Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fattyciak moj szetland chetnie sobie pojazgoda z twoim :diabloti: Jest malutki, nie agresywny, bardzo lubi szczekac i bawic sie mimo ze drugi pies na niego warczy i pokazuje zeby :diabloti:

Jezeli chodzi o szkolenie to na nas nie liczcie, jak zdamy egzamin w sobote to w ogole bedzie cud :lol: ale chetnie bysmy z wami pocwiczyli, szczegolnie zostawanie :roll:
a telefon do p. Agnieszki na stronie Zk Rzeszów ;)

Posted

moze dlatego ze wczesniej jest gorąco, przeciez lipiec mamy ;)
albo po prostu sedzia nie moze wczesniej.
moze udaloby mi sie przyjechac zobaczyc jak to wszystko w ogole wyglada ? zobaczymy :)

Posted

[quote name='Cambel']Delikatesy Frac = Carrefour > tzn to ten sam budynek jest. ;)[/quote]

nie wiem gdzie Frac, ani gdzie Cerrefour :angryy: ..... nie robie tam zakupow, wybaczcie :diabloti::eviltong:

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1:

Posted

[quote name='Ewa_17']
w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1:[/quote]
..i ciągnac za sobą goniasta i Azulkowa...

Posted

[quote name='Ewa_17']nie wiem gdzie Frac, ani gdzie Cerrefour :angryy: ..... nie robie tam zakupow, wybaczcie :diabloti::eviltong:

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak sie przesiasc w ta nieszczesna 18/19 i jechac do konca :mad::cool1:[/quote]

No ja też tam nigdy zakupów nie robię... :eviltong:

Hmm..No to już nie wiem jak wytłumaczyć. Bo do WSiZu, to się skręca na tym skrzyżowaniu na lewo, jadąc "z miasta", a my powinnyśmy w prawo. :lol:

Posted

[quote] Ze Staromieścia daleko jest na Branówke? :eviltong:[/quote]

A tak średnio na jeża. :eviltong: Ale żeby iść, to raczej tak... :lol:

18, wiem, że jeździ często, co jakieś 15 minut...Ale w wakacje? Pewnie mniej, ale jakoś tak.. ;) 19 jeszcze nie jechałam.

Posted

[quote name='Magdalenkl']wiec na pietli ?[/quote]

tak :razz:

Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Ewa_17']tak :razz:

Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong:[/quote]

Albo i 4! :evil_lol: Megiszon gratis :eviltong:
Ja jadę 18stką od Dąbrowskiego Woj. Kom. Policji :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Ewa_17']tak :razz:

Martyna umowmy sie, ze o jednej porze bedziemy jechac 18nastka :cool3:... 3 szkodniki w autobusie, tego jeszcze nie grali haha :evil_lol::eviltong:[/quote]

Czuje, że po pierwszym przystanku zostałybyśmy same w autobusie :cool3:

A z jakiego przystanku Wy będziecie jechać na Baranówke?

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']No ja tez musze autobusem jechać :( i też 19 albo 18 tylko musze looknąć w jakich godzinach jeżdżą.

Ze Staromieścia daleko jest na Branówke? :eviltong:[/QUOTE]

JA ze staromiescia ( np. z przystanku na warszawskiej) na baranowe szłam 15 min. - wlasnie na taki spacerek w to miejsce gdzie my się wybieramy ;]

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']
A z jakiego przystanku Wy będziecie jechać na Baranówke?[/quote]

my jednak pojedziemy 19nastka, bedzie nam wygodniej sie przesiasc :p

wsiadziemy na przystanku "Pilsudskiego ZDZ" -> mamy o 16:32
a wysiasc mamy na "Milocinska petla" ? :cool1:

Posted

Hm..A moim skromnym zdaniem jadąc 18, lub 19, najszczególniejszym miejscem jest ten Carrefour, tam jest przystanek, i stamtąd można by się przejść na łąki, bo na pętli to ja nie byłam jeszcze. :cool3:
Jadąc autobusem widzimy go po prawej stronie. ;)

Pogoda ma być niby ładna, tak mówili na TVN Meteo podobno. :hmmmm: