Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witam:D:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Gosiu!! Nie przejmuj sie ludzmi. Widocznie nie zasluguja na twoja przyjazn:p oo... gitara. Taka elektryczna czy zwykla?:lol:[/quote] Madziu :loveu: Ja sie ludźmi nie przejmuje.;) W zasadzie po tylu przejściach z pseudo przyjaciółmi boję się w cokolwiek angażowac...:-( Po co, skoro kolejny raz mogę zostać na lodzie... Jednak samotność robi swoje i wbrew kolejnym obietnicom, ze ludziom nie powinnam ufać, to i tak w serduszku chowam ciepłe uczucia do pewnej osoby... Wiem, dziwny ze mnie ludź. :razz: A gitarka to oczywiśćie zwykła. :evil_lol: Hahaha już sobie wyobrażam siebie z elektryczną, akurat mam długie włosy to będę mogła nimi rzucać w każdą strone. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko gdzie ja bym na niej ćwiczyła. :razz: [quote name='Paulina_mickey']Witam:D:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Heeeeeeeeeeeej :multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Macie racje nie warto sie przejmować ludźmi...Gonia jeśli Cie zostawili na lodzie to znaczy że nie są Ciebie warci...Nie zawracaj sobie nimi głowy...Na pewno znajdą sie ludzie warci zaufania i to najczęściej sa osoby których nie zauważamy...takie jest moja zdanie:eviltong: a jesli nie ludzie to zawsze zostają zwierzaki:multi: to sa najlepsi przyjaciele, szczerzy nie kłamią nie kręcą i można im zaufać:D Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A gitarka to oczywiśćie zwykła. :evil_lol: Hahaha już sobie wyobrażam siebie z elektryczną, akurat mam długie włosy to będę mogła nimi rzucać w każdą strone. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko gdzie ja bym na niej ćwiczyła. :razz: [/quote] jak to gdzie? W piwnicy:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Macie racje nie warto sie przejmować ludźmi...Gonia jeśli Cie zostawili na lodzie to znaczy że nie są Ciebie warci...Nie zawracaj sobie nimi głowy...Na pewno znajdą sie ludzie warci zaufania i to najczęściej sa osoby których nie zauważamy...takie jest moja zdanie:eviltong: a jesli nie ludzie to zawsze zostają zwierzaki:multi: to sa najlepsi przyjaciele, szczerzy nie kłamią nie kręcą i można im zaufać:D[/quote] Ja to zawsze jakaś dziwna byłam, dla moich "przyjaciół" zawsze ja była nieważna, moje problemy, moje smutki. Najważniejszy był ten "przyjaciel" jego życie i w ogole jego osoba... Zawsze tak było. Ale już tak nie będzie :diabloti: , wcześniej to byłam goowniarz, teraz patrzę inaczej na świat, zmieniły się poglądy na ludzi. :eviltong: Na przykład kiedyś kryłam to, co mi leżało na sercu, ubierałam maske szczęsliwej goni... Teraz od dobrego roku (moze nawet więcej) nic takiego nie ma - jak mi źle to nie mam zamiaru skakać z radości tylko dlatego ze chce byc lepsza w oczach innych. Nie ukrywam tego ze wpadłam w dół... Gdy jestem szczęsliwa to nawet pójdę z nauczycielem pogadać jak ze starym znajomym, nie załamie się z powodu kolejnej dwójki z matmy, wstaję i idę dalej, bo MUSZĘ... Nie przejmuje się ludźmi - nie idę tam gdzie wszyscy zeby być fajna, skoro nie mam na to ochoty. Oni idą na impreze, ja chwytam aparat i mykam z Azulastą w świat... Na dzien dzisiejszy nie kryję tego, ze nie idę na komers, po prostu nie stać mnie na takie rzeczy i nawet nie mam na to ochoty - po co? Poznałam się już na tych ludziach, ze tak naprawde im na mnie nie zależy (teraz to i ze wzajemnościa :diabloti: ), że są fałszywi... Cieszę sie, ze to są już ostatnie 3 miesiące z nimi. Nie ma mowy, nie zamierzam kolejny raz skonczyc tak jak zawsze. :eviltong: Tamto było dawno, nie chcę nawet do tego wracać. Byłam głupia, bo ufałam bezgranicznie i zawsze dla "przyjaciela" robilam to, co on chciał. Zrobiłam się bardziej nieufna, często się boję, np. tego, ze moja przyjaźń z Sylwia pewnego razu po prostu sie skończy, bo coś bedzie znowu nie tak, bo okaże się, ze nie jestem taka jak sobie ktoś wyobrażał... A z tym sobie już chyba nie poradzę... Nie ukrywam swoich uczuć... Cóż wszystko się w życiu zmienia, ale takie urazy na duszy robią swoje... :razz: A ze zwierzaków mam masę przyjaciół. Przede wszystkim Azulastą, z którą w ostatnim roku bardzo się związałam, która wysluchiwala moich wzlotów i upadków. Zawsze była i jest przy mnie. :loveu: Nie zapomne również o dzieciach ze schroniska. Masterku moim i Honoratce :loveu: , Gracioszce (która juz w domku! :placz:), Madziulce :loveu: i wiele wiele innych... W schronisku oni mi nie pozwalają smutać. :lol: [quote name='Magda_Miki']jak to gdzie? W piwnicy:lol:[/quote] Haha :evil_lol: Ale w piwnicy jest ciemnooo... Zimnooo... :-o :eviltong: Poza tym nie wiem jeszcze na 100% czy to wszystko wyjdzie. Zapewne rodzice będą coś kręcić nosem, ze zamiast się uczyć to na gitare, a ze mi sie to szybko znudzi i takie tam. Owszem, moze sie znudzić, ale moze niekoniecznie tak szybko i jakieś podstawy będę mieć i, to czasem sobie pobrzdąkam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Haha, niezłą sobie puścilam litanię :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Hahaha już sobie wyobrażam siebie z elektryczną, akurat mam długie włosy to będę mogła nimi rzucać w każdą strone. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Tylko gdzie ja bym na niej ćwiczyła. :razz: [/B] [/quote] u nie :evil_lol: ............!!! ja kochana mam i gitare elektryczna obecnie bezużyteczną i przyzwyczajona jestem do huku pieców gitarowych :diabloti: no co wchodzisz w to ????;) Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Haha, niezłą sobie puścilam litanię :evil_lol:[/quote] No, az mnie zatkalo;);) Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Miałam wrzucić fotki Azy (bo innych macie dość) , ale jakos tak wyszło, ze pozmniejszałam je i odechciało mi sie wszystkiego. Więc byłam na polku z Azulą, a potem wrócilam do domu i poszlam się polożyć. [quote name='ewatr']u nie ............!!! ja kochana mam i gitare elektryczna obecnie bezużyteczną i przyzwyczajona jestem do huku pieców gitarowych no co wchodzisz w to ????[/quote] Mamooo :multi: Ja przecież wiem, czyj to sprzęt A wiesz co się z tym wiąże? Wiesz kto musiałby mnie widywać czesto?! :o Kto rozpaczałby nad swoją ukochaną gitarą tylko dlatego, ze ja, gonia pasztecik, mam marzenie?! :o Zreszta przeciez gonia chce mieć własną, jedyną, ukochaną gitarkę i grać w domku... ;-) Ale dziekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jak kiedys bede potrzebowac, a raczej spobować, to przylecę O ile Kuba mnie nie zje :cool3: [quote name='Magda_Miki']No, az mnie zatkalo[/quote] Straszne to, wiem, o sobie moge pisac dłuuugo, ale głowie o swoich upadkach... :( Ale co ja poradze, chciałam miec w życiu wiele i to własnie "wiele" dało mi po tyłku i mam teraz niewiele (chodź częsciowo dobrze mi z tym, co aktualnie mam, co kocham)... Żałuje wielu rzeczy ze swojego życia, szczegolnie tej gooopoty. Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Haha, niezłą sobie puścilam litanię :evil_lol:[/QUOTE] Prawde mówiąc nie chciało mi się tego czytać...:diabloti: jakoś zmusiłam się żeby nie zasnąć...:evil_lol: i przeczytałam jako...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ależ ja nikogo nie zmuszam do czytania. ;-) Ta galeria, w zasadzie to juz foto blog, zawsze byla i będzie miejscem, gdzie będę się wygadywac, zawsze to robilam i będę nadal. Jak komuś nie odpowiada to trudno - nikogo absolutnie nie zmuszam do odwiedzania mnie (niektórzy włażą tylko po to, zeby nabić sobie posta i to niby nie jest nudne i idiotyczne?). ;-) Wcale sie nie pogniewam jeżeli ktoś przestanie do nas zagladac, naprawde świat sie na tym nie skonczy. Lepiej niektóre rzeczy przemiczeć niz głupio dopowiadać. Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czy ja nabijam posty? :diabloti: przecież przeczytałam........ale dobra tam...sie wygadałaś...;) to dobre na problemy...:) PS:Sie na żartach moich nie znają.....:cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Nie powiedziałamz że Ty nabijasz posty. ;-) Po prostu napisałam to, co myśle - cóż jestem taka wredna jak mi się wszystko chrzani. Quote
ewelinabuck Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jejku goniu ale piszesz dlugie posty a ni mi sie sni tego wszystkiego czytac:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale przyznaj dogomania ma w sobie cos czego inne fora nie maja ma dusze tutaj psiarze psiarzy potrafia zrozumiec pomoc poprostu super:evil_lol: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ewelinko, to nie czytaj :evil_lol: Fakt, dogomania jest wyjątkowa... Quote
ewelinabuck Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ufffffff przeczytalam o twoich problemach i przemianie tak trzymac;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzięki Wielkie :p Tak mi sie wydaje, ze lepiej byc taką sierotą niż niewiadomo co robic zeby tylko pseudo przyjaciołom się podlizac. To bez sensu. ;-) Tak poza tym to byłam na spacerku z malutką, troche mi pomogło to świeże powietrze po deszczu. Ale łeb nadal mnie boli... I humor dalej wisielczy... Quote
ewelinabuck Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wlasnie nie ma co sie ponizac aby byc lubianym:cool1: to bez sensu bo wlasnie taki przyjaciel nie jest prawdziwym przyjacielem,lepiej nie ukrywac swoich emocji bo tylko tobie to zaszkodzi:cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Moja malutka :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/137/e102012aa050fe96.jpg[/IMG][/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='ewelinabuck']Wlasnie nie ma co sie ponizac aby byc lubianym:cool1:bez sensu bo wlasnie taki przyjaciel nie jest prawdziwym przyjacielem, [/quote] Dostałam za to po tyłku, teraz znudzilam się tym wszystkim i uważam ze to bez sensu. Troche to musiało trwać... Ale dzieki temu wiem, ze pewne rzeczy nie są warte czegokolwiek. Mówią, ze człowiek włąsnie na własnych błędach się uczy. Racja :razz: [quote name='ewelinabuck']lepiej nie ukrywac swoich emocji bo tylko tobie to zaszkodzi:cool1:[/quote] Oj tak, tu też masz racje Ewelinko.:p Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Przed chwilką przeglądałam Allegro. Głownie patrzyłam na czarną gitarę (taką hm... optymistyczną hehe) Trafiłam na takie cudo... [IMG]http://www.focus.zd-wola.pl/allegro/skyway_as39_bk/07.jpg[/IMG] Piękna! :loveu: I w dodatku całkiem niezla... I tania jak na akustyczną (ok. 160 zlotych). Napisałam też do MDK w sprawie lekcji gry na gitarze (w zasadzie o cenę się zapytałam) Cóż... Tylko ja w obecnej sytuacji mogę sobie pomarzyć i tyle... Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie powiedziałamz że Ty nabijasz posty. ;-) Po prostu napisałam to, co myśle - cóż jestem taka wredna jak mi się wszystko chrzani.[/quote] szczerość górą:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Paulinko, poczułam się doceniona. :D :D Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 oj Ty moja kochana, filozoficzna i smucąca się Gosieńko :buzi: nie smuć się nic a nic i nie wpadaj tak często w doły, bo szkoda życia! a ONO w gruncie rzeczy jest dobre i wspaniałe!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Paulinko, poczułam się doceniona. :D :D[/quote] jak czytałam to co piszesz to odnalazłam w tym troche swoich mysli...tez doszłam nie dawno do wniosku że należy być szczerym bo tak to sie nic nie osiągnie... Quote
Recommended Posts