Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to już można przedstawić kto będzie :-)

Zaczynamy o 10:00 na ringu numer ... (plan sędziowania mi nie działa)
Do zobaczenia :-)

Boston Terrier, pies, szczeniąt - OZZY Face to Face Tarkowski Adam - Lublin
Boston Terrier, pies, młodzieży - SWEET IVO Sylena FCI Andrzejewska Jadwiga - Warszawa
Boston Terrier, pies, młodzieży - Bright & Brindle's DARK SECRET Oleś Izabela - Koszalin
Boston Terrier, pies, młodzieży - CHESSWYN BLESSED ASSURANCE Dederko Agata Linda Uweh- Mysłowice
Boston Terrier, pies, pośrednia - ASTON Bahorok Miłkowski Włodzimierz - Lublin
Boston Terrier, pies, pośrednia - VICO Cheri pod Mendou Syrinkova Blanka - Petrvald
Boston Terrier, pies, otwarta - BEST Ho-Dra Fojtikova Ester - Orlova
Boston Terrier, pies, otwarta - KLEKS WSPOMNIENIE DARMY FCI Woźny Radosław - Jastrzębie Zdrój
Boston Terrier, pies, otwarta - NORLIGHT'S JET TO GRANDFRESNOY Guzowska Agata - Serock
Boston Terrier, suka, szczeniąt - IRIS IGRASZKA Rojber Trojanowska Anna - Świętochłowice
Boston Terrier, suka, szczeniąt - ONLY Face to Face Tram Gabriela - Kraków
Boston Terrier, suka, młodzieży - DEILA Emi Stars Guzowska Agata - Serock
Boston Terrier, suka, pośrednia - BETTI Z PAŁACU KLEOPATRY FCI Obara Anna - Otwock
Boston Terrier, suka, pośrednia - NOVINKA Rojber FCI Mirowska Katarzyna - Sosnowiec
Boston Terrier, suka, pośrednia - AXANA Z OStrova Baber Suwała Wojciech - Radom
Boston Terrier, suka, otwarta - KARMI Wspomnienie Darmy FCI Stefańska Magdalena - Zielonki

Posted

Muszę się przyznać, ze mamy ogromną tremę przed naszym debiutem! :nerwy:

Jak dużo będzie bostonków! chyba jeszcze nie było takiej frekwencji? :happy1:

Posted

[quote name='panienkabubu']

W przypadku problemów z nerwami służę pomocą w wystawieniu :-)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję, mam nadzieję, ze dam radę sama :lol:.
Po prezentacji liczę na krytyczne uwagi i komentarze -po to, żebym następnym razem mogła Dina wystawić lepiej. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy już po :-)

ty_kwa bardzo miło było spotkać i poznać osobiście :-)) Świetnie się prezentowaliście !! :-)) Gratulacje.

Podaję wyniki i spadam spać, dopiero wróciłam do domu, mgły koszmarne...

pies, szczeniąt - OZZY Face to Face - oc. wyb. obiec., 1 lok, Best Puppy

pies, młodzieży - SWEET IVO Sylena FCI - nieobecny
pies, młodzieży - Bright & Brindle's DARK SECRET - oc. bardzo dobra, lok. 2
pies, młodzieży - CHESSWYN BLESSED ASSURANCE - oc. doskonała, Zw. Mł., BOB Junior, ukończony Mł. Ch. Pl.

pies, pośrednia - ASTON Bahorok - oc. doskonała, CWC, r.CACIB
pies, pośrednia - VICO Cheri pod Mendou - nieobecny

pies, otwarta - BEST Ho-Dra - nieobecny
pies, otwarta - KLEKS WSPOMNIENIE DARMY FCI - oc. doskonała, lok. 2
pies, otwarta - NORLIGHT'S JET TO GRANDFRESNOY - oc. doskonała, CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie

suka, szczeniąt - IRIS IGRASZKA Rojber - oc. obiec., lok. 1
suka, szczeniąt - ONLY Face to Face - oc. obiec., lok. 2

suka, młodzieży - DEILA Emi Stars - oc. bardzo dobra, lok. 1

suka, pośrednia - BETTI Z PAŁACU KLEOPATRY FCI - oc. doskonała, lok. 2
suka, pośrednia - NOVINKA Rojber FCI - oc. doskonała, CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, [B]Zw. Rasy[/B]
suka, pośrednia - AXANA Z OStrova Baber - oc. bardzo dobra, lok. 3

suka, otwarta - KARMI Wspomnienie Darmy FCI - oc. doskonała

Posted

[B][I][COLOR=blue]:multi:Gratulacje dla dogomaniackej ekipy :multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]zgarnęliście wszystko! super![/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]a Nowinka! ( qurcze ledwo co po szczeniakach, a już taka gwiazda :loveu:)[/COLOR][/I][/B]

Posted

Noooooo :loveu: Ja sama jestem w szoku! Wprawdzie cycuszki jeszcze trochę widać, ale nie ma łysych placków (dobrze, że ładowałam w nią tyle witamin) i jest w dobrej kondycji fizycznej :loveu:

Kilka rewelacyjnych (!) fotek zrobionych przez właścicieli OZZiego :loveu:

[IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/_DSC6403_640_x_480.jpg[/IMG]

[IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/_DSC6408_640_x_480.jpg[/IMG]

I to kradzione z Radia Kielce
[IMG]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/image.jpg[/IMG]

Reszta wkrótce :)

Posted

:klacz:Ogromne gratulacje dla całej ekipy:B-fly::B-fly::B-fly:. Trzymanie kciuków pomogło:biggrina::Cool!:.
Panienkobubu dziękujemy za szybkie wieści i czekamy na resztę foteczek (ty_kwa foteczki super:grins:)

Posted

[quote name='ojsterek']Ale mieliście fajnie, że się spotkaliście :lol:
No i gratuluję sukcesów :multi:[/QUOTE]

Było super poznać Adama i Agatę i Ozziego :loveu:

[quote name='Joanna_B.']:klacz:Ogromne gratulacje dla całej ekipy:B-fly::B-fly::B-fly:. Trzymanie kciuków pomogło:biggrina::Cool!:.
Panienkobubu dziękujemy za szybkie wieści i czekamy na resztę foteczek (ty_kwa foteczki super:grins:)[/QUOTE]

Nie ma za co :loveu:

Ja też czekam na więcej foteczek, więc jak coś tylko będę mieć to się podzielę :-)

Posted

[quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]:multi:Gratulacje dla dogomaniackej ekipy :multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]zgarnęliście wszystko! super![/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]a Nowinka! ( qurcze ledwo co po szczeniakach, a już taka gwiazda :loveu:)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Nic dziwnego,że tak dobrze poszło, skoro tyle osób trzymało kciuki! ;)
dziękujemy! :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']

ty_kwa bardzo miło było spotkać i poznać osobiście :-)) Świetnie się prezentowaliście !! :-)) Gratulacje.

[/QUOTE]

Dziękujemy! :loveu: Oczywiście największe gratulacje należą się Wam! :loveu:
My też bardzo cieszymy się, że poznaliśmy Ciebie i Nufkę. Mam nadzieję, że wiosną będzie okazja, żeby się znowu spotkać! :loveu:

Posted

[quote name='ojsterek']Ale mieliście fajnie, że się spotkaliście :lol:
No i gratuluję sukcesów :multi:[/QUOTE]
Ojsterku, a Ty sie przypadkiem nie wybierałaś do Kielc? Szkoda, że Cię nie było :placz:

Posted

[quote name='Joanna_B.']:klacz:Ogromne gratulacje dla całej ekipy:B-fly::B-fly::B-fly:. Trzymanie kciuków pomogło:biggrina::Cool!:.
[/QUOTE]

Zamawiamy takie same skuteczne kciuki na następne okazje! ;)

Posted

[quote name='ty_kwa']Dziękujemy! :loveu: Oczywiście największe gratulacje należą się Wam! :loveu:
My też bardzo cieszymy się, że poznaliśmy Ciebie i Nufkę. Mam nadzieję, że wiosną będzie okazja, żeby się znowu spotkać! :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy

Oczywiście wiosną będzie okazja się spotkać - planujemy wystawowy rok ;)

Następnym razem musimy siąść na spokojnie i pogadać :-) Ale to już [B]PO[/B] ocenie, jak opadną emocje ;-)

Nie wiem czy to Ty, czy inna osoba powiedziała mi, że nawet ja odczuwam stres przed oceną, a wystawiam już 3,5 roku ;-) Jakoś tak.. Taka adrenalina, która przed oceną przeszkadza w normalnej rozmowie i 'funkcjonowaniu' ;-)

Posted

[quote name='panienkabubu']:loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy

Oczywiście wiosną będzie okazja się spotkać - planujemy wystawowy rok ;)

Następnym razem musimy siąść na spokojnie i pogadać :-) Ale to już [B]PO[/B] ocenie, jak opadną emocje ;-)

Nie wiem czy to Ty, czy inna osoba powiedziała mi, że nawet ja odczuwam stres przed oceną, a wystawiam już 3,5 roku ;-) Jakoś tak.. Taka adrenalina, która przed oceną przeszkadza w normalnej rozmowie i 'funkcjonowaniu' ;-)[/QUOTE]

Ja mam to samo:evil_lol: już od 15 lat psy wystawiam, ale nawet jak nie mam konkurencji na ringu to mam stresa:p nie ma mowy o sniadaniu przed wystawą , nic bym nie przełknęła:evil_lol:
w sumie to nie wiem czym ja się tak stresuję, przecież to sama przyjemność:evil_lol: