Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drzalka']:D:D:D ja bęę bez Leny .. niechce jej forsowac ;][/quote]

dopiero mowilas ze od poniedzialku mozecie spacerowac :mad::cool1:

[B]Gonix[/B] 9tka jedzie przez olbrachta, pozniej lwowska...gdzie bysmy sie umowily?!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa_17']dopiero mowilas ze od poniedzialku mozecie spacerowac :mad::cool1:

[/QUOTE]

Ewa spacerować, a ganiac z psami to co innego, Jak biega z psami, zapomiana o calym swiecie, i moglo by jej sie cos rozerwac itp, spacerowac oczywiscie mozemy, biegac tez, ale jeszcze bez przesady.... niedajboze gdy by cos sie stało..

Posted

[quote name='Ewa_17']no wiec ja proponuje [SIZE=3][B]poniedzialek -> baranowka IV -> godz 17:00[/B][/SIZE] :diabloti:

pasuje?! :mad::razz:[/quote]

Będę. ;) Ale mój wariat taki niegrzeczny, że nie zasługuje. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']
[B]Gonix[/B] 9tka jedzie przez olbrachta, pozniej lwowska...gdzie bysmy sie umowily?![/quote]

Rosolakowa, a 36 nie bedzie lepiej? :evil_lol: Przynajmniej jak dla mnie hihi

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Rosolakowa, a 36 nie bedzie lepiej? :evil_lol: Przynajmniej jak dla mnie hihi[/quote]

a gdzie 36 sie zatrzymuje w naszych rejonach?! :diabloti:

beda:
Rosa
Megi
Fredek
Aza

kto jeszcze?!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']W Twoich nie :D:D:D:D Bo ona jedzie z okolic parku - tego parku :cool3:[/quote]

a miejsce docelowe jakie?! na baranowke toto jedzie?! :mad:

Posted

A - jedz z - Lwowska, B - misjce docelowe - Łąki na Baranówce.... Dajdzie sobiez Hybrydy, na zwykłą mape, bedziecie lepiej widziały drogi :p

| | |
V V V

[URL="http://www.zumi.pl/droga.html?xs=22.04516&ys=50.038448&xk=21.967328&yk=50.069216&v=true&long=22.0121545&lat=50.04767&type=3&scale=undefined"]http://www.zumi.pl/droga.html?xs=22.04516&ys=50.038448&xk=21.967328&yk=50.069216&v=true&long=22.0121545&lat=50.04767&type=3&scale=undefined
[/URL]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Prawie :D:D:D Niech bedzie ta 9, bo bliżej do Baranówki :P[/quote]

[B]Gonix [/B]to jedziemy 9tka :cool3:

drzalka gdzie sie spotykamy, powiedz mi jakies charakterystyczne miejsce :diabloti:
ja chodzilam przez 3lata do WSiZu wiec tam bezproblemu trafie haha :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='drzalka']pod szkołą rolniczą ??[/quote]
Tam to i ja miałabym problemy dojść. :evil_lol:

[quote]No na baranowce.. kurcze, to najlepiej spotkać się na końcowym przystanku 18,19... na petli na Obrońców Poczty Gdańskiej[/quote]
Też tak myślę. :cool3:

Posted

ja przepraszam, ze Wam tak wyskocze wsrodku wątku, ale mam pytanie do Dalmatynki.
Czy moglabys napisac cos wiecej o szkoleniu?
Jakie psy aktualnie chodza?
Na jakim etapie jestescie?
nie wiesz kiedy bedzie egzamin?

Posted

[quote name='Magdalenkl']ja jeszcze na spacer tylko prosze mi powiedziec co i jak prosze <prosi>[/quote]

jakiej rasy masz psiaka?! :razz:

spotykamy sie w poniedzialek -> godz 17 -> miejsce jeszcze nie wybrane :diabloti::eviltong:

dziewuchy a pod wsizem to tak nie laska?! :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Nugatika']ja przepraszam, ze Wam tak wyskocze wsrodku wątku, ale mam pytanie do Dalmatynki.
nie wiesz kiedy bedzie egzamin?[/quote]

Ja też się dołączam do pytań.. :lol: Chciałabym się zapisać z moim Megulcem na jakieś szkolenie... :hmmmm:

[quote name='Ewa_17']jakiej rasy masz psiaka?! :razz:

spotykamy sie w poniedzialek -> godz 17 -> miejsce jeszcze nie wybrane :diabloti::eviltong:

dziewuchy a pod wsizem to tak nie laska?! :evil_lol::lol:[/quote]

A gdzie to ? :lol::lol:

Posted

[quote name='Nugatika']
nie wiesz kiedy bedzie egzamin?[/quote]

z tego co wiem to juz jest koncowka szkolenia...egzamin ma byc na poczatku lipca (czyli gdzies teraz :roll:) :eviltong:

teraz zaczyna sie agility, na ktory my bedziemy od soboty uczeszczac....strach sie bac :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Ja też się dołączam do pytań.. :lol: Chciałabym się zapisać z moim Megulcem na jakieś szkolenie... :hmmmm:

A gdzie to ? :lol::lol:[/quote]

kolejne szkolenie PT-1 zacznie sie we wrzesniu :cool3:

a wsiz jest na ul. sucharskiego :eviltong:

Posted

jejku tez bym chciala na to agility, ale nie mamy jak na razie.
Ewa czy moglabys mi sie dopytac, czy moglabym przychodzic z Nugatem, bernenczykiem? I kto to w ogole bedzie prowadzil?
Bo jak pani Agnieszka, to powinna nas pamietac.

Posted

[quote name='Nugatika']jejku tez bym chciala na to agility, ale nie mamy jak na razie.
Ewa czy moglabys mi sie dopytac, czy moglabym przychodzic z Nugatem, bernenczykiem? I kto to w ogole bedzie prowadzil?
Bo jak pani Agnieszka, to powinna nas pamietac.[/quote]

tak prowadzi to pani Agnieszka...:razz:

nie ma problemu zapytam o Nugatka, ale mysle ze nie bedzie problemu :lol:

Posted

[quote]kolejne szkolenie PT-1 zacznie sie we wrzesniu :cool3:[/quote]

No to pewnie coś będziemy działać. :cool3:

[quote]
a wsiz jest na ul. sucharskiego :eviltong:[/quote]

Mm...I tak nie wiem. :eviltong::eviltong:

Ale pewnie spotkam się wcześniej z forumową Nerul, bo ona mieszka na Baranówce, i pójdziemy razem, bo ona tamte rejony zna. :cool3:

Posted

[quote name='Ewa_17']jakiej rasy masz psiaka?! :razz:[/quote]

Jest to piesek o bardzo smutnej histori byl to przybleda ale juz w u mnie w domu zostal .....czekaj czekaj mam tu gdzies fotke :loveu::loveu:
[img]http://img365.imageshack.us/img365/9905/hpim0496ga9.jpg[/img]