Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No to weź Czikulca nuu.....Albo Dżekiego. Albo maskotkę pieska, o! ;) Quote
psiulka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [I][COLOR=royalblue]Taaa Czika już dała popis na ostatnim spacerku dogomanackim...[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Dżeki nie lepszy, dał piękny występ na spacerku z Azulką...[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]A maskotkę zjedzą inne psy :( :lol:[/COLOR][/I] Quote
Magdalenkl Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pozwole sobie wkleic link do nowo otwartej galerii mojego psa [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6306072#post6306072[/url] Quote
Dalmatynkaa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hiehie a nam sie udalo dzisiaj zdac egzamin PT i Fredek mi nie uciekl z placu, sukces :cool3: Quote
Nugatika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dalmatynka gratulacje!!! Napisz cos wiecej, jak wrazenia po? na ile pkt zdaliscie? jak sobie inni poradzili? kto jeszcze zdawal? jak to wszystko wyglada? jaki byl sedzia? nie wiesz kiedy bedzie kolejny egzamin? Sorry, ze tak duzo pytań ale strasznie jestem ciekawa :-) Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 My damy znać jutro czy bedziemy na 100% ;-) Martyna - gratulacje dla Was! Quote
Dalmatynkaa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Nugatika']Dalmatynka gratulacje!!! Napisz cos wiecej, jak wrazenia po? na ile pkt zdaliscie? jak sobie inni poradzili? kto jeszcze zdawal? jak to wszystko wyglada? jaki byl sedzia? nie wiesz kiedy bedzie kolejny egzamin? Sorry, ze tak duzo pytań ale strasznie jestem ciekawa :-)[/quote] Wrażenia po jak najbardziej pozytywne, natomiast przed samym egzaminem stres przeokropny, a na dodatek wylosowaliśmy numerek 2 i wchodziliśmy pierwsi. Zdaliśmy dobrze, nawet bardzo dobrze, sama jestem jeszcze w szoku 193/200 pkt oc. doskonała, lokata I :cool3: Innych zjadł stres i wiele punktów stracili za poprawianie psa gdy coś robił źle, np. krzywy siad przy nodze. Sędziowala pani Hader i asystowala jej pani Gutowska. Egzamin zdawało 11 psów :-o Wyglada to wszystko normalnie, jak egzamin :lol: Pani sędzina była bardzo miła, zawsze pomagała i nawet czasami doradzała;) Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Hiehie a nam sie udalo dzisiaj zdac egzamin PT i Fredek mi nie uciekl z placu, sukces :cool3:[/quote] Ja również gratuluję! :klacz: Quote
Magdalenkl Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To kiedy balanga ?:drink1::drink1::cunao::cunao:i chulanka ? :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bravo Martyna :klacz: A Fredkowi to chyba kupiłas coś w nagrodę mmm :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bravo Martyna :klacz: A Fredkowi to chyba kupiłas coś w nagrodę mmm :cool3:[/quote] No, Figul, a Ty co ? Pf...Co masz ważniejszego od jutrzejszego spaceru?! Przyjeżdzaj! :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel']No, Figul, a Ty co ? Pf...Co masz ważniejszego od jutrzejszego spaceru?! Przyjeżdzaj! :eviltong:[/quote]Moja kropka sie nie nadaje niestety :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Moja kropka sie nie nadaje niestety :eviltong:[/quote] Pff...A to po czemu? Ukrywasz ją przed cywilizacją? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Cambel']Pff...A to po czemu? Ukrywasz ją przed cywilizacją? :evil_lol:[/quote]Figulcowa więcej sie bedzie stresować niż będzie miec z tego przyjemności, do tego czeka nas 1,5 h autobusem, nie chcę jej męczyć. [SIZE=1]Trafia mnie jak tu niektórzy narzekają że mają daleko[/SIZE] :mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Figulcowa więcej sie bedzie stresować niż będzie miec z tego przyjemności, do tego czeka nas 1,5 h autobusem, nie chcę jej męczyć. [SIZE=1]Trafia mnie jak tu niektórzy narzekają że mają daleko[/SIZE] :mad:[/quote] Ahh, no tak....Buu...Ale kiedyś musicie przyjechać! ;) [SIZE=1]Na terenie jednego miasta, to ja jestem dyspozycyjna. :eviltong:[/SIZE] Quote
Dalmatynkaa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bravo Martyna :klacz: A Fredkowi to chyba kupiłas coś w nagrodę mmm :cool3:[/quote] A po co? :-o Za 1 lokate dostal caly wor smaczkow i zabawek ;) Quote
Ewa_17 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] 193/200 pkt oc. doskonała, lokata I :cool3: [/quote] :crazyeye: ...... ale moja Rosolinda ma madrego adoratora :evil_lol::lol: my na probnym mialysmy 176 i taka dumna z niej bylam, ale wstyd :diabloti::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']A po co? :-o Za 1 lokate dostal caly wor smaczkow i zabawek ;)[/quote]Sam się o nagrodę postarał :cool3: Kamila już kiedyś byłyśmy ;) Quote
Dalmatynkaa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No pewnie Figa, myslisz ze on mnie na codzien slucha? :diabloti: wiedzial ze jak sie postara to cos wygra :eviltong: Ewa moj mial na probnym mniej niz Twoja Roska :cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] Ewa moj mial na probnym mniej niz Twoja Roska :cool3:[/quote] to Fredek mial najlepsza ocene?!:razz: Quote
Dalmatynkaa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pytasz o probny czy o wlasciwy? na probnym mial 171 pkt, a i tak byl najlepszy :lol: Quote
drzalka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hej..dziewczyty to do jutra, bedzie 7 psow :crazyeye: :loveu: , tylko pamietajcie jesli jedziecie np 18 lub 19, to jedzcie do petli czyli do ostatniego przystanka, ja bede czekac z Lenką około 17 godz Quote
Cambel&Megi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='drzalka']Hej..dziewczyty to do jutra, bedzie 7 psow :crazyeye: :loveu: , tylko pamietajcie jesli jedziecie np 18 lub 19, to jedzcie do petli czyli do ostatniego przystanka, ja bede czekac z Lenką około 17 godz[/quote] Ohoho, 7 psów :cool3: Ja też może wcześniej przyjadę, chociaż sama nie wiem... :hmmmm: :lol: Quote
Recommended Posts