ty_kwa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='panienkabubu'] Nie wiem czy to Ty, czy inna osoba powiedziała mi, że nawet ja odczuwam stres przed oceną, a wystawiam już 3,5 roku ;-) Jakoś tak.. Taka adrenalina, która przed oceną przeszkadza w normalnej rozmowie i 'funkcjonowaniu' ;-)[/QUOTE] Tak, tak to ja zauważyłam, ze trzęsły Ci się ręce ;-) Ale w sumie to są bardzo przyjemne emocje, coś mi się wydaje, ze od tej adrenaliny można się uzależnić :-) Quote
ajka0 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To ja byłam ciekawa czy stres kiedykolwiek mija:) Już wiem, że nie...:P Następna wystawa już w styczniu...nie mogę się doczekać. Kto się wybiera z bostonów na K-ce? Quote
panienkabubu Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 My rzecz jasna w Katowicach będziemy, jeszcze nie wiem czy się wystawimy, ale te decyzje zostaną niebawem podjęte. Ja śniadania nigdy nie jadam przed wystawą ;-)))) Od tej adrenaliny wystawowej jestem uzależniona od maja 2006 roku :) Quote
Recommended Posts