Lavanara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Diler ma 16 ale spokojnie, to taka mała fujara... no fujarka. ;-) Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wszystko mi się pomieszało, 11 lutego ale o której godzinie ?! Quote
Ewa_17 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Ryvinka'][B]11.02 godz. 11.00[/B] [/quote] :cool3::p:eviltong: P.S. nie obawiacie sie, ze dalej tez bedzie trutka porozrzucana?! ... Quote
Dalmatynkaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja myśle, że nikt nie jest na tyle głupi, żeby iść dwie godziny i rozwalać trutke po całym terenie :shake: Quote
Ewa_17 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Ja myśle, że nikt nie jest na tyle głupi, żeby iść dwie godziny i rozwalać trutke po całym terenie :shake:[/quote] a ja nie takich oszolomow widzialam, dlatego wszystkiego sie mozna spodziewac :eviltong: no ale mam nadzieje, ze to tylko w okolicach cmentarza....:shake: Quote
Dalmatynkaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Trzeba będzie bardziej uwazać, zeby psy nie brały wszystkiego co się da do pyszczków. Ewa może zrobisz listę wstepną osób ? :p Ty się zawsze najbardziej orientujesz :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Dalmatynkaa'] Ewa może zrobisz listę wstepną osób ? :p Ty się zawsze najbardziej orientujesz :evil_lol:[/quote] prosze bardzo :cool3:: Ja+Rosa Dalmatynka+Fredek Marta+Lider Gaba+Diler Renatka i Pawel+Nefti Aga+Alma Drzalka+Lena Katarzyna+dwa bernenczyki (puki co imiona mi sa nieznane :eviltong:) jak narazie 9 psiakow, mam nadzieje ze nikogo nie przeoczylam ;) Quote
Ewa_17 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']A Kasia z Nugatem ? ;)[/quote] Kasia w niedziele nie moze... Quote
Nugatika Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no wlasnie :/ musimy czekac do feri, ale i tak bedziecie miec bernenczyki - Kasia zabiera sie z Gucci i Jamajka ;-) Quote
Dalmatynkaa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No tak, ale im nas więcej tym jest raźniej ;) Quote
Agnieszka PPP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mojej Almie to trzeba pewnie ubranko jakies zakupic bo strasznie marznie:lol: Quote
Nugatika Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']No tak, ale im nas więcej tym jest raźniej ;)[/quote] no tak tak oczywiscie ;-) no ale my niestety w niedziele nie mozemy :shake: Quote
Agnieszka PPP Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nas znowu nie bedzie,tym razem problemy zdrowotne Almy,w piatek czeka nas sterylizacja:roll: :roll: Quote
Ewa_17 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B]Agus[/B] bardzo mi przykro, ze Was nie bedzie na naszym spotkaniu :shake:...ale wasza nieobecnosc jest usprawiedliwiona....bedziemy mocno trzymac w piatek kciuki za Almunie :loveu: no wiec lista nam sie troszke zmienila: Ja+Rosa Dalmatynka+Fredek Marta+Lider Gaba+Diler Renatka i Pawel+Nefti Drzalka+Lena Katarzyna+Gucci+Jamajka Mania+Figa czyli nadal mamy 9 psiakow, tylko oprocz Almy bedzie Figa...nastepnym razem napewno beda obie panienki :cool3:.... pod koniec tygodnia prosze o ostateczne potwierdzenie przybycia :eviltong: pozdrawiamy Ewa&Rosolaczek :loveu: Quote
Lavanara Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A my się jeszcze poważnie zastanawiamy, naginając plany. :watpliwy: Pozdrawiam Gaba Quote
drzalka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 kurcze my tez sie zastanawiam.. lepiej pasowalaby jednak sobota...mama teraz wyskoczyla z planem ze moze bysmy pojechaly w niedziele w poludnie do zalesia (kolo łancuda) do babci.. kurcze niby chce sie zwami spodkac, ale i w Zalesiu za domem mojeje Babci jest wielki las.. lenka napewno niezle by poganiala.. jescze sie zastanawiamy.. ale naprawde niejest pewne czy bedziemy lub niebedziemy Quote
Lavanara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Niedziela to termin ostateczny. Nie można zmieniać z dnia na dzień daty spotkania. Nie każdy ma stały dostęp do internetu albo tyle wolnego czasu. :shake: To nie pierwszy i nie ostatnio spacer. I mam nadzieje, że jeśli nie w niedziele to jeszcze zdążymy się poznać i wiele razy porozmawiać w realu. :razz: ;) Ja dam znać czy będziemy w sobote. ;) Pozdrawiam Gaba Quote
Ewa_17 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Lavanara'] Ja dam znać czy będziemy w sobote. ;) [/quote] spacer jest w niedziele o 11 :evil_lol::p Quote
Lavanara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [QUOTE] Cytat: Napisał [B]Lavanara[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3238367#post3238367"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Ja dam znać czy będziemy w sobote. ;-) [/I] spacer jest w niedziele o 11 :evil_lol::p [/QUOTE] Coś nie tak? Dam jutrro znać (czyli w sobote) czy będę. :-) Pozdrawiam Gaba Quote
Dalmatynkaa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No i jak ? jedzie ktoś ? Bo nie wiemy czy jechać :] Quote
Ewa_17 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 bede napewno ja z Rosa, Renatka z Nefti, Marta niestety bez Lidera z powodow zdrowotnych :shake:....... mam nadzieje ze z Fredkiem przyjedziecie :roll: Quote
Recommended Posts