Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']No cóż szkoda, bo widze, że to będzie fajny spacerek, ale raczej nie ma szans, od poniedziałku nawet gorączka nie zeszła.
Pozdrawiam.[/quote]

mi dopiero dzisiaj cokolwiek spadla goraczka.........do dzisiaj co wieczor utrzymywala sie kolo 40 stopni......

takze jak kolo niedzieli bede dalej goraczkowac to nas nie bedzie :shake:
[B]
Gonix[/B] Rosolak nie zawsze wraca, ale na lince nie chodzi :eviltong::evil_lol::lol:

Posted

kochani a co wy na to zeby przeniesc spacer na wtorek lub srode?! odpowiadalo by Wam?

bo ja cos czuje, ze z naszej obecnosci w poniedzialek nic nie bedzie :placz::shake:

Posted

[QUOTE]
Ewo w takim razie zdrowiej nam szybko bo musicie na spacerku być ;-)
Napiszcie mi jeszcze gdzie jest punkt spotkania, bo ja pierwszy raz na spacerku będę :smile: Jeśli bedę... ;-)
[/QUOTE]

Wilkowyja, parking koło cmentarza, zresztą nie będziesz miała z tym problemów, jak trafisz na cmentarz to spokojnie ich znajdziesz, psy będą dawały o sobie znać :cool3:

Ale tak szczerze to też by mi pasował spacerek w środe, ew. we wtorek, trzeba mieć takiego pecha do choroby jak ja :shake:

Posted

Tak czytam sobie z ciekawości wasze posty i chyba się zaraziłam przez net od którejś chorubskiem :D
Więc teraz Nefti biedaczka przeżywa pierwszą w życiu cieczkę ( i z niepokojem patrzy na to co jej zakładamy na pupę ;) ) a ja przeżywam głęboko moją pierwszą od lat grypkę :)

Pozdrawiamy wszystkie zarazki :D

Renia & Nefti

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Ewa, gdzie sie podziewasz nasza organizatorko?[/quote]

nieustannie choruje :angryy: i szlag mnie trafia patrzac na to sliczne sloneczko za oknem :placz:

ale nic sie nie martwcie, jest juz lepiej i wszystko jest na dobrej drodze zebym do czwartku wyzdrowiala :cool3::eviltong:

z poinformowaniem dziewczyn ([B]Gaby i Marty[/B]) nie bedzie problemu, byle im termin odpowiadal...[B]Sabince[/B] od Rockiego juz podalam wstepne zmiany terminu :evil_lol:

z [B]pania[/B] [B]Katarzyna[/B] nie mam kontaktu, jedyna nadzieja jest ze tu zagladanie...z [B]Nugatika[/B] niestety to samo..:shake:

Posted

[B]Dalmatynka[/B] mysle, ze warto by bylo Fredka nie karmic przed podroza autobusem...bo gdyby mu sie niechcacy cos zwrocilo to ty bedziesz oczywiscie musiala posprzatac :evil_lol::eviltong: ....... jesli sama glodowka nie pomoze to polecam dzieciece leki na chorobe lokomocyjna (na moja Tine dzialaja :lol:)

Mysle, ze ze zmiana terminu nie ma wiekszego problemu...w takim razie ostateczny termin spotkania to czwartek -> parking -> godzina 11:00

ZAPRASZAMY :multi:

Posted

Ewa on nic nie dostaje do jedzenia przed jakimś wyjazdem, a mimo to i tak wymiotuje, ostatnio czymś żółtym i brzydko pachnącym, a jeszcze wcześniej zwykłą wodą.
Po tabletkach jest jakiś nieswój i napewno nie będzie miał ochoty latać i się bawić :-(

Posted

No to dobrze, ze juz jest termin. Z Azulkową sie wstawiamy.
Ewa, nie smichaj sie z nas. :mad: Azulkowa dzisiaj biegała na łąkach z Figutkiem Sylwii, chwile bez smyczy (czyli tej linki ubezpieczającej), oczywiscie gdzies zwiala za czyms, a ja zaczelam panikowac - pięknie. :shake: Ale wróciła :multi:

Posted

JEŚLI uda mi się znaleźc autobus do Rzeszowa i WPUSZCZĄ mnie z tym postrzeleńcem to przybędę ;)
Ale sama sie zastanawiam czy w ogóle to ma sens, Gosia widziała jak krowa się stresowała dziś, miała Aze w głębokim poważaniu, jak wracałyśmy to wykręcała mi ręce ciągnąc jak parowóz :roll:
Do tego od środy ma być ochłodzenie :razz: A dzis łaciata telepała się jak galareta :shake:

Posted

[B]Gonix [/B]to Ty sie zaczelas pierwsza smiechac z mojego Rosolaczka :lol:

[B]FiGa[/B] zawsze jest sens w p-rzybyciu na taki spacerek :razz:, moze Aza Figi nie zainteresowala ale tam bedzie duzo wiecej psow........moze jakis kawaler wpadnie jej w oko :evil_lol:

Posted

My bedzięmy oczywiscie... ja jade autobusem z przesiadką, piersze 20 z mojej wiochy, a pozniej przesiadam sie na 25, lub 15.. jescze nie wiem musze sprawdzic o której krożą.. Lenka jeszcze nigdy a utobusem ni jechała.. ale w aucie uwielbia.. moze w busie nie bedzię problemu.. musi byc ten pierwszy raz :D.. dozobaczyska