Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia,obejrzalam w końcu "Katakumby"
Film w moim typie i klimacie.Napiszę zwięźle--jest niesamowity i to niespodziewane zakończenie.Normalnie szok.....:-o

Posted

[quote name='karkakarka']:) A ja waż życzę 6 psiaków :loveu: może się 4 schowały hihi :loveu:[/QUOTE]
Oj Karina popłynęłaś z tą ilością :evil_lol: Ja to bym chciała tak nie za mało i nie za dużo, bo przy dużym miocie bym się z kolei tężyczki obawiała :roll: Ale teraz to najważniejsze żeby wszystko dobrze poszło i żeby się zdrowe i silne urodziły :p
[quote name='Karolina&Lucky']Ja obstawiam, że będą 4 maluchy :D Tylko pewnie dwa się schowały, żeby niespodzianka potem była :cool3:[/QUOTE]
No to zobaczymy za miesiąc kto miał rację, ja stawiam na 3 ;)
[quote name='Aga&Dakar']A ja bym chciala wiecej zdjec przyszlej mamuski...Sciskamy Was obie.[/QUOTE]
Da się zrobić, niech mnie tylko wena najdzie. Ale fotki chyba przez dłuższy czas będą dość monotonne, bo mała ciągle śpi :evil_lol:
[quote name='charlotta']Eh !!!! Nasze gratulacje!!! Niech śliczna mamusia urodzi słodkie zdrowe kluseczki szczęśliwie:)
Pozdrowionka ja i Kiss[/QUOTE]
[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia i Graculka :)
Trzymamy kciuki żeby i trzecia kluska się pokazała :) A może i czwarta ... ;)[/QUOTE]
Dzięki za kciukory dziewczyny :)
[quote name='jot11']Klaudia,obejrzalam w końcu "Katakumby"
Film w moim typie i klimacie.Napiszę zwięźle--jest niesamowity i to niespodziewane zakończenie.Normalnie szok.....:-o[/QUOTE]
Oj ja też miałam szok jak oglądałam pierwszy raz :evil_lol:

Dzisiaj byłam na urodzinach babci i po wyczynach mojego kuzyna i brata przyrodniego stwierdziłam, że w porównaniu do nich jestem zupełnie normalna. Otóż chłopakom się nudziło, więc wymyślili, że wyjdą przed blok w czapkach... SAMYCH czapkach!!! Efektem tego są fotki, najpierw jak stoją na śniegu w rzeczonych czapkach, butach i bokserkach i pokazują kierunek na plażę, a następnie jak w takich samych strojach robią aniołki na śniegu. Mi odwagi zabrakło, ale dzielnie trzymałam ich kurtki :evil_lol: Jak mi jeszcze ktoś kiedyś powie, że to studenci mają dziwne pomysły, to jestem w stanie się z tą osobą założyć, że gimnazjaliści i licealiści mają jeszcze dziwniejsze :evil_lol:

Posted

No to ładnie:) Ale powiem Ci że mnie to nie dziwi bo ja pamiętam Sylwestra z 2005/2006 i wtedy na dworze było -20stopi i nowy rok przywitaliśmy też w bieliźnie na śniegu :) Całe 30 osób aż policja podjechała radiowozem i się patrzyła jak na debili;)

Posted

Witaj Klaudia ,nieważne ile małych Gracji się urodzi ,ważne by były zdrowe;)
Ty to wiesz i ja to wiem ,a inni niech zakłady robią :eviltong:ile
Gracja urodzi:evil_lol:,jeszcze sobie z nas zakpi i urodzi 7 brzdąców:diabloti:

Posted

[quote name='Doti1986']No to ładnie:) Ale powiem Ci że mnie to nie dziwi bo ja pamiętam Sylwestra z 2005/2006 i wtedy na dworze było -20stopi i nowy rok przywitaliśmy też w bieliźnie na śniegu :) Całe 30 osób aż policja podjechała radiowozem i się patrzyła jak na debili;)[/QUOTE]
O nie nie nie, takim hardkorem to ja nie jestem, za duży ze mnie zmarźlak :evil_lol:
[quote name='Aga&Dakar']Mi na sama mysl juz wszystko zamarzlo...
A Ty dziewczyno masz odwrotnie niz Twoja ciezarowka, ona spi non stop a Ty cierpisz na bezsennosc...nawet w niedziele wstajesz o swicie.[/QUOTE]
To nie bezsenność, raczej tryb nietoperza :evil_lol: Jak pisałam posta o tej 1:23 to jeszcze nawet nie zdążyłam się położyć :eviltong: Uczyniłam to dopiero o 3:30 ;)
[quote name='jot11']Klaudia bardzo dzielna jesteś,bardzo :diabloti:
Cześć niedzielnie :multi:[/QUOTE]
Pewnie, że jestem, przecież tak właściwie bez mojego udziału ich plan by w ogóle nie wypalił :eviltong:
[quote name='Katie']Hejo Klaudia :loveu:
haha, ale ciekawy pomysl mieli twoi kuzyni :mdrmed:[/QUOTE]
Hej Katie :) Oni to w ogóle mają ciekawe pomysły, momentami to i mnie biją na głowę :evil_lol:
[quote name='ladyyork']Witaj Klaudia ,nieważne ile małych Gracji się urodzi ,ważne by były zdrowe;)
Ty to wiesz i ja to wiem ,a inni niech zakłady robią :eviltong:ile
Gracja urodzi:evil_lol:,jeszcze sobie z nas zakpi i urodzi 7 brzdąców:diabloti:[/QUOTE]
O nie, aż tyle nie chcę, jeszcze bym zwariowała od nadmiaru szczęścia :evil_lol:

Zmobilizowałam się i mam kilka fotek :)

Taka wygięta spała Gracula dziś w nocy :evil_lol:
[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/9105/p1030163x.jpg[/IMG]
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8148/p1030165i.jpg[/IMG]
A tutaj dzisiejsze poranne - szczególnie dla Darii, żeby zobaczyła na własne oczy jak Gracja sobie "kościkuje" w identycznej pozie jak Livka ;)
[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1415/p1030168.jpg[/IMG]
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5937/p1030170.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img191.imageshack.us/img191/5937/p1030170.jpg[/URL] tylko zadek pierdółko trochę ucięłaś heh[/QUOTE]
Bo to miało być zbliżenie na twarz, ino tak wyszło :evil_lol:

Posted

[quote name='ladyyork']*kleo* nie nadążam za tobą:evil_lol: chciałąm wejść napisać że są juz zdjęcia aty mnie prześcigłaś coś ty sprint trenowała:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Hehe biegało się kiedyś trochę :evil_lol: