Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy, gdzie i o ktorej?! ..... prosze o konkrety moje drogie :diabloti::eviltong:

P.S. nam by pasowalo np jutro kolo 19 :D (moglibysmy sie umowic pod WSiZem?)......albo moze lepiej kolo 18 zeby mi jeszcze sie szkodnik wysuszyl jak "lapeczki" zamoczy :P (bo chyba bede musiala jechac autobusem, bo nie wiem czy bede miala auto do dyspozycji...)

Posted

[I][COLOR=royalblue]A ze schroniska jak ją transportowałaś Kamila?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ja preferuję raczej godziny 8 - 10 lub 16. Baranówa może być, nawet się tam orientuje.. [/COLOR][/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ja preferuję raczej godziny 8 - 10 lub 16. Baranówa może być, nawet się tam orientuje.. [/COLOR][/I][/quote]

rano odpada, po poludniu zdecydowanie za wczesnie :cool1:

w upalne dni wczesniej niz o 17 na spacer sie nie piszemy :icon_roc::cunao:

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]To ja niestety o tych godzinach odpadam...Mogę tylko do ósmej -.=[/COLOR][/I][/quote]

to od 17 do 20 nie wystarczy?! :-o:smhair2::???:

Posted

[quote name='Psiul'][I][COLOR=royalblue]A ze schroniska jak ją transportowałaś Kamila?[/COLOR][/I][/quote][I][COLOR=royalblue]
[/COLOR][/I][COLOR=Black]Samochodem sąsiada.

[/COLOR][quote name='Ewa']
w upalne dni wczesniej niz o 17 na spacer sie nie piszemy :icon_roc::cunao:[/quote]
No my raczej też, bo gorąco okropnie tak w tych godzinach...
[COLOR=Black]
[/COLOR]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Ale do ósmej byśmy się wyrobili? [/COLOR][/I][/quote]

spokojnie 8) ....... ja mam wieczor zarezerwowany dla kogos innego, nie dla krupsa :diabloti::eviltong:;)

Posted

[I][COLOR=royalblue]Gonia jak chcesz to możesz ze mną jechać busem i z Azą, chyba, że masz inny transport, j ana rowerze drogi nie znam...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]PS. Ok jak coś to wyjdę wcześniej ;-)[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='drzalka']Np na barówke dojedziecie 18, 19 do samego konca, tam ja np, i Cambel mozemy na was czekac ;][/quote]

Tak, 18, i 19, ew. 13, ale trzeba wysiąść na skrzyżowaniu, bo 13 skręca na B3, a trzeba dotrzeć na B4... ;)
Jeżeli komuś odpowiada 13, to możnaby się tam niżej spotkać, tylko kawałek jeszcze trzeba by iść..

Posted

[quote name='Ewa_17']no wiec ja proponuje [SIZE=3][B]poniedzialek -> baranowka IV -> godz 17:00[/B][/SIZE] :diabloti:

pasuje?! :mad::razz:[/quote]

:multi:
Odpowiedź chyba jednoznaczna :cool3:

Posted

[quote name='Ewa_17'][B]Gonix [/B]9 dojedziemy pod redute i kawaleczek mozemy dojsc...moim jakze skromnym zdaniem nie ma sensu sie przesiadac z psami :eviltong:[/quote]
9 mówisz? :cool3: a ona przez Leszka Czarnego jedzie czy jak..? :diabloti: A ja sie przesiadać nie musze, chętnie się przejde :lol:

Pewnie bede :lol: I towarzystwo spobuje sciągnąć :loveu: