drzalka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hej.. ja się pisze.. ale raczej jesli trwa tam oboz obiedience,.. to nie fajnie wlazic tam z psami...a z ogniskiem to raczej mozna by bylo.. jak by mielismy nam szkoelnie to maturzysci mieli grilla i byla niezla impreza :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Martyna+Fredek Ja+Rosa Kamila+Megi Gonia+Aza Matylda+2 psiaki Magda (bez psa) Marta+Lider Paulina+Lena -> przepraszam, ze zapomnialam Was wpisac :oops: no wiec jak te wszystkie osoby z listy, potwierdza mi przybycie to zadzwonie z zapytaniem i wstepna rezerwacja :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ktoś dziś na umówione spotkanie nie przyszedł :mad::mad: Quote
Ewa_17 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [B]Iwonko[/B] przepraszam Cie bardzo, ale juz wyjezdzajac cos mi sie porobilo z rowerem (dokladniej mowiac spadl mi lancuch) i tak sie poplatal, ze za cholere nie moglam go zalozyc spowrotem.......tylko sie smarem wyciapalam cala :angryy: musimy sie wymienic numerami kontaktowymi, zeby sie uprzedzac o takich sytuacjach.......:roll: Quote
drzalka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Może niech wszyscy się wypoiwiedzą kiedy mogą.. wtedy moze się zgramy.. ja mogę caaaały sierpień..:p Quote
Cambel&Megi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='drzalka']Może niech wszyscy się wypoiwiedzą kiedy mogą.. wtedy moze się zgramy.. ja mogę caaaały sierpień..:p[/quote] No to chyba najlepszy pomysł :razz: My możemy cały sierpień, tzn. raczej początkiem nie [1-7], bo Megulcowi się cieczka wtedy kończy dopiero. :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 My mozemy dopiero od 15 sierpnia, Azula ma cieczkę. :niewiem: W dodatku nie bardzo nam pasują piątki. Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Może zaczniemy coś ustalać, bo póki co, to wszystko stoi w miejscu... Może lepiej napiszcie terminy, które Wam odpowiadają wtedy łatwiej bedzie jakoś to dopasować.. Quote
Ewa_17 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja sie dostosuje, ale mi weekendowe dni bardziej pasuja :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a co ze szkoleniem ???, jest ktoś chętny w kołeczku pobiegać z Ksieciuniem:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Iwona1984']a co ze szkoleniem ???, jest ktoś chętny w kołeczku pobiegać z Ksieciuniem:evil_lol:[/quote] Myy :sweetCyb::sweetCyb: Quote
drzalka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Iwona1984']a co ze szkoleniem ???, jest ktoś chętny w kołeczku pobiegać z Ksieciuniem:evil_lol:[/QUOTE] No ja jestem chętna.. bardzo chętnie pobiegam z księciuniem :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no to już jest nas garstka, czekamy na chętnych ps. jakie dziewczyny godziny wam pasują, mi najbardziej odpowiada codziennie po 16 możemy zacząć już od poniedziałku ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Iwona1984']no to już jest nas garstka, czekamy na chętnych ps. jakie dziewczyny godziny wam pasują, mi najbardziej odpowiada codziennie po 16 możemy zacząć już od poniedziałku ;)[/quote] My jesteśmy dyspozycyjne przez cały dzień.. ;) A nad Wisłokiem bywamy codziennie ok. 19-20...Tylko, że jeszcze Megi ma cieczkę, dopiero własnie ok. poniedziałku jej się skończy... Ewa, Wy już nie rowerujecie? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ojj pomyliły mi sie dni, mslalam ze dziś czwartek, a jutro piątek hehe tak wiec moze od jutra cosik zaczniemy ok 17 spotkanie przy fontannie?? kto sie stawi? Quote
Cambel&Megi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Iwona1984']ojj pomyliły mi sie dni, mslalam ze dziś czwartek, a jutro piątek hehe tak wiec moze od jutra cosik zaczniemy ok 17 spotkanie przy fontannie?? kto sie stawi?[/quote] Ja mogę być, ale niestety tego gada puścić nie mogę... :lol: Quote
Ewa_17 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Cambel'] Ewa, Wy już nie rowerujecie? :razz:[/quote] chwilowo nie, bo mam w domu 7letnią łajze, ktory uniemozliwia mi wyjscie z domu :roll: moge jutro sie zjawic na spacerku kolo 17, ale ostrzegam ze bedzie zemna nadpobudliwe (7letnie) dziecko :diabloti:;) P.S. dzisiaj sie nie zjawimy, bo idziemy po poludniu na basen :D Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Ewa_17']chwilowo nie, bo mam w domu 7letnią łajze, ktory uniemozliwia mi wyjscie z domu :roll: moge jutro sie zjawic na spacerku kolo 17, ale ostrzegam ze bedzie zemna nadpobudliwe (7letnie) dziecko :diabloti:;)[/quote] Mmm :razz: A dzisiaj mogłabyś, a raczej moglibyście? :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Cambel']Mmm :razz: A dzisiaj mogłabyś, a raczej moglibyście? :eviltong:[/quote] dzisiaj nie da rady, ale moze jutro kolo 9 rano? :roll: Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Ewa_17']dzisiaj nie da rady, ale moze jutro kolo 9 rano? :roll:[/quote] Mnie pasuje :eviltong: Quote
drzalka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witam.. jak dam rade to wpadne pod fontanne o 17.. jelsi nie dam znac na kom.. Quote
Recommended Posts