Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jak jedziecie 19 lub 18, to niepotrzeba wam szczegolnego miejsca :P... poprostu jedziecie do konca czyli do pętli, autobus sie zatrzymuje, ja bede stała tam ( z Lenką albo bez - jeszcze sie zastanawiamy:roll: ) - i wy wysiadacie :p moj nr.kom jak by co 512120527

Ewa możliwe ze przyjade rowerem o 9 w sobote zobaczyc na stadion jak to wszystko wyglada :P

Posted

[quote name='drzalka']
Ewa możliwe ze przyjade rowerem o 9 w sobote zobaczyc na stadion jak to wszystko wyglada :P[/quote]

my sie jutro postaramy byc :cool3: .... Martyna, bedziesz z Fredkiem? :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ewa to jak wreszcie jedziemy? :cool3:[/quote]

[B] Gonix[/B] przychodzisz do mnie okolo 16 z 4biletami w lapce i jedziemy :eviltong: (no chyba ze chcesz miec tez na powrot to kup 8 :evil_lol:)

Posted

[quote name='Ewa_17'][B] Gonix[/B] przychodzisz do mnie okolo 16 z 4biletami w lapce i jedziemy :eviltong: (no chyba ze chcesz miec tez na powrot to kup 8 :evil_lol:)[/quote]
Jesoo, bida z nędzą w domu a ja tyle biletów. :-o Masakra
Postaram się...:lol:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Na Wilkowyji tak 1,5 godzinki zawsze trwalo i na to bym sie nastawiala chyba :eviltong:[/quote]

ja max 2h, pozniej sie zmywam :diabloti::eviltong:

Posted

Ewa zaznacz mi gdzie jest stadion na przybyszówce bo ja jade skrotem od Rudnej Wielkiej przez polną droge, i wyjezdzam na główną, i pozniej mam jechac w lewo jakies 500 m, ale jak znam siebie to sie zgubie :oops:

[URL="http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=przybysz%F3wka&Submit.x=0&Submit.y=0&long=21.959821&lat=50.0588188&type=3&scale=12"]http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=przybysz%F3wka&Submit.x=0&Submit.y=0&long=21.959821&lat=50.0588188&type=3&scale=12[/URL]

Posted

Ja tam do was nie dołączę dopiero jak moja Królewna obrośnie bo na razie jest tak łysa że wstyd ją ludziom pokazać. W Nowym Targu będę się chować w krzakach i tylko na chwilkę wybiegnę na ring żeby ją pokazać... Kosmos...

Posted

Jaka jest aktualna lista na poniedziałek ? :hmmmm:

Ewa + Rosa
Martyna + Fredi
Gosia + Aza
Kamila + Megi
Magda + hm...Jak ten Twój psiak ma na imię ? :lol:
Paulina (bez Leny)
Ilona [B]? ? ?[/B]

Posted

[quote name='Cambel']Jaka jest aktualna lista na poniedziałek ? :hmmmm:

Ewa + Rosa
Martyna + Fredi
Gosia + Aza
Kamila + Megi
Magda + hm...Jak ten Twój psiak ma na imię ? :lol:
[B]Paulina (bez Leny)[/B]
Ilona [B]? ? ?[/B][/QUOTE]

Chmm jak to bez Leny :hmmmm: :p :siara: :eviltong:

Posted

[quote name='drzalka']Chmm jak to bez Leny :hmmmm: :p :siara: :eviltong:[/quote]

Ooooo super! Lenulka będzie ! :loveu: Na serio, czy mnie w bambuko robisz? :hmmmm:

Ilonaaaaaa, bądź! Proszę... :lol: