Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][COLOR=royalblue]Taaa Czika już dała popis na ostatnim spacerku dogomanackim...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Dżeki nie lepszy, dał piękny występ na spacerku z Azulką...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]A maskotkę zjedzą inne psy :( :lol:[/COLOR][/I]

Posted

Dalmatynka gratulacje!!!
Napisz cos wiecej, jak wrazenia po? na ile pkt zdaliscie? jak sobie inni poradzili? kto jeszcze zdawal? jak to wszystko wyglada? jaki byl sedzia?
nie wiesz kiedy bedzie kolejny egzamin?

Sorry, ze tak duzo pytań ale strasznie jestem ciekawa :-)

Posted

[quote name='Nugatika']Dalmatynka gratulacje!!!
Napisz cos wiecej, jak wrazenia po? na ile pkt zdaliscie? jak sobie inni poradzili? kto jeszcze zdawal? jak to wszystko wyglada? jaki byl sedzia?
nie wiesz kiedy bedzie kolejny egzamin?

Sorry, ze tak duzo pytań ale strasznie jestem ciekawa :-)[/quote]

Wrażenia po jak najbardziej pozytywne, natomiast przed samym egzaminem stres przeokropny, a na dodatek wylosowaliśmy numerek 2 i wchodziliśmy pierwsi.
Zdaliśmy dobrze, nawet bardzo dobrze, sama jestem jeszcze w szoku 193/200 pkt oc. doskonała, lokata I :cool3:
Innych zjadł stres i wiele punktów stracili za poprawianie psa gdy coś robił źle, np. krzywy siad przy nodze.
Sędziowala pani Hader i asystowala jej pani Gutowska. Egzamin zdawało 11 psów :-o Wyglada to wszystko normalnie, jak egzamin :lol: Pani sędzina była bardzo miła, zawsze pomagała i nawet czasami doradzała;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bravo Martyna :klacz: A Fredkowi to chyba kupiłas coś w nagrodę mmm :cool3:[/quote]

No, Figul, a Ty co ? Pf...Co masz ważniejszego od jutrzejszego spaceru?! Przyjeżdzaj! :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']Pff...A to po czemu? Ukrywasz ją przed cywilizacją? :evil_lol:[/quote]Figulcowa więcej sie bedzie stresować niż będzie miec z tego przyjemności, do tego czeka nas 1,5 h autobusem, nie chcę jej męczyć.

[SIZE=1]Trafia mnie jak tu niektórzy narzekają że mają daleko[/SIZE] :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Figulcowa więcej sie bedzie stresować niż będzie miec z tego przyjemności, do tego czeka nas 1,5 h autobusem, nie chcę jej męczyć.

[SIZE=1]Trafia mnie jak tu niektórzy narzekają że mają daleko[/SIZE] :mad:[/quote]

Ahh, no tak....Buu...Ale kiedyś musicie przyjechać! ;)

[SIZE=1]Na terenie jednego miasta, to ja jestem dyspozycyjna. :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Dalmatynkaa'] 193/200 pkt oc. doskonała, lokata I :cool3:
[/quote]

:crazyeye: ...... ale moja Rosolinda ma madrego adoratora :evil_lol::lol:

my na probnym mialysmy 176 i taka dumna z niej bylam, ale wstyd :diabloti::eviltong:

Posted

Hej..dziewczyty to do jutra, bedzie 7 psow :crazyeye: :loveu: , tylko pamietajcie jesli jedziecie np 18 lub 19, to jedzcie do petli czyli do ostatniego przystanka, ja bede czekac z Lenką około 17 godz

Posted

[quote name='drzalka']Hej..dziewczyty to do jutra, bedzie 7 psow :crazyeye: :loveu: , tylko pamietajcie jesli jedziecie np 18 lub 19, to jedzcie do petli czyli do ostatniego przystanka, ja bede czekac z Lenką około 17 godz[/quote]

Ohoho, 7 psów :cool3:

Ja też może wcześniej przyjadę, chociaż sama nie wiem... :hmmmm: :lol: