Ewa_17 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ktos chetny na spacer dzisiaj kolo 20?! :roll: Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 No to my też :cool3: Trochę się spóźnimy, będziemy ok. 20.15 ;) Nad Wisłokiem? Quote
Ewa_17 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 do zobaczenia kolo sceny :cool3: P.S. tez mozemy sie kilka minut spoznic, poczekajcie na nas :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 dzieki dziewczyny za mile spotkanie :razz: ksieciunio to maly podrywacz ;) ("olal" mojego Rosolaka z gory na dol :mad::eviltong:) lisiczka urocza, jak to lisiczka :lol: jutro(a wlasciwie dzisiaj :roll:) bedziemy na plantach kolo 7:30.....chetnych na male bieganko zapraszamy :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ja również dziękuję :loveu: Ojj Rosolakowa, mogłaś to wcześniej powiedzieć, to bym przyczłapała o 7.30, a tak to tylko się megula wybiegała na boisku koło szkoły sportowej :eviltong: No niestety, o 20 nas już nie będzie, wyjeżdzam z megi na wieś, na 5 dni :cool3: :bye: Quote
Ewa_17 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [B]Kama[/B] nastepnym razem napisze wczesniej :lol: dzisiaj nas tez niestety nie bedzie o 20 :placz: .... przepraszamy :roll: Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mam rozumiec ze z ogniska rezygnujemy?! :angryy: Quote
drzalka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja chce ognisko !!! wiecie co.. wątpie ze zbierzemy 10 osob na taki wypad.. a może Bratkowice ?? kojarzycie zalew w Bratkowicach.. tam jest takie miejsce na ognisko.. łąwki drewniane.. wszystko ladnie wygląda i blisko zalewu ( w zalewie duuuzo ludzi się kąpie.. ja z Leną tez tam jezdze co tydzien prawie)....co wy nato ?.. moze znacie inne gdzie moze byc wiecej osób niż 10 ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja jestem chętna ale raczej w ciągu tygodnia bo wszystkie weekendy mam zajęte mam samochód i mogę 1 os+pies wziąć Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ok nie ma sprawy, jeśli tylko będzie jakiś wyjazd to jedziemy Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nie wiem gdzie bratkowice, ale sie znajdzie :diabloti: no wiec kto chetny?! a z tymi lawkami to one sa ogolnodostepne?:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dajcie jakis termin ;-), jak dla mnie moze byc kazdy dzien poza piatkiem i sobota :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jestem chętna ale tylko w tygodniu weekendy odpadaja Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Ewa_17']przed wystawa czy po?! ;)[/quote] wszystkie :( przed wystawa remontuje moją łaźnie ;) po wystawie bawię sie na weselu Quote
Ewa_17 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Iwona1984']wszystkie :( przed wystawa remontuje moją łaźnie ;) po wystawie bawię sie na weselu[/quote] kochana, ale ja pytam czy termin przed wystawa czy po......:lol: juz o weekendy nie pytam, wybierzemy jakis dzien w tygodniu ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Ewa_17']kochana, ale ja pytam czy termin przed wystawa czy po......:lol: juz o weekendy nie pytam, wybierzemy jakis dzien w tygodniu ;)[/quote] dostosuje sie w tygodniu bez problemu, a może przed wystawa , bo po mogę być załamana występem Księciunia i sprzedam go na allegro ;) Quote
drzalka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 są ogólno dostępne.. to miejsce na ognisko jest odrazu przed lasem w Bratkowicach.. tam jets fajny ls ze scieszką pieski tez by sobie mogly pochasac ;] Quote
Ewa_17 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='drzalka']tam jets fajny ls ze scieszką pieski tez by sobie mogly pochasac ;][/quote] Paulinko Ty chyba nie wierzysz w to co piszesz :eviltong:........ moja Pierdonka bedziesz szla sciezka po lesie?! moje niedoczekanie :p:lol: Quote
drzalka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Ewa_17']Paulinko Ty chyba nie wierzysz w to co piszesz :eviltong:........ moja Pierdonka bedziesz szla sciezka po lesie?! moje niedoczekanie :p:lol:[/QUOTE] nie o to chodizło mi... psy niech sobie chasają po lesie.. tylko ze dla nas szlak.. zebyscie sie niedarły ze sie pogubicie w nieznanym lesie :P mały off: czy ktos kiedys spotkał się na rzeszowskiej wystawie z rogzem, lupine ? i podobnymi bajerami ??? Quote
Ewa_17 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='drzalka'] mały off: czy ktos kiedys spotkał się na rzeszowskiej wystawie z rogzem, lupine ? i podobnymi bajerami ???[/quote] nigy ..... :mad: [SIZE=1] P.S. Rosa ma przerost 3 powieki i pojawila jej sie na oczku gula....jesli jej do wtorku nie przejdzie to musi byc poddana zabiegowi pod pelna narokza, usuniecia tego cholerstwa.....jesli to bedzie konieczne, to w naszym wypadku ognisko bedzie mozliwe dopiero po wystawie...[/SIZE]:shake: Quote
Recommended Posts