Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaba syfu w kaluzach jest pod dosatkiem........ale pasowalo by zeby psy sie czystej wody napily co?! :razz: chociaz jak bedzie lalo tak jak dzisiaj to moze nie koniecznie.......

dalmatynka jak bedzie padac to bedziemy spacerowac w deszczu :p:eviltong:

Posted

[QUOTE] A co zrobimy jak będzie padać ?
[/QUOTE]
A z cukru jesteśmy? ;-)

[QUOTE] Gaba syfu w kaluzach jest pod dosatkiem........ale pasowalo by zeby psy sie czystej wody napily co?!
[/QUOTE]
O kałużach to była "metafora taka". ;-) Dalej jednak uważam, że trzygodzinny spacer bez wody w takiej temperaturze, w żaden sposób nie jest w stanie wpłynąć na zdrowie psa. ;-)))

Pozdrawiam
Gaba

Posted

tak czytam o tych waszych spotkaniach i z checią bysmy sie kiedys z Nugatem zabrali!!
Moze umowimy sie kiedys na feriach?
My w sumie to ponad 30 kilosków od Rzeszowa, no ale wybrac sie zawsze mozna ;-)
Chodzimy z Nugatem na spacerki po szkoleniu na Przybyszówce razem z aussikami, beaglem Trapkiem, ONką Centą i kto sie tam jeszcze napatoczy. Tylko nas cos ostatnio długo nie bylo na szkoleniu i Nuś jakis taki nie swój, ale pewnie juz w niedziele bedzie mial okazje pohasac z innymi psiakami :)

Moze bedziecie sie chcieli spotkac na feriach? Jesli nic nam nie wyskoczy to my juz jestesmy chętni ;) wiem ze to jeszcze duzo czasu. no ale :D

Poza tym Agnieszka od Almy? czyzby to ta Alma? co chodzila z nami na szkolenie ? :)
pozdrowienia dla Was i głaski dla Almy!! od Kaśki i bernenczyka Nugata ;)

Posted

ja chodzilam z moja Rosa na szkolenie w okresie kwiecien - czerwiec wlasnie na przybyszowke :razz:

Trapek to straszy brat Rosolaczka :lol:
Z Centa Rosa spotkala sie niestety ale tylko raz, przy okazji wypadu nad jeziorko :cool3:

australijczyki pani Ewy tez znamy, nie raz obszczekaly Rosolinde i z wzajemoscia :eviltong:

ogolnie mowiac towarzystwo nam znane, zapraszamy na spacerki :multi:

Posted

:p [quote name='Nugatika']tak czytam o tych waszych spotkaniach i z checią bysmy sie kiedys z Nugatem zabrali!!
Moze umowimy sie kiedys na feriach?
My w sumie to ponad 30 kilosków od Rzeszowa, no ale wybrac sie zawsze mozna ;-)
Chodzimy z Nugatem na spacerki po szkoleniu na Przybyszówce razem z aussikami, beaglem Trapkiem, ONką Centą i kto sie tam jeszcze napatoczy. Tylko nas cos ostatnio długo nie bylo na szkoleniu i Nuś jakis taki nie swój, ale pewnie juz w niedziele bedzie mial okazje pohasac z innymi psiakami :)

Moze bedziecie sie chcieli spotkac na feriach? Jesli nic nam nie wyskoczy to my juz jestesmy chętni ;) wiem ze to jeszcze duzo czasu. no ale :D

Poza tym Agnieszka od Almy? czyzby to ta Alma? co chodzila z nami na szkolenie ? :)
pozdrowienia dla Was i głaski dla Almy!! od Kaśki i bernenczyka Nugata ;)[/quote]
Hej:eviltong: Tak to ja :eviltong: Chodziłysmy na szkolenie i znamy sie ,I chyba i ile dobrze kumam to mam Kasiu Twoją książke:p Moja Alma powoli wyrasta z Głupoty-ale pamietasz jaki to zbój:evil_lol:

Posted

Witajcie kochani :loveu:

do naszego spacerku nie zostalo juz wiele czasu, mam nadzieje ze wszyscy sa zwarci i gotowi :cool3:. Duzo osob wykruszylo sie ze wzgledu na pogode :watpliwy::shake::mad:...ale drodzy dogomaniacy, trzeba byc twardym a nie mietkim :eviltong: ..... dlatego oczekuje ze wszyscy sie dzisiaj pojawicie...

to do zobaczyska o 13 na miejscu zbiorki, buziaki :grins::kciuki:

Posted

[quote name='Lavanara'][B]Nugatika,[/B] czy Wy czasem nie jesteście z Godowej? :-)

Pozdrawiam
Gaba[/quote]

tak tak tak :razz:
moze sie w koncu poznamy - bedziecie na podpromiu nie? Ja prawdopodobnie bede wystawiala goldenke Zuzę cioci Danusi, a goldeny i labladory to chyba na tym samym ringu nie? to mam nadzieje ze do zobaczenia :eviltong:

oj pamietam Alme pamietam! Szkoda ze przestaliscie chodzic, a mysmy dzisiaj tez byli po prawie miesiecznej przerwie. Nugat w okresie dojrzewania to szajba zaczyna uderzac do głowy :mad: :shake: :evil_lol:

Figa skąd ja to znam :lol: dlatego wlasnie zaproponowalam ferie na spacerek, bo wiem, ze bedziemy miec wiecej wolnego czasu no i mniej obowiazkow ;)

Ewa_17 Nugat zakochany w owej ekipie, dzisiaj jak jechalismy na szkolenie po dluzszej przerwie to malo jajka nie zniósł :roll: tak sie cieszyl.
Bylismy na placu, przyjechala pani Ewa z australijczykami, to nasza wspołpraca sie zakonczyla :mad: :evil_lol: nie mam prawa wygrac z nimi :shake: :placz: :eviltong:
po cwiczeniach puscilam go ze smyczy, to nie pobiegl pobawic sie z kolegami ze szkolenia, tylko od razu wystartowal do aussie :evil_lol:
twoja sunia ma bardzo fajnego braciszka :lol:

Posted

i juz po spotkaniu :razz:

Rosa brudna, smierdzaca ale za to szczesliwa ...... :lol::loveu:

spacer byl bardzo udany, pogoda nas oszczedzila i nie padalo :multi:...
niestety nie obeszlo sie bez drobnych sprzeczek.....no ale niestety :shake:

fotki niedlugo......teraz kapanie smierdzaceg beaglaka :p:eviltong:

dziekuje za mily spacer i do szybkiego zobaczenia :razz:

Posted

[QUOTE]moze sie w koncu poznamy - bedziecie na podpromiu nie? Ja prawdopodobnie bede wystawiala goldenke Zuzę cioci Danusi, a goldeny i labladory to chyba na tym samym ringu nie? to mam nadzieje ze do zobaczenia :eviltong: [/QUOTE]

Tak będziemy na podpromiu. Lab[B]R[/B]adory i goldeny nie będą na tym samym ringu, bo nas sędziuje inny sędzia niż resztę grupy VIII. No chyba, że się coś pozmienia. :-) Natomiast na feriach mam zamiar wybrać się na Godową i jestem chętna na tamtejsze spacerki. :-)

Dziękuje za spacer i czekam na fotki.
Pozdrawiam
Gaba

Posted

dalmatynka dlaczego dopiero jutro?! ja prosze zdjecia dzisiaj, koniecznie!! :mad:

Rosa juz czysciutka i pachnaca, poszla obrazona spac :diabloti::eviltong::cool3: