drzalka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ewa gdzie agility, ile sie placi ??.. ja jestem zainteresowana , tyklo niejetsem członkiniom związku, ani nierobilam tam pt, to jakis problem , ? Quote
Nugatika Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tez tak mysle. Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/ Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 sliczny futrzak :loveu: mam nadzieje, ze blizej poznamy jego hsitorie na spacerku do zobaczenia :razz: Quote
psiulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [I][COLOR=royalblue]Życzę miłego spacerku :D[/COLOR][/I] Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Nugatika']tez tak mysle. Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/[/quote] tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3: teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol: [B]dzalka[/B] agility jest na stadionie w przybyszowce... musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru... jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;) Quote
drzalka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3: teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol: [B]dzalka[/B] agility jest na stadionie w przybyszowce... musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru... jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;)[/QUOTE] Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ???? Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='drzalka']Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ????[/quote] tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong: Quote
Magdalenkl Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']sliczny futrzak :loveu: mam nadzieje, ze blizej poznamy jego hsitorie na spacerku do zobaczenia :razz:[/quote] CUDO MOJE .... TYLKO JAK SIE UWALI NA LOZOI W NOCY STRACI PANCIE NO TO NIE JEST JUZ PRZYJEMNIE :shake: Quote
drzalka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong:[/QUOTE] SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/ Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='drzalka']SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/[/quote] tego juz nie wiem, ale ja bym radzila za pierwszym razem sie jednak pofatygowac :diabloti: noto co Paulina, spotykamy sie pod wsizem?! :evil_lol::eviltong: Quote
Nugatika Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 drzalka najlepiej to wpadnij w sobote i porozmawiaj z panią Agnieszką, ona Ci wszystko dokladnie wytlumaczy. A mysle tez ze na pierwszy raz to mozesz przyjsc tylko sprobowac, czy Ci bedzie odpowiadac. Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa? Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :( Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Nugatika'] Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa? Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :([/quote] bedzie to trwalo do kad pogoda pozwoli -> czyli wrzesien/pazdziernik :cool3: z tego co wiem to w ta sobote jest jeszcze spotkanie, ale przez kolejne dwie bedzie odwolane bo pani Agnieszka wyjezdza ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziewczyny interesuje mnie jakieś szkolenie najlepiej z zakresu posłuszeństwa, znacie kogoś ?? godnego polecenia pozdrawiam Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Iwona1984']Dziewczyny interesuje mnie jakieś szkolenie najlepiej z zakresu posłuszeństwa, znacie kogoś ?? godnego polecenia pozdrawiam[/quote] polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote]polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:[/quote] A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3: I trzeba być członkiem ZK no nie ? Quote
g_o_n_i_a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17'][B]Gonix [/B]to jedziemy 9tka :cool3: [/quote] :evil_lol: Tylko powiedz mi gdzie ja mam dojśc z Azulkową. Może przyjśc po prostu po Was? :cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Cambel']A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3: I trzeba być członkiem ZK no nie ?[/quote] szkolenie 400zl + ok 50zl skladka czlonkowska -> z tego jakze skomplikowanego dzialania wynika ze calosc ok 450zl :diabloti::eviltong::cool3: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: Może przyjśc po prostu po Was? :cool3:[/quote] bedzie najlepiej, wapdowywujcie o 16:30 haha :lol::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:[/quote] a jakieś namiary na panią Agnieszkę dostane??proszę:razz: szkoda ze we wrześniu ja chciałabym zacząć w sierpniu już ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to?? Quote
g_o_n_i_a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']bedzie najlepiej, wapdowywujcie o 16:30 haha :lol::evil_lol:[/quote] A odprowadzisz mnie do domku potem?:lol!: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Iwona1984'] ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??[/quote] moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong: [B] Gonix [/B]odprowadze Cie pod makro, styknie?! :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Ewa_17']moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong: :evil_lol:[/quote] a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3: pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce Quote
Cambel&Megi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Iwona1984']a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3: pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce[/quote] Właściwie to całkiem niegłupi pomysł. :razz: Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Iwona1984']a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3: pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce[/quote] ale to chcecie na tej zasadzie, ze bez szkoleniowca tak?! :eviltong: tak to ja sie moge pisac, myslalam ze na koszty mnie chcecie naciagnac :mad::lol:;) chetnie sluze pomoca, moj szkodnik moze pokazac conieco jak bedzie w dobrym humorze :evil_lol::cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja chodziłam 2 lata temu na szkolenie prowadzone przez panią wet. bylo super, psów ok 10 może i mniej. uczyliśmy sie chodzić przy nodze na smyczy i bez, siad zostań , waruj itp. za godzinkę płaciliśmy tylko "dyszke" ale niestety pani wet w tym roku tego nie organizuje ale my przy chęciach możemy sobie sami zoorganizowac takie szkolenie i to za darmoche dobrych:cool3: Quote
Recommended Posts