Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a może dzisiaj jakis spacerek , jestem chetna ja i mój 3 miesieczny szczyl:razz::razz: Quote
Lavanara Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Nugatika'];( Nugat kontuzjowany :( kurde no![/quote] Diler już też. :-( :roll: Szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam zamartwieni. :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No to moze w nastepna sobote jak wyzdrowiejecie my dostalismy jakąś wysypke na brzuszku, ale juz dzielnie z nia walczymy:mad::mad: zycze zdrówka ps. wiecie moze gdzie w rzeszowie jest jakieś psie przeczkole:cool3: Quote
Bura Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Iwona1984'] ps. wiecie moze gdzie w rzeszowie jest jakieś psie przeczkole:cool3:[/QUOTE] Prze[B]cz[B][/B][/B]kola to chyba w innym wymiarze bywają, psie przedszkole organizuje rzeszowski oddział ZKwP, trzeba u nich pytać. A ja nie jestem w Rzeszowskim oddziale więc tu nie pomogę. Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Bura']Prze[B]cz[/B]kola to chyba w innym wymiarze bywają,[/quote] ups :evil_lol::evil_lol: ale wtopa Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Iwona1984 , a jaki to 3-miesięczny szczyl? Po podpisie tak trochę wnioskuję, że Staffik? :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Cambel']Iwona1984 , a jaki to 3-miesięczny szczyl? Po podpisie tak trochę wnioskuję, że Staffik? :loveu:[/quote] Troszeczke większy Amstaff:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Iwona1984']Troszeczke większy Amstaff:loveu::loveu::multi::multi:[/quote] łaa, chciałabym go poznać :cool3: :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do skutku ten spacer, może na wakacjach będzie więcej luzu. ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Iwona1984']Troszeczke większy Amstaff:loveu::loveu::multi::multi:[/quote] [quote name='Cambel']łaa, chciałabym go poznać :cool3: :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do skutku ten spacer, może na wakacjach będzie więcej luzu. ;)[/quote] ja codziennie na bulwarach z nim jestem , niedaleko mieszkamy:lol: wieć moze jakoś sie umówimy, ja mogę w zasadzie dojechać wszedzie, jesteśmy zmotoryzowani:cool3: a jak chcesz zobaczyc mojego Księciunia:loveu: , fotki sa na dogooo a ty jakiego psiaka masz?? Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja JESZCZE nie mam psa...Ale wkrótce się to zmieni, od razu mówię, że to bedzie kundelek, z naszego rzeszowskiego schroniska :) M...Bulwary? Ja mieszkam niedaleko! Tam za Lidlem, i za szkołą sportową :cool3: Quote
Dalmatynkaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zk Rzeszów prowadzi psie przedszkole ;) Z tego co się orientuję to akurat niedługo powinnien kończyć się obecny kurs dla szczeniąt i zaczynać nowy. Kiedy spacer, kiedy spacer ? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Zk Rzeszów prowadzi psie przedszkole ;) Z tego co się orientuję to akurat niedługo powinnien kończyć się obecny kurs dla szczeniąt i zaczynać nowy. Kiedy spacer, kiedy spacer ? :razz:[/quote] No to popytam jak pojde Księciunia rejestrować :cool3: do ZK na spacerek jesteśmy chętni zawsze, najlepiej po 17 bo nie jest już tak gorąco , no i po pracy jestem :multi:wtedy tylko gdzie ? Quote
Dalmatynkaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No dobra, to jak 16 nie pasuje to może 17, o godzinie 17, na Wilkowyji albo Przybyszówce. Pasuje wam czy znowu wszyscy zajęci ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']No dobra, to jak 16 nie pasuje to może 17, o godzinie 17, na Wilkowyji albo Przybyszówce. Pasuje wam czy znowu wszyscy zajęci ?[/quote] ja sie dostosuje do miesca bo mam czym dojechac i moge zabrac 1 os + grzecznego psa:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hmm ja sie chyba do was dołącze o ile oczywiscie mogę ;) Cambel- leziemy razem na te bulwarki ;) xP Quote
Lavanara Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [QUOTE]No to moze w nastepna sobote jak wyzdrowiejecie [/QUOTE] My raczej już nie wyzdrowiejemy. :-( U nas jak najbardziej w gre wchodzi woda, woda, woda. Przy temperaturze jaka towarzyszy nam od paru dni łąki odpadają i to przez duże o. :-) Więc jak się będziemy wybierać nad wode, na dłużej tak żeby posiedzieć, to dam znać. Może ktoś będzie chętny. :-) Pozdrawiam Gaba Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Nerul']Hmm ja sie chyba do was dołącze o ile oczywiscie mogę ;) Cambel- leziemy razem na te bulwarki ;) xP[/quote] Ja mogę iść nawet teraz :evil_lol: Kilka kroków, i już jestem...Tylko Anetko jednego nam brakuje póki co .... - psa. :roll: Quote
Ewa_17 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a gdzie dokladnie spotykacie sie na tych bulwarach?! my tam codziennie rano rowerujemy z Rosolakiem (ale jest to godzina wczesno poranna bo okolo 7 ;) ) wiec jesli w tych porach ktos mialby ochote na spotkanie, to ja jestem chetna :eviltong: (tylko nie wiem czy ten moj szkodnik nie zwieje jak, ja tam ze smyczy spuszcze :roll: :mad:) Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja z Nerulem czasem tak ogółem spacerujemy, bez psów :-P Ale ja chętnie moge się tam spotkac, to kilka kroków ode mnie. Za to Iwona1984 podobno tam ze swoim Staffikiem spaceruje :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Cambel'] Za to Iwona1984 podobno tam ze swoim Staffikiem spaceruje :)[/quote] Ze staffikem to moze chcialabym spacerować :cool3: ale z Aścikiem to spaceruje czesto:lol: nad wode tez sie mozemy wybrać z Księciuniem:loveu:moim jak ktoś chcetny dzis o 18 na bulwarach bede (jak zawsze) krece sie kolo kładki bo karmimy kaczuchy i łabedzie:razz::razz: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja! Ja! Ok. 18? Będę :loveu: Tylko się nie przestrasz, ja mam 14 lat. :roll: Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Cambel']Ja! Ja! Ok. 18? Będę :loveu: Tylko się nie przestrasz, ja mam 14 lat. :roll:[/quote] spoznilam sie :mad: bylam 18.30 przepraszam :oops:, ale moze innym razem Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja byłam ok 18-18.20, poszwędałam się, i poszłam :-P Może innym razem ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No i niewyszło- szkoda, Cambel następnym razem pójde z tobą to obie bedziemy głaskac Amstaffka ;):loveu: Quote
Recommended Posts