clo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 cisza u kiary i kumpla:((czy ktos wesprze nas by zrobic im wyroznione allegro chociaz?:( Quote
Energy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Fizia opróżnij proszę skrzynkę, bo nie mogę Ci wysłać pw:p Quote
clo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 i uruchom skype fizia:P przypominam ,ze bardzo bardzo prosimy o wsparcie na allegro wyroznione dla kiary i kumpla!potrzeba 40zl.. Quote
fizia Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Już opróżniłam skrzynkę, a na skypie też zostawiłam wiadomośc :) Quote
clo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a ja ponowie apel o pomoc w ogloszeniach kiary i kumpla i wsparciu na allegro prosimy!! Quote
Energy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Fizia dostałaś maila, mam problem z pw i nie wiem:roll: Psiaki do góry na dzień dobry:lol: Quote
Madallena Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czy Kiara jest zgloszona do owczarkow w potrzebie? Moze by powiadomic kogos od owczarkow? Quote
clo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 nie nie jest zgloszona a jak sie ja tam zglasza?ja wogole sie nie znam na tym jak oni dzialaja itd ale warto by bylo ja zglosic Quote
fizia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Energy - dostałam maila, przepraszam, ale dopiero dzisiaj sprawdziłam pocztę. To są plecaczki, które Energy ofiaruje na bazarek - postaram się jak najszybciej go zrobić [URL="http://i48.tinypic.com/11vhbw2.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/11vhbw2.jpg[/IMG][/URL] Odnowiłam ogłoszenia Kumpla na gumtree, kupiepsa, alegratce Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Fizia nie mogłam do Ciebie wysłać maila, wysłałam odp. na pw mam nadzieję, że dojdzie:cool3: Hop do góry psiaki:p Quote
fizia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 No to ładnie, czyżby jeszcze skrzynka na mailu się zatkała.. Zaraz pousuwam jakieś wiadomości Ale PW doszło, już się zabieram za bazarek Zrobiłam też gumtree Kiarze - trzeba Ją wysterlizować, ale kto wie, może ktoś się wcześniej zakocha i poczeka [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KIARA-piekna-mloda-sunia-w-typie-Owczarka-wyrzucona-z-auta-W0QQAdIdZ171581947[/URL] Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Chyba była zatkana, bo teraz poszło bez problemu:evil_lol: Super, mam nadzieję, że placaczki się spodobają i troszkę wspomogą Kiarę i Kumpla:p Quote
Madallena Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='clo']nie nie jest zgloszona a jak sie ja tam zglasza?ja wogole sie nie znam na tym jak oni dzialaja itd ale warto by bylo ja zglosic[/QUOTE] Trzeba wejsc na grupe owczarkow. Tam sa owczarki w potrzebie. Wrzucic zdjecia, opisac ja i tyle. Anashar tworzy jakas strone z owczarkami do adopcji. (google i wpisujemy owczarki do adopcji). Nie wiem czy dziala juz strona anashara ale forum owczarkow w potrzebie jest. Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jaka jest cena za hotel w listopadzie? Nieumyslnie podrzucilismy karme :) Co u Kiary? Co u Kumpla? Czyzby nadszedl czas na ciecie? ;) Quote
grzenka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przelałam swoją deklarację na Kumpelka. Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zrobiłam cafeanimal Kiarze [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kiara,5396[/URL] Quote
feliksik Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 i Kumplowi też cafeanimla [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kumpel,5397[/URL] Quote
IKA & SONIA Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Usunięto aukcję Allegro dla Kumpla. Była to aukcja grzecznościowa i naruszała regulamin. Są dwa wyjścia: albo wystawię aukcję ja, ale nie będzie w niej wzmianki, że psiak jest pod opieką Azylu, albo Azyl wystawi ją na swoim koncie. Quote
xmartix Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ooo nie wiedziałam że coś takie robią na allegro Quote
Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A Kumpel jest pod opieką Azylu? Fizia co z bazarkiem??? Quote
clo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 fizia ma jakies duze problemyz dogo i ze stworzeniem bazarku z tego co wiem bo panel jej nie dzialal czy jakos tak ale na dniach zrobi bazarek napewno co do allegro to poprosilam lidan i tez ma na dniach przygotowac ale wsparcie an wyroznienie by sie przydalo..kazdy grosz na wage zlota dziekujemy za pieniazki na kumpelka..trzeba dozbierac mu deklaracje bo my kiare wzialysmy pod swoja opieke na sponsoring..natomiast nie stac nas na kumpla..dlatego prosimy serdecznie o pomoc w szukaniu deklaracji..pw by sie przydalo rozeslac. feliksik dziekuje za ogloszenia Quote
Energy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Clo to może Ty zrobisz? Mnie też dgo kiepsko chodzi, czasami ok a czasami nie i już:razz: Kumpel nie jest pod opieką Azylu chyba? Quote
IKA & SONIA Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Energy'] Kumpel nie jest pod opieką Azylu chyba?[/QUOTE] Jest pod opieką Azylu. Taubi dzwonił do mnie na samym początku z prośbą o zaznaczenie w aukcji, że psiak jest pod ich opieką, ponieważ darczyńcy byli zdezorienotwani. Quote
Recommended Posts