Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez tak mysle.
Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/

Posted

[quote name='Nugatika']tez tak mysle.
Tylko jeden problem polega na tym, ze ja bym strasznie chciala zaczac z nim cwiczyc, tylko przypuszczam ze tam bedzie bardzo duzo psow. A jemu wystarczy jeden malutki pieseczek i on juz jest rozkojarzony i zapomina o Bozym swiecie... :/[/quote]

tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3:
teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol:

[B]dzalka[/B] agility jest na stadionie w przybyszowce...
musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru...
jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;)

Posted

[quote name='Ewa_17']tu sie mylisz kochana, ostatnio na cwiczeniach z agility byly tylko 3 psy :cool3:
teraz dojdzie tylko Rosa, wiec razem z Nugatem bedzie ich piecioro :lol:

[B]dzalka[/B] agility jest na stadionie w przybyszowce...
musisz byc czlonkiem zwk (czyli musisz zaplacic skladke w wysokosci cos ok 50zl) i nic wiecej nie placisz za korzystanie z toru...
jeszcze jeden wymog, to byc punktualnie i pomoc rozlozyc tor a na koniec pomoc zlozyc... ;)[/QUOTE]

Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ????

Posted

[quote name='drzalka']Ewa czy to oznacza że mam zapłacić tylko skłatke , i korzystac z toru dowoli ?.. nic się niepłaci ????[/quote]

tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong:

Posted

[quote name='Ewa_17']sliczny futrzak :loveu:

mam nadzieje, ze blizej poznamy jego hsitorie na spacerku

do zobaczenia :razz:[/quote]

CUDO MOJE .... TYLKO JAK SIE UWALI NA LOZOI W NOCY STRACI PANCIE NO TO NIE JEST JUZ PRZYJEMNIE :shake:

Posted

[quote name='Ewa_17']tak........a co do tego do woli, to mozesz z toru korzystac w sobote od 9:00 przez chyba 2h :eviltong:[/QUOTE]

SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/

Posted

[quote name='drzalka']SUper.. ej a moge poprostu niefatygować się, tylko przelac kase na konto oddziały :roll: :eviltong: ????/[/quote]

tego juz nie wiem, ale ja bym radzila za pierwszym razem sie jednak pofatygowac :diabloti:

noto co Paulina, spotykamy sie pod wsizem?! :evil_lol::eviltong:

Posted

drzalka najlepiej to wpadnij w sobote i porozmawiaj z panią Agnieszką, ona Ci wszystko dokladnie wytlumaczy. A mysle tez ze na pierwszy raz to mozesz przyjsc tylko sprobowac, czy Ci bedzie odpowiadac.
Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa?
Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :(

Posted

[quote name='Nugatika']
Ewa a czy moglabym wiedziec jak dlugo to bedzie trwalo, miesiac, dwa?
Bo my to tak troche na tych wakacjach to nie bardzo, a przynajmniej w lipcu :([/quote]

bedzie to trwalo do kad pogoda pozwoli -> czyli wrzesien/pazdziernik :cool3:

z tego co wiem to w ta sobote jest jeszcze spotkanie, ale przez kolejne dwie bedzie odwolane bo pani Agnieszka wyjezdza ;)

Posted

[quote name='Iwona1984']Dziewczyny interesuje mnie jakieś szkolenie najlepiej z zakresu posłuszeństwa,
znacie kogoś ?? godnego polecenia

pozdrawiam[/quote]

polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:

Posted

[quote]polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:[/quote]

A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3:
I trzeba być członkiem ZK no nie ?

Posted

[quote name='Ewa_17'][B]Gonix [/B]to jedziemy 9tka :cool3:
[/quote]
:evil_lol:
Tylko powiedz mi gdzie ja mam dojśc z Azulkową. Może przyjśc po prostu po Was? :cool3:

Posted

[quote name='Cambel']A jeszcze tak cenowo, to ile by to wynosiło ? :cool3:
I trzeba być członkiem ZK no nie ?[/quote]

szkolenie 400zl + ok 50zl skladka czlonkowska -> z tego jakze skomplikowanego dzialania wynika ze calosc ok 450zl :diabloti::eviltong::cool3:

Posted

[quote name='Ewa_17']polecam szkolenie ogranizowane przez zwiazek kynologiczny, ktore prowadzi pani Agnieszka Pierga ... kolejne zaczyna sie we wrzesniu, na ktore wybiera sie prawdopodobnie Kamila z Meguska :lol:[/quote]

a jakieś namiary na panią Agnieszkę dostane??proszę:razz:
szkoda ze we wrześniu ja chciałabym zacząć w sierpniu już

ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??

Posted

[quote name='Iwona1984']
ps.ale może zbierzemy jaką grupkę osób i same coś pokombinujemy jakieś posłuszeństwo przynajmniej podstawy ja jestem chętna.Co wy na to??[/quote]

moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong:

[B] Gonix [/B]odprowadze Cie pod makro, styknie?! :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']moja jest juz po szkoleniu, wiec odpadamy :eviltong:

:evil_lol:[/quote]
a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3:

pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce

Posted

[quote name='Iwona1984']a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3:

pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce[/quote]

Właściwie to całkiem niegłupi pomysł. :razz:

Posted

[quote name='Iwona1984']a to niby dlaczego, przecież ciągle można się doszkalać no i pomagałabyś reszcie stada sie uczyć :cool3::cool3:

pomyślmy dziewczyny 2-3 razy w tygodniu regularne spotkania ja mam samochód zawsze mogę kogoś zabrać w umówione miejsce[/quote]

ale to chcecie na tej zasadzie, ze bez szkoleniowca tak?! :eviltong:

tak to ja sie moge pisac, myslalam ze na koszty mnie chcecie naciagnac :mad::lol:;)

chetnie sluze pomoca, moj szkodnik moze pokazac conieco jak bedzie w dobrym humorze :evil_lol::cool3:

Posted

Ja chodziłam 2 lata temu na szkolenie prowadzone przez panią wet. bylo super, psów ok 10 może i mniej.
uczyliśmy sie chodzić przy nodze na smyczy i bez, siad zostań , waruj itp.
za godzinkę płaciliśmy tylko "dyszke" ale niestety pani wet w tym roku tego nie organizuje

ale my przy chęciach możemy sobie sami zoorganizowac takie szkolenie i to za darmoche dobrych:cool3: