Ryvinka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 My za swoją nieobecnosc bardzo przepraszamy... tak czasem bywa ... nastepnym razem mysle ze bedzie ok pozdrowionka Quote
Ewa_17 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Ryvinka']... tak czasem bywa ... [/quote] nie no, ja rozumiem ze moze cos komus wypasc........;) ale milo by bylo, jakby reszta zostala wczesniej uprzedzona kto bedzie a kto nie...:eviltong: tym razem na spotkaniu stawila sie sama Marta z Liderem i napewno za milo jej nie bylo kiedy nikt sie nie zjawil :cool1: Quote
Dalmatynkaa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hej tak cieplutko się teraz zrobiło, że aż żal się nie wybrać gdzieś nad wodę z psami :eviltong: Co wy na to ? ;) Quote
Dalmatynkaa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Eeee, nie wiem czy dobrze wymówie nazwe, ale to chyba nazywało się ''Żwirownia'' (??) Ja proponuje niedziele około 13 za tydzień. Quote
Lavanara Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A my dzisiaj byliśmy nad wodą. :-) Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Lavanara']A my dzisiaj byliśmy nad wodą. :-) Pozdrawiam Gaba[/quote] A macie ochote na powtórkę za tydzień ? ;) Quote
Lavanara Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Za tydzień nie mam transportu. A nie chce mi się uganiać z psem autobusami. No i pozostaje jeszcze sprawa, dogomaniackiego robienia spacerowiczów w bambuko... Więc chyba pozostane przy stałym miejscu spacerków i twardej zahartowanej grupie bywalców. ;-) Pozdrawiam Gaba Quote
Ewa_17 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Lavanara'] No i pozostaje jeszcze sprawa, dogomaniackiego robienia spacerowiczów w bambuko... [/quote] tu chyba jednak troszke przesadzilas :cool1: ... ze raz spacer nie wypalil to nie znaczy, ze bedzie tak za kazdym razem.... nie ma co ukrywac, Ty tez na ostatnim mialas byc a sie nie pokazalas...a poinformowalas o tym fakcie tylko Marte...wiec nie mowmy tu kto kogo robi w Twoje "bambuko"...:roll: umawialismy sie na spacery juz nie raz i nie dwa i wszystko bylo wporzadku, takze nie widze przeszkod zebysmy sie mogli nadal spotykac na co dwutygodniowych spacerach...no ale jesli ktos nie ma ochoty to nic na sile ... Quote
Dalmatynkaa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No dobra to kto pisze sie na ten spacerek za tydzień ?? Tylko no jest problem, to wy musicie znaleźć miejsce na spacerek, bo ja jestem kompletnie zielona, nie wiem gdzie są miejsca gdzie psy mogłyby się popluskać w wodzie. Quote
drzalka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja was zapraszam na baranówe 4 .. mozna tam dojechac spokojne do zajezdni autobusem lini np. 18, 19 jelsi jestesnie chętne moge tam nawaz czekac :]... za nowymi blokami na Baranówce jest wybieg dla psow gdzie tez biegaj psy ;].. a dalej jest stadnina kponi, i jest stawik gdzi esie pieski pluskają a dalej dużo dużo łak....jelsi jestescie np, o 11 w niedziele ? jest ktos chętny ? Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='drzalka']ja was zapraszam na baranówe 4 .. mozna tam dojechac spokojne do zajezdni autobusem lini np. 18, 19 jelsi jestesnie chętne moge tam nawaz czekac :]... za nowymi blokami na Baranówce jest wybieg dla psow gdzie tez biegaj psy ;].. a dalej jest stadnina kponi, i jest stawik gdzi esie pieski pluskają a dalej dużo dużo łak....jelsi jestescie np, o 11 w niedziele ? jest ktos chętny ?[/quote] Ja:p :p Stawik----oo swietny pomysł Quote
Cambel&Megi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='drzalka']ja was zapraszam na baranówe 4 .. mozna tam dojechac spokojne do zajezdni autobusem lini np. 18, 19 jelsi jestesnie chętne moge tam nawaz czekac :]... za nowymi blokami na Baranówce jest wybieg dla psow gdzie tez biegaj psy ;].. a dalej jest stadnina kponi, i jest stawik gdzi esie pieski pluskają a dalej dużo dużo łak....jelsi jestescie np, o 11 w niedziele ? jest ktos chętny ?[/quote] U Nerci? xD Ja się piszę, tym razem na 100%. Quote
Coffee&Nera Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oczywiscie ja również bede- serdecznie zapraszam. Superowo by było gdyby to było w ten weekend- bede ja na 100% oraz Drzalka no i Cambel u mnie. Najlepiej gdyby było nas jak najwiecej bo miejsca jest duzo pozatym są tez inni ludzie z psami wiec bedzie wesoło Quote
psiulka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale to kiedy?? W niedziele, sobotę?? xP Ja mogę jechac tyle, że bez psa xP Quote
Dalmatynkaa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja proponuje niedziele, o godzinie 13 :roll: Quote
Lavanara Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [QUOTE] nie ma co ukrywac, Ty tez na ostatnim mialas byc a sie nie pokazalas...a poinformowalas o tym fakcie tylko Marte...wiec nie mowmy tu kto kogo robi w Twoje "bambuko"...:roll: [/QUOTE] Wybacz, ale nie wiem o co się tak obruszyłaś. Poinformowałam Martę, ponieważ doskonale wiedziałam, że BĘDZIE na spacerze. Którą poprosiłam także o przekazanie tego faktu grupie / czyż było inaczej?? Jeszcze dwa miesiące temu nie widziałaś w tym nic złego. Szkoda. Bo ja lubie wyjaśniać wszystko od razu. I doskonale wiem co piszę. Wale prosto, gdy mi coś leży na wątrobie. Pozdrawiam Gabryśka Quote
Ewa_17 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 "obruszylo" mnie to, ze sama na spacery sie nie zjawiasz a masz pretensje do innych :cool1:......to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat :roll: Quote
psiulka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziewczyny to ustalmy termin jakiś konkretny... :/ Quote
drzalka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [B]22.04. - Niedziela godz 12 Zajezdnia na Baranówce[/B]... może byc ?? jak już pisałam wczesniej możecie tam dojechac np. 18, 19 ;]...ja Cambel i Nerul napewno bedziemy tam na was czekać :D Quote
Cambel&Megi Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='drzalka']22.04. - Niedziela godz 12 Zajezdnia na Baranówce...może byc ?? jak już pisałam wczesniej możecie tam dojechac np. 18, 19 ;]...ja Cambel i Nerul napewno bedziemy tam na was czekać :D[/quote] Mnie pasuje. to jest ostatni przystanek, więc łatwo trafić :eviltong: Mam tylko nadzieję, że pogoda się uda..:roll: Bo po dzisiejszym dniu, e..bez komentarza. xD Quote
Recommended Posts