beataczl Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='kizimizi']to nie jest tak, ze nikt nie pamieta. Myz Kora chetnie wezmiemy sie za nowego psa ale najpierw Keks z Simkiem musza domy znalezc. Tak troche utknelysmy .... juz rok ....[/QUOTE] zasiedzialy sie a takie adopcyjne wykupilam pakiety juz ,potrzebujecie dla jakis psow? [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do-22-12-godz-22-00"]OGŁOSZENIOWY dla DT mestudio - 20 ogł. 3 zł - do 22.12 godz. 22:00[/URL][/B] Quote
kizimizi Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 potrzebujemy dla tych 2 na zaraz Quote
beataczl Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='kizimizi']potrzebujemy dla tych 2 na zaraz[/QUOTE] to prosze-napisze na bazarku,ze 2 i 3 pakiet dla Keksa i Somina poda kora78 lub kizimizi Quote
kora78 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 beataczl, dziekujemy bardzo :) tak, tylko simon i keks teraz potrzebuja. co do psow w schronisku- nie wiemy jakie sa, jakie zostaly. ja nie mam czasu juz tam jezdzic. ale wiem, ze sa nowe osoby, ktore jezdza, jednak tez jakies niezintegrowane, kazdy sobie rzepke skrobie... Quote
beataczl Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 dobrze,ze ktos jezdzi :) szkoda tylko,ze nie ma wspolpracy np. zdjecia by porobili i podeslali z opisem psa i mozna byloby same ogloszenia ogarnac.. Quote
kora78 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 ale one robia. jakies psy sobie upatruja, oglaszaja na fb, na dt wyciagaja. tylko skoro juz jest wiecej osob, to mozna by sie zgrac, zeby cos tam zdzialac wreszcie. ale one w tym kierunku inicjatywy nie wykazuja, propozycji nie podtrzymuja. Quote
Satrina Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Dziewczyny jeżeli są potrzebne jakie pakiety, ewentualnie wyróżnienia dajcie znać wykupię. Quote
kora78 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Satrina']Dziewczyny jeżeli są potrzebne jakie pakiety, ewentualnie wyróżnienia dajcie znać wykupię.[/QUOTE] ooooj, koniecznie. wyroznienie dla keksa i simona. bardzo potrzebne, bardzo. po swietach to ogarne, zajme sie wreszcie mocniej tym wszystkim. moze schron odwiedze. Quote
Satrina Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Ok, to w takim razie zrobie wyróżnienia dla Keksa i Simona na tablicy . Quote
kora78 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 cholera, zaczyna sie ;/ nasze psy zaczynaja odchodzic ;/ [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236350-kud%C5%82aty-Korek-za-TM/page14"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236350-kud%C5%82aty-Korek-za-TM/page14[/URL] Quote
kora78 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 cholera, zaczyna sie ;/ nasze psy zaczynaja odchodzic ;/ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236350-kudłaty-Korek-za-TM/page14[/URL] Quote
Satrina Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Za to Dusti 14 lat na karku i energii ma za 100 psiaków;-) Quote
kizimizi Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Satka dzieki za ogloszene. Kora no beda, beda .... Quote
kora78 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 w skarpecie jest 138,40 simonowi brak 140zl keksowi brak tez kasy co robimy? Quote
kora78 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 one slabo dochodowe sa :( ja nie umiem takiego, ale moze sie naucze? tylko, skad i jaki mam wziasc obrazeczek, zeby wysylac jako cegielke? ja gifow nie umiem zapisywac na kompie. przypominam sie z moim poprzednim postem. simonowi brak wiecej kasy, niz jest w skarpecie. kizi??????/ a co bedzie za miesiac? bedzie brak ponad 300zl!!!!! Quote
kizimizi Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='kora78']w skarpecie jest 138,40 simonowi brak 140zl keksowi brak tez kasy co robimy?[/QUOTE] nie wiem. Chyba musimy bazarami zbierac no i u Dominiki sie zaciagnac no bo co? :( Jakies propozycje? Quote
kora78 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 kizi, moze Ty zrobisz ten bazar cegielkowy? ja od wiosny ogrodowe bazary bede cisnac, na nich duzo da sie zarobic, a ja bede miala czas, zeby to ogarniac, bo z wykopaniem, zapakowaniem, wyslaniem roslin jest naprawde duzo pracy fizycznej, meczacej. ale to od kwietnia dopiero. zalezy, jaka ta zima bedzie wreszcie. a moze na fb jakies wydarzenie z prosba o finanse? kto u mie na fb to robic? keks i simon maja swoje wydarzenia, dominika je prowadzi. moze tam chociaz apel o pomoc finansowa? Quote
Satrina Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ja mam rzeczy na bazarek, ale nie będę pisać,ze zrobie, bo nie zrobię. Mogę podesłać komuś rzeczy w paczce i niech wystawia. Quote
kizimizi Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 moge zrobic. Ja robilam juz pare razy cegielkowe i nigdy wiecej niz 20zl nei uzbieralam tam nie wiem czemu . Mysle ze allegro z jakiejs fundacji by pomoglo predzej. Quote
kora78 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='Satrina']Ja mam rzeczy na bazarek, ale nie będę pisać,ze zrobie, bo nie zrobię. Mogę podesłać komuś rzeczy w paczce i niech wystawia.[/QUOTE] Satrina, a mozesz mi foty wyslac i opisy, to ja zrobie? albo zapytam Dominiki, czy przyjmie te rzeczy i bedzie robic bazarki, najlatwiej by bylo, kasa od razu u niej by zostawala. teoretycznie ja koge robic bazarki, ale mam jeszcze rzeczy kizi u siebie w domu i poprostu nie chce robic sobie graciarni wiekszej. pozbywam sie tego, co sie uda i nie chce dokladac jeszcze cudzych rzeczy. mam strych i piwnic kilka, ale wilgoc :( Satriny ciuchy fajne sa, maja szanse szybko ds znalezc :) aha, a samo rozsylanie watku simona z poszukiwaniem deklarowiczy? deklarowicze najwazniejsi, bo ci stali, sumienni, mozna zawsze liczyc na stala kwote i nie martwic sie co miesiac. kizi, posmajujesz watek? Quote
kora78 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 mialam telefon o murzyna. facet, mlody, bardzo sensownie rozmawial. a ja mam info, ze murzyn juz w ds. musze wiec jechac to sprawdzic. ;/ i sprawdzic murzyna na koty. Quote
psolubna Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='kora78'] ale wiem, ze sa nowe osoby, ktore jezdza, jednak tez jakies niezintegrowane, kazdy sobie rzepke skrobie...[/QUOTE] nie wiem skąd takie informacje Lucynko i na podstawie czego wysnute ;) [quote name='kora78'] ja nie mam czasu juz tam jezdzic. [/QUOTE] My również mamy domy, rodziny, pracę i studia i nie narzekamy na nadmiar czasu. Jeśli nie możesz w tygodniu zapraszamy w weekend :) [quote name='beataczl'] szkoda tylko,ze nie ma wspolpracy [/QUOTE] Ciężko mi się do tego odnieść, gdy zarzucacie nam brak współpracy nie robiąc przy okazji nic aby tą współpracę rozpocząć [quote name='beataczl'] zdjecia by porobili i podeslali z opisem psa i mozna byloby same ogloszenia ogarnac..[/QUOTE] Wszystko jest na naszym fanpejdżu, można oglądać, kibicować, udostępniać czy pomóc ogłaszać :D Link poniżej [URL]https://www.facebook.com/WalbrzyskieAdopcyjniaki?ref=hl[/URL] [quote name='kora78']ale one robia. jakies psy sobie upatruja, oglaszaja na fb, na dt wyciagaja. [/QUOTE] Zgadza się w 100% :D [quote name='kora78'] tylko skoro juz jest wiecej osob, to mozna by sie zgrac, zeby cos tam zdzialac wreszcie. ale one w tym kierunku inicjatywy nie wykazuja, propozycji nie podtrzymuja.[/QUOTE] Lucynko, mamy dość obowiązków ze zwierzakami za pomoc którym się wzięłyśmy aby zajmować się jeszcze innymi tymczasami, które już mają troskliwą opiekę "Cioteczek" Quote
kora78 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Kiedys moze osoby z dogomanii same siebie nazywaly "cioteczkami". ale teraz ja tego nie obserwuje. JA osobiscie pisze czasem "ciotki", ale tak samo pisze "dziewczyny", kobity, itp. Slowo, jak kazde inne dla mnie, zartobliwe. tak samo mowie prywatnie do swoich kolezanek, kuzynek,itp. A tutaj to podkreslenie wskazuje na sarkazm? po co? Patrzenie jeden na drugiego, kto ma wspolprace zaczac jest dziecinne. Ja nawiazywalam do wspolpracy nie raz. i nic z tego nie wyniklo. Niewazne. Wiec moze teraz? Ja jade do schroniska jutro. Zapraszam. jade rano, kolo 10 rano. max do 12.z groszami moge tam byc. moj nr tel, jakbyscie rano zdecydowaly sie pojechac ze mna- 668 836 964 Siedze ostatnio i grzebie... szukam psa na dt do siebie. ale wkrecilam sie w wojtysski, tamte bardziej ratunku potrzebuja ;/ kizi, zmienisz na biezaco 1str, jak dam jutro znac, jakie oglaszane dotad psy zostaly? moze cos nowego przyniose jutro tez... kiedy przyjezdzasz? aha, wiem od dziewczyn, od psolubnej, ze Hirek hienowaty nadal jest. pomyslalam, ze mozna go od nowa oglaszac, ze starymi fotkami, tekstem. Bono chyba tekstu nie ma? link do kapielowki, mojego skutera-szpica, barneya do usuneicia. Quote
Recommended Posts