Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu akurat rozjeżdżone, bo rano pług parking odśnieżył, a tam na dole gdzie bramkę widać to rozchodzone,bo tam się psiarze spotykają ;) Ale po drodze na wydział jest okrutnie, jak sobie jeszcze w nocy popada to nie wiem jak rano się dokulam na moich śliskich butach :evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']To se kup relaxy buty na nich nie ujedziesz..:evil_lol:[/QUOTE]

A są jeszcze relaxy? Też miałam jak byłam mała,srebrne z białym :evil_lol:

Podklej se Klaudia plaster(taki bez gazy :diabloti:). Trochę pomaga.:diabloti: Cześć :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']To se kup relaxy buty na nich nie ujedziesz..:evil_lol:[/QUOTE]
A co to te relaxy? Ja takich butów nie znaju :eviltong:
[quote name='jot11']Podklej se Klaudia plaster(taki bez gazy :diabloti:). Trochę pomaga.:diabloti: Cześć :multi:[/QUOTE]
To najpierw bym musiała przeczłapać przez osiedle żeby do apteki dojść :roll: A moje buty dziś mnie zawiodły, mam takie typowe śniegowce z HD, tak się pięknie spisywały a dzisiaj zonk - przemokły :bigcry:

Posted

E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi:

Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll:

Posted

[quote name='jot11']E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi:

Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll:[/QUOTE]

No heheh ja też się szczerze przy znam że nie znam Relaxów ale pamiętam że jak byłam mała to miałam Sofixy i nie wiem czy to nie to samo:)

Posted

[quote name='jot11']E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi:

Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll:[/QUOTE]
Najbliżej to mam Lidla, a potem długo długo nic, dopiero na drugim końcu osiedla albo na Kortowie :roll:
A relaxów nie znam osobiście :eviltong: Ale mama mi przed chwilą wytłumaczyła co to za cudo ;)
[quote name='Doti1986']No heheh ja też się szczerze przy znam że nie znam Relaxów ale pamiętam że jak byłam mała to miałam Sofixy i nie wiem czy to nie to samo:)[/QUOTE]
A Sofixy też nie wiem co to, mój sąsiad mówił tak na moje kozaczki z czubem :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Te relaxy to cudo rzeczywiście :evil_lol: Może Twoja Mama też takie nosiła :diabloti: Cześć Kleo :)[/QUOTE]
No właśnie wczoraj mi opowiadała, że była zdruzgotana bo nie miała relaxów :evil_lol: a ja już nawet wiem jak wyglądają, wujek google pokazał ;)
[QUOTE]Jola cii nie mow tego glosno bo teraz wyszlo jakie my jestesmy stare przy nich[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]
jak one nie znaju relaxow a my je pamietamy..[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG][/QUOTE]
Moja mamcia pamięta, a stara nie jest :eviltong:

Posted

Kalosze moja chrzestna ma zajebiaszcze - w muminki :p Jak przyszła paczka (bo z netu zamawiała) to akurat była w pracy, ale odebrał jej syn i zadzwonił do niej, że przyszły buty ale chyba pomyłka i jakieś dziecięce włożyli, bo są z obrazkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola cii nie mow tego glosno bo teraz wyszlo jakie my jestesmy stare przy nich;)
jak one nie znaju relaxow a my je pamietamy..:roll:
:evil_lol:[/QUOTE]

No co Ty,Daria :cool3: My młode przecie jesteśmy a relaxy dostałyśmy w spadku :evil_lol:

Posted

A wiecie co dziewczyny? Zapomniałam Wam się pochwalić, ale wczoraj udzielałam wywiadu na temat zbliżającej się sesji :evil_lol: a dzisiaj poleciałam kupić olsztyńską i jestem na zdjęciu z kumpelą na pierwszej stronie :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']A wiecie co dziewczyny? Zapomniałam Wam się pochwalić, ale wczoraj udzielałam wywiadu na temat zbliżającej się sesji :evil_lol: a dzisiaj poleciałam kupić olsztyńską i jestem na zdjęciu z kumpelą na pierwszej stronie :eviltong:[/QUOTE]
No no :) A masz chociaż skan tej gazety??:cool3: Bo byśmy se poczytały :D

Posted

[quote name='dysia-u']uuuu u nas jej nieeee ma[/QUOTE]
W Grudziądzu też nie ma, dlatego szybko kupowałam na dworcu w Olsztynie, żeby zobaczyć czy jakoś poskładali te nasze bzdury :evil_lol:
[quote name='jot11']U nas też nie ma i nie zobaczę Cię w gazecie :-( Klaudia jak Ty teraz sławna jesteś to będziesz z nami jeszcze gadać? :diabloti:[/QUOTE]
No nie wiem, zastanowię się :eviltong:
Jasne, że będę gadać :p A tak w ogóle to się nabijałyśmy z kumpelą, że sława jest nam pisana, bo jakiś czas temu koleś z koła fotograficznego robił nam fotkę na plakat reklamujący UWM :evil_lol:
[quote name='karkakarka']No no :) A masz chociaż skan tej gazety??:cool3: Bo byśmy se poczytały :D[/QUOTE]
Mam gazetę, jak chcecie to mogę zeskanować i wrzucić ;)