Dalmatynkaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 fattyciak moj szetland chetnie sobie pojazgoda z twoim :diabloti: Jest malutki, nie agresywny, bardzo lubi szczekac i bawic sie mimo ze drugi pies na niego warczy i pokazuje zeby :diabloti: Jezeli chodzi o szkolenie to na nas nie liczcie, jak zdamy egzamin w sobote to w ogole bedzie cud :lol: ale chetnie bysmy z wami pocwiczyli, szczegolnie zostawanie :roll: a telefon do p. Agnieszki na stronie Zk Rzeszów ;) Quote
Nugatika Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 w ta sobote jest juz egzamin? duzo psow podchodzi? Quote
Dalmatynkaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tak, w ta sobote, o 16 bodajze (dlaczego tak pozno to nie wiem..). Nie wiem ile psow bedzie, z samego szkolenia to pewnie z 5,6 no gora 8. Quote
Nugatika Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 moze dlatego ze wczesniej jest gorąco, przeciez lipiec mamy ;) albo po prostu sedzia nie moze wczesniej. moze udaloby mi sie przyjechac zobaczyc jak to wszystko w ogole wyglada ? zobaczymy :) Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Cambel']Delikatesy Frac = Carrefour > tzn to ten sam budynek jest. ;)[/quote] nie wiem gdzie Frac, ani gdzie Cerrefour :angryy: ..... nie robie tam zakupow, wybaczcie :diabloti::eviltong: w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17'] w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1:[/quote] ..i ciągnac za sobą goniasta i Azulkowa... Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']..i ciągnac za sobą goniasta i Azulkowa...[/quote] obowiazkowo :evil_lol::lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Ewa_17']nie wiem gdzie Frac, ani gdzie Cerrefour :angryy: ..... nie robie tam zakupow, wybaczcie :diabloti::eviltong: w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1:[/quote] No ja też tam nigdy zakupów nie robię... :eviltong: Hmm..No to już nie wiem jak wytłumaczyć. Bo do WSiZu, to się skręca na tym skrzyżowaniu na lewo, jadąc "z miasta", a my powinnyśmy w prawo. :lol: Quote
Dalmatynkaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No ja tez musze autobusem jechać :( i też 19 albo 18 tylko musze looknąć w jakich godzinach jeżdżą. Ze Staromieścia daleko jest na Branówke? :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote] Ze Staromieścia daleko jest na Branówke? :eviltong:[/quote] A tak średnio na jeża. :eviltong: Ale żeby iść, to raczej tak... :lol: 18, wiem, że jeździ często, co jakieś 15 minut...Ale w wakacje? Pewnie mniej, ale jakoś tak.. ;) 19 jeszcze nie jechałam. Quote
Ewa_17 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Magdalenkl']wiec na pietli ?[/quote] tak :razz: Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Ewa_17']tak :razz: Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong:[/quote] Albo i 4! :evil_lol: Megiszon gratis :eviltong: Ja jadę 18stką od Dąbrowskiego Woj. Kom. Policji :eviltong::eviltong: Quote
Dalmatynkaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Ewa_17']tak :razz: Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong:[/quote] Czuje, że po pierwszym przystanku zostałybyśmy same w autobusie :cool3: A z jakiego przystanku Wy będziecie jechać na Baranówke? Quote
drzalka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']No ja tez musze autobusem jechać :( i też 19 albo 18 tylko musze looknąć w jakich godzinach jeżdżą. Ze Staromieścia daleko jest na Branówke? :eviltong:[/QUOTE] JA ze staromiescia ( np. z przystanku na warszawskiej) na baranowe szłam 15 min. - wlasnie na taki spacerek w to miejsce gdzie my się wybieramy ;] Quote
Ewa_17 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] A z jakiego przystanku Wy będziecie jechać na Baranówke?[/quote] my jednak pojedziemy 19nastka, bedzie nam wygodniej sie przesiasc :p wsiadziemy na przystanku "Pilsudskiego ZDZ" -> mamy o 16:32 a wysiasc mamy na "Milocinska petla" ? :cool1: Quote
drzalka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Ewa_17'] wsiadziemy na przystanku "Pilsudskiego ZDZ" -> mamy o 16:32 a wysiasc mamy na "Milocinska petla" ? :cool1:[/QUOTE] Tak jest :lol: Quote
Magdalenkl Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a gdy bedzie padal deszcze to bedzie to aktualne? Quote
Magdalenkl Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [url]http://pogoda.onet.pl/0,930,38,miasto.html[/url] do wgladu :razz: Quote
Dalmatynkaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Eee spoko to juz wiem jak tam dojechac, a teraz powiedzcie mi co jest tam jakiegos szczegolnego zebym wiedziala gdzie sie zatrzymac :eviltong: W poniedzialek podobno ma byc ladnie ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hm..A moim skromnym zdaniem jadąc 18, lub 19, najszczególniejszym miejscem jest ten Carrefour, tam jest przystanek, i stamtąd można by się przejść na łąki, bo na pętli to ja nie byłam jeszcze. :cool3: Jadąc autobusem widzimy go po prawej stronie. ;) Pogoda ma być niby ładna, tak mówili na TVN Meteo podobno. :hmmmm: Quote
Dalmatynkaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A i jeszcze prosze o przesłanie numeru komórki którejś z was mi na pw, tak na wszelki wypadek :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A tam, ja jestem ogólno dostępna :cool3: 696399769 Quote
Dalmatynkaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oki oki jak sie zgubie to bede dzownic :lol: [QUOTE] tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy [/QUOTE] 3 psy :crazyeye: ja 9 widziałam :cool3: Quote
Recommended Posts