Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iwona1984']

ps. wiecie moze gdzie w rzeszowie jest jakieś psie przeczkole:cool3:[/QUOTE]

Prze[B]cz[B][/B][/B]kola to chyba w innym wymiarze bywają, psie przedszkole organizuje rzeszowski oddział ZKwP, trzeba u nich pytać. A ja nie jestem w Rzeszowskim oddziale więc tu nie pomogę.

Posted

[quote name='Iwona1984']Troszeczke większy Amstaff:loveu::loveu::multi::multi:[/quote]

łaa, chciałabym go poznać :cool3: :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do skutku ten spacer, może na wakacjach będzie więcej luzu. ;)

Posted

[quote name='Iwona1984']Troszeczke większy Amstaff:loveu::loveu::multi::multi:[/quote]

[quote name='Cambel']łaa, chciałabym go poznać :cool3: :loveu: Mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do skutku ten spacer, może na wakacjach będzie więcej luzu. ;)[/quote]
ja codziennie na bulwarach z nim jestem , niedaleko mieszkamy:lol: wieć moze jakoś sie umówimy, ja mogę w zasadzie dojechać wszedzie, jesteśmy zmotoryzowani:cool3:
a jak chcesz zobaczyc mojego Księciunia:loveu: , fotki sa na dogooo

a ty jakiego psiaka masz??

Posted

Ja JESZCZE nie mam psa...Ale wkrótce się to zmieni, od razu mówię, że to bedzie kundelek, z naszego rzeszowskiego schroniska :)
M...Bulwary? Ja mieszkam niedaleko! Tam za Lidlem, i za szkołą sportową :cool3:

Posted

Zk Rzeszów prowadzi psie przedszkole ;) Z tego co się orientuję to akurat niedługo powinnien kończyć się obecny kurs dla szczeniąt i zaczynać nowy.

Kiedy spacer, kiedy spacer ? :razz:

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Zk Rzeszów prowadzi psie przedszkole ;) Z tego co się orientuję to akurat niedługo powinnien kończyć się obecny kurs dla szczeniąt i zaczynać nowy.

Kiedy spacer, kiedy spacer ? :razz:[/quote]

No to popytam jak pojde Księciunia rejestrować :cool3: do ZK

na spacerek jesteśmy chętni zawsze, najlepiej po 17 bo nie jest już tak gorąco , no i po pracy jestem :multi:wtedy
tylko gdzie ?

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']No dobra, to jak 16 nie pasuje to może 17, o godzinie 17, na Wilkowyji albo Przybyszówce. Pasuje wam czy znowu wszyscy zajęci ?[/quote]

ja sie dostosuje do miesca bo mam czym dojechac i moge zabrac 1 os + grzecznego psa:cool3:

Posted

[QUOTE]No to moze w nastepna sobote jak wyzdrowiejecie [/QUOTE]
My raczej już nie wyzdrowiejemy. :-(
U nas jak najbardziej w gre wchodzi woda, woda, woda.
Przy temperaturze jaka towarzyszy nam od paru dni łąki odpadają i to przez duże o. :-)

Więc jak się będziemy wybierać nad wode, na dłużej tak żeby posiedzieć, to dam znać. Może ktoś będzie chętny. :-)

Pozdrawiam
Gaba

Posted

[quote name='Nerul']Hmm ja sie chyba do was dołącze o ile oczywiscie mogę ;) Cambel- leziemy razem na te bulwarki ;) xP[/quote]

Ja mogę iść nawet teraz :evil_lol: Kilka kroków, i już jestem...Tylko Anetko jednego nam brakuje póki co .... - psa. :roll:

Posted

a gdzie dokladnie spotykacie sie na tych bulwarach?! my tam codziennie rano rowerujemy z Rosolakiem (ale jest to godzina wczesno poranna bo okolo 7 ;) )

wiec jesli w tych porach ktos mialby ochote na spotkanie, to ja jestem chetna :eviltong: (tylko nie wiem czy ten moj szkodnik nie zwieje jak, ja tam ze smyczy spuszcze :roll: :mad:)

Posted

[quote name='Cambel']
Za to Iwona1984 podobno tam ze swoim Staffikiem spaceruje :)[/quote]

Ze staffikem to moze chcialabym spacerować :cool3: ale z Aścikiem to spaceruje czesto:lol:
nad wode tez sie mozemy wybrać z Księciuniem:loveu:moim

jak ktoś chcetny dzis o 18 na bulwarach bede (jak zawsze) krece sie kolo kładki bo karmimy kaczuchy i łabedzie:razz::razz: