Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki dziewczyny za mile spotkanie :razz:

ksieciunio to maly podrywacz ;) ("olal" mojego Rosolaka z gory na dol :mad::eviltong:)

lisiczka urocza, jak to lisiczka :lol:

jutro(a wlasciwie dzisiaj :roll:) bedziemy na plantach kolo 7:30.....chetnych na male bieganko zapraszamy :cool3:

Posted

Ja również dziękuję :loveu:

Ojj Rosolakowa, mogłaś to wcześniej powiedzieć, to bym przyczłapała o 7.30, a tak to tylko się megula wybiegała na boisku koło szkoły sportowej :eviltong:

No niestety, o 20 nas już nie będzie, wyjeżdzam z megi na wieś, na 5 dni :cool3:

:bye:

Posted

ja chce ognisko !!! wiecie co.. wątpie ze zbierzemy 10 osob na taki wypad.. a może Bratkowice ?? kojarzycie zalew w Bratkowicach.. tam jest takie miejsce na ognisko.. łąwki drewniane.. wszystko ladnie wygląda i blisko zalewu ( w zalewie duuuzo ludzi się kąpie.. ja z Leną tez tam jezdze co tydzien prawie)....co wy nato ?.. moze znacie inne gdzie moze byc wiecej osób niż 10 ?

Posted

[quote name='Iwona1984']wszystkie :( przed wystawa remontuje moją łaźnie ;) po wystawie bawię sie na weselu[/quote]

kochana, ale ja pytam czy termin przed wystawa czy po......:lol:

juz o weekendy nie pytam, wybierzemy jakis dzien w tygodniu ;)

Posted

[quote name='Ewa_17']kochana, ale ja pytam czy termin przed wystawa czy po......:lol:

juz o weekendy nie pytam, wybierzemy jakis dzien w tygodniu ;)[/quote]

dostosuje sie w tygodniu bez problemu, a może przed wystawa , bo po mogę być załamana występem Księciunia i sprzedam go na allegro ;)

Posted

[quote name='drzalka']tam jets fajny ls ze scieszką pieski tez by sobie mogly pochasac ;][/quote]

Paulinko Ty chyba nie wierzysz w to co piszesz :eviltong:........ moja Pierdonka bedziesz szla sciezka po lesie?! moje niedoczekanie :p:lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']Paulinko Ty chyba nie wierzysz w to co piszesz :eviltong:........ moja Pierdonka bedziesz szla sciezka po lesie?! moje niedoczekanie :p:lol:[/QUOTE]

nie o to chodizło mi... psy niech sobie chasają po lesie.. tylko ze dla nas szlak.. zebyscie sie niedarły ze sie pogubicie w nieznanym lesie :P

mały off: czy ktos kiedys spotkał się na rzeszowskiej wystawie z rogzem, lupine ? i podobnymi bajerami ???

Posted

[quote name='drzalka']
mały off: czy ktos kiedys spotkał się na rzeszowskiej wystawie z rogzem, lupine ? i podobnymi bajerami ???[/quote]

nigy ..... :mad:
[SIZE=1]
P.S. Rosa ma przerost 3 powieki i pojawila jej sie na oczku gula....jesli jej do wtorku nie przejdzie to musi byc poddana zabiegowi pod pelna narokza, usuniecia tego cholerstwa.....jesli to bedzie konieczne, to w naszym wypadku ognisko bedzie mozliwe dopiero po wystawie...[/SIZE]:shake: