Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej.. ja się pisze.. ale raczej jesli trwa tam oboz obiedience,.. to nie fajnie wlazic tam z psami...a z ogniskiem to raczej mozna by bylo.. jak by mielismy nam szkoelnie to maturzysci mieli grilla i byla niezla impreza :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna+Fredek
Ja+Rosa
Kamila+Megi
Gonia+Aza
Matylda+2 psiaki
Magda (bez psa)
Marta+Lider
Paulina+Lena -> przepraszam, ze zapomnialam Was wpisac :oops:

no wiec jak te wszystkie osoby z listy, potwierdza mi przybycie to zadzwonie z zapytaniem i wstepna rezerwacja :diabloti:

Posted

[B]Iwonko[/B] przepraszam Cie bardzo, ale juz wyjezdzajac cos mi sie porobilo z rowerem (dokladniej mowiac spadl mi lancuch) i tak sie poplatal, ze za cholere nie moglam go zalozyc spowrotem.......tylko sie smarem wyciapalam cala :angryy:

musimy sie wymienic numerami kontaktowymi, zeby sie uprzedzac o takich sytuacjach.......:roll:

Posted

[quote name='drzalka']Może niech wszyscy się wypoiwiedzą kiedy mogą.. wtedy moze się zgramy.. ja mogę caaaały sierpień..:p[/quote]

No to chyba najlepszy pomysł :razz:
My możemy cały sierpień, tzn. raczej początkiem nie [1-7], bo Megulcowi się cieczka wtedy kończy dopiero. :eviltong:

Posted

[quote name='Iwona1984']a co ze szkoleniem ???, jest ktoś chętny w kołeczku pobiegać z Ksieciuniem:evil_lol:[/QUOTE]

No ja jestem chętna.. bardzo chętnie pobiegam z księciuniem :loveu:

Posted

[quote name='Iwona1984']no to już jest nas garstka, czekamy na chętnych ps. jakie dziewczyny godziny wam pasują, mi najbardziej odpowiada codziennie po 16 możemy zacząć już od poniedziałku ;)[/quote]

My jesteśmy dyspozycyjne przez cały dzień.. ;)
A nad Wisłokiem bywamy codziennie ok. 19-20...Tylko, że jeszcze Megi ma cieczkę, dopiero własnie ok. poniedziałku jej się skończy...

Ewa, Wy już nie rowerujecie? :razz:

Posted

[quote name='Iwona1984']ojj pomyliły mi sie dni, mslalam ze dziś czwartek, a jutro piątek hehe tak wiec moze od jutra cosik zaczniemy ok 17 spotkanie przy fontannie?? kto sie stawi?[/quote]

Ja mogę być, ale niestety tego gada puścić nie mogę... :lol:

Posted

[quote name='Cambel']
Ewa, Wy już nie rowerujecie? :razz:[/quote]

chwilowo nie, bo mam w domu 7letnią łajze, ktory uniemozliwia mi wyjscie z domu :roll:

moge jutro sie zjawic na spacerku kolo 17, ale ostrzegam ze bedzie zemna nadpobudliwe (7letnie) dziecko :diabloti:;)

P.S. dzisiaj sie nie zjawimy, bo idziemy po poludniu na basen :D

Posted

[quote name='Ewa_17']chwilowo nie, bo mam w domu 7letnią łajze, ktory uniemozliwia mi wyjscie z domu :roll:

moge jutro sie zjawic na spacerku kolo 17, ale ostrzegam ze bedzie zemna nadpobudliwe (7letnie) dziecko :diabloti:;)[/quote]

Mmm :razz: A dzisiaj mogłabyś, a raczej moglibyście? :eviltong: