony sprawdzian z fizyki i coś jeszcze) to szczerze i bez zadnych zahamowań (jak zawsze, jak coś jest nie tak) pod nosem powiedziałam, ze "ide se kupić dzisiaj buty na niedziele w Deichmann'ie". Nagle cisza... Jakież było moje zdziwienie gdy kilka koleżanek zaczęło brechorać :evil_lol: Ja to chyba powinnam być częsciej wsciekla, przynajmniej jak cos powiem to ktoś zwraca na mnie uwage. Szczegolnie jak pod koniec lekcji nauczycielka z fizyki powiedziala, ze "jutro 7:00 w szkole na dodatkową fizykę" - ja na to "taaaaa już lece", słysze śmiech koleżanki przez którą mam dostać o jeden stopien nizej cały ten sprawdzian. :shake: Własnie wróciłam, kupiłam te paskudy, połozyłam w kącie - do zobaczyska za miesiąc heheh :evil_lol:[/quote] jesli chodzi o buty ja mam podobną sytuacje co Ty:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']W sobote byłam w Deichmann'ie w Auchan (łaa wybudowali go z jakieś pół roku temu a ja dopiero byłam w sobote hah) ;-) Dostałam gazetkę reklamową no i upatrzyłam sobie buty - nic konkretnego, dosłownie na dwa wyjścia na egzamin... Balerinki czarne... Jako iż ja nie przepadam za eleganckimi butami, w ogole dzikus jestem, mam łapsko szerokie i rozmiar 42 :evil_lol: wole luźne, sportowe butki albo coś z trepów (moze sie kiedyś dorobie glanów :cool3:). Koleżanki rozmawiały o butach, akurat jedna miała takie balerinki w panterke, na które długo polowała i włąsnie kupiła w Deichmann'ie. Przysłuchiwałam się tym "inetresującym rozmowom", nie miałam ochoty dłużej tego słuchać, bo akurat humor straciłam (zawalony sprawdzian z fizyki i coś jeszcze) to szczerze i bez zadnych zahamowań (jak zawsze, jak coś jest nie tak) pod nosem powiedziałam, ze "ide se kupić dzisiaj buty na niedziele w Deichmann'ie". Nagle cisza... Jakież było moje zdziwienie gdy kilka koleżanek zaczęło brechorać :evil_lol: Ja to chyba powinnam być częsciej wsciekla, przynajmniej jak cos powiem to ktoś zwraca na mnie uwage. Szczegolnie jak pod koniec lekcji nauczycielka z fizyki powiedziala, ze "jutro 7:00 w szkole na dodatkową fizykę" - ja na to "taaaaa już lece", słysze śmiech koleżanki przez którą mam dostać o jeden stopien nizej cały ten sprawdzian. :shake: Własnie wróciłam, kupiłam te paskudy, połozyłam w kącie - do zobaczyska za miesiąc heheh :evil_lol:[/quote]Ja z moimi zrobiłam dokładnie tak samo :diabloti: Kupiłam [zacznijmy od tego że mama mnie musiała do tego zmusić :evil_lol:] i walnęłam w kąt, a później kustykałam 2km w nich do kościoła :angryy: Łaska bolały mnie niemiłosiernie:mad: W ogóle we łbie mi się nie mieści jak można w czymś takim na codzień chodzić :lol: [quote name='g_o_n_i_a']O to własnie chodzi, ze jestem dziwnym CZŁEKIEM (nie czepiaj się :evil_lol:)[/quote]Ona to ode mnie odgapiła :turn-l: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jesli chodzi o buty ja mam podobną sytuacje co Ty:diabloti:[/quote] Łaa, tzn. ze nie jestem sierotą choć w jednej kwestii :multi: :multi: :multi: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ja z moimi zrobiłam dokładnie tak samo :diabloti: Kupiłam [zacznijmy od tego że mama mnie musiała do tego zmusić :evil_lol:] i walnęłam w kąt, a później kustykałam 2km w nich do kościoła :angryy: Łaska bolały mnie niemiłosiernie:mad: W ogóle we łbie mi się nie mieści jak można w czymś takim na codzień chodzić :lol: [/quote] Wiesz, jakos nie bardzo na egzamin w adidasach hahh :p :diabloti: A co do butków - ja i tak ich nie ubiore, nawet do kościoła :shake: Nie kofam ich i tyle, kofam adidasy :shake: Święto lasu będzie jak je ubiorę na dwa dni na egzamin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] Ona to ode mnie odgapiła :turn-l:[/quote] No widzisz, goopki tak mają :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja tez kofam adidaski nie lubie bycikow eleganckich a tym bardziej na obcasie bo na takich chodzzic nie potrafie:cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Blah, na szczescie upieklo mi sie od obcasów :evil_lol: Łii, a moze chcecie je zobaczyć? Paskudne są jak nic, ale czego się spodziewać? Kosztowały AŻ 50 złotych hahaha Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wiesz, jakos nie bardzo na egzamin w adidasach hahh :p :diabloti: A co do butków - ja i tak ich nie ubiore, nawet do kościoła :shake: Nie kofam ich i tyle, kofam adidasy :shake: Święto lasu będzie jak je ubiorę na dwa dni na egzamin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Ja musiałam w takich bootach zapitalać do kościoła na zakończenie III gimn... :placz::placz: Nigdy nie ubieram ich w zwykła niedziele :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :loveu: zzapraszzam do mnie sa juz focie:p Quote
Recommended Posts