Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: No to bedziemy łapac kropę, Lisa i Lisiczkę :razz:

Rosolaki, a Wy bedziecie?[/quote]

No lisiczka wczoraj mi próbowała nawiać, i ją goniłam po osiedlu. :roll: :evil_lol:

Do zobaczenia! :cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Rosolaki, a Wy bedziecie?[/quote]

z powodow rodzinnych niestety nie mozemy uczestniczyc w dzisiejszym spotkaniu :-(....milej zabawy

Posted

[quote name='Ewa_17']z powodow rodzinnych niestety nie mozemy uczestniczyc w dzisiejszym spotkaniu :-(....milej zabawy[/quote]

Bu...Szkoda, że Was nie będzie...:-(

A mam jakieś szanse spotykać Was jeszcze czasem rano tak o 7:30 nad Wisłokiem ?

Posted

No my raczej będziemy, jade 18 albo 19 to zalezy ktory autobus wczesniej przyjedzie :eviltong:
Cos tam tata wczoraj mowil, ze dzis jedzie do Rzeszowa to moze akurat sie zalapiemy na darmowy dojazd :cool3:

Szkoda Ewa :(

Posted

Ech...My również musimy zrezygnować. :-(

Po incydencie sprzed chwili....
Nie wiem jakim cudem, Megi ześlizgnęła się z obroży, i fiu...pobiegła.
Biegała po całym osiedlu, ja wołałam, nic.
Dopiero po jakimś czasie jak się zmęczyła, udało mi się ją złapać...

No niestety, nie mogę jej jeszcze zaufać, nie wiem, co by się działo tam w polach... :shake:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Swietnie Cie rozumiem, tez mam czasami takie dolki jak mnie pies nie slucha, ale najgorsze co jest to zamknac sie w domu, nie wychodzic nie probowac od nowa ;)[/quote]

Ależ próbować będę, narazie tu w pobliżu...Chciałabym byc na tym spacerze, taka fajna ekipa, ale nie mam sił... Zresztą jak się mama dowiedziała [sąsiadeczki śledziły całą akcję, i od razu donos], pf...'absolutnie nie' i koniec..

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Mojego też będziecie mi pomagać łapać :roll:
Wysciasc mam na ''Milocinska petla'',tak ? A skąd ja mam poznać, ze to jest ostatni przystanek? BO ja ciemna masa jestem, a pierwszy raz na Baranówke jade :eviltong:[/QUOTE]

POprostu jak wszyscy ludzie zaczną wychodzić to i wy... no i jak kierowca "zgasi" auto...:lol:

[quote name='Cambel']Martyna + Fredi
Gosia +Aza
Paulina +Lena
Magda +Lux
Agnieszka + Alma
Mati +Bejbus + Pati
Ilona
Aneta

8 ludziów, 7 psów[/QUOTE]

No i tak super ekipa :multi:

Posted

[QUOTE]jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/[/QUOTE]
Coś wiem na ten temat. ;-)

[QUOTE]ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??[/QUOTE]
Ja jestem bardzo chętna, jednym z naszych problemów jest właśnie koncentracja w grupie, nad którą musimy prężniej popracować. ;-)

[QUOTE]I co najlepsze na aport, piłka, czy cu ?[/QUOTE]
Ja piłke traktuje tylko jako nagrode i to na chwilkę, do aportu służą inne rzeczy, które posiadam też TYLKO ja i psu się nimi bawić nie wolno.

To i mój aportujący boy. ;-)

[IMG]http://images30.fotosik.pl/21/741bb22ca3956470.jpg[/IMG]

Życzę udanego spacerku! :-) Szkoda że dowiedzieliśmy się tak późno.

Posted

Hej, hej! :multi:
Bardzo dziękuję wszystkim za spacerro, bylo wspaniale :multi:
Azulkowa nieźle wyszalala sie z Lenką i Almą :evil_lol:
Padła w domu i śpi - ciekawe jak długo hihi :evil_lol:

Dalmatynko - na pętli siedziałyśmy do 17:30 - ja, Aza, Mati, Bejbik, Pati, Magda i Lux.

O ile jakieś zdjęcia wyszly to wrzucę :D

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej, hej! :multi:
Bardzo dziękuję wszystkim za spacerro, bylo wspaniale :multi:
Azulkowa nieźle wyszalala sie z Lenką i Almą :evil_lol:
Padła w domu i śpi - ciekawe jak długo hihi :evil_lol:

Dalmatynko - na pętli siedziałyśmy do 17:30 - ja, Aza, Mati, Bejbik, Pati, Magda i Lux.

O ile jakieś zdjęcia wyszly to wrzucę :D[/quote]

A może tak fotorelacja?! :cool3:

Posted

Naprawde mnie Azulkowa szokuje, przez pol dnia mialam stresa ze mi gdzieś zginie, a ona ładnie się pilnowała - czasem sama przybiegala a czasem z Lenką i Almą. :loveu:

Wstawię, tylko zgram i zobaczę czy coś wyszło hihi