*kleo* Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Tu akurat rozjeżdżone, bo rano pług parking odśnieżył, a tam na dole gdzie bramkę widać to rozchodzone,bo tam się psiarze spotykają ;) Ale po drodze na wydział jest okrutnie, jak sobie jeszcze w nocy popada to nie wiem jak rano się dokulam na moich śliskich butach :evil_lol: Quote
iwa63 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No to zima dała się wszystkim we znaki u nie też wczoraj posypało ale dzisiaj już nic tylko lekki mrozik Pozdrawiam Quote
Pegaza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To se kup relaxy buty na nich nie ujedziesz..:evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Pegaza']To se kup relaxy buty na nich nie ujedziesz..:evil_lol:[/QUOTE] A są jeszcze relaxy? Też miałam jak byłam mała,srebrne z białym :evil_lol: Podklej se Klaudia plaster(taki bez gazy :diabloti:). Trochę pomaga.:diabloti: Cześć :multi: Quote
Pegaza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Chyba nie ma juz ...a szkoda na takie sniegi byly dobre:evil_lol: ja mialam podobne do relaxow, roziowe tez na takim podwyzszonym koturnie.. Quote
Nati28 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hey ;) u nas tez tyle sniegu ze masakara, ciagle korki a po chodnikach nie da sie chodzic :roll: Quote
...::Basia::... Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hej:loveu: u mnie też tyle śniegu a w niektórych miejscach to taka klapa ze przejść sie nie da:( a do tego coraz więcej osób sie zkopuje z mojego osiedla ze wyjsć sie nie da:( Quote
*kleo* Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Pegaza']To se kup relaxy buty na nich nie ujedziesz..:evil_lol:[/QUOTE] A co to te relaxy? Ja takich butów nie znaju :eviltong: [quote name='jot11']Podklej se Klaudia plaster(taki bez gazy :diabloti:). Trochę pomaga.:diabloti: Cześć :multi:[/QUOTE] To najpierw bym musiała przeczłapać przez osiedle żeby do apteki dojść :roll: A moje buty dziś mnie zawiodły, mam takie typowe śniegowce z HD, tak się pięknie spisywały a dzisiaj zonk - przemokły :bigcry: Quote
*Jot* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi: Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll: Quote
Doti1986 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='jot11']E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi: Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll:[/QUOTE] No heheh ja też się szczerze przy znam że nie znam Relaxów ale pamiętam że jak byłam mała to miałam Sofixy i nie wiem czy to nie to samo:) Quote
*kleo* Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='jot11']E, tam apteka.Sklepu bliżej nie masz? :evil_lol: Cześć wieczorkiem :multi: Daria czytałaś!! Klaudia relaxów nie zna :diabloti: Za młoda jest czy co? :roll:[/QUOTE] Najbliżej to mam Lidla, a potem długo długo nic, dopiero na drugim końcu osiedla albo na Kortowie :roll: A relaxów nie znam osobiście :eviltong: Ale mama mi przed chwilą wytłumaczyła co to za cudo ;) [quote name='Doti1986']No heheh ja też się szczerze przy znam że nie znam Relaxów ale pamiętam że jak byłam mała to miałam Sofixy i nie wiem czy to nie to samo:)[/QUOTE] A Sofixy też nie wiem co to, mój sąsiad mówił tak na moje kozaczki z czubem :eviltong: Quote
*Jot* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Te relaxy to cudo rzeczywiście :evil_lol: Może Twoja Mama też takie nosiła :diabloti: Cześć Kleo :) Quote
Pegaza Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jola cii nie mow tego glosno bo teraz wyszlo jakie my jestesmy stare przy nich;) jak one nie znaju relaxow a my je pamietamy..:roll: :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='jot11']Te relaxy to cudo rzeczywiście :evil_lol: Może Twoja Mama też takie nosiła :diabloti: Cześć Kleo :)[/QUOTE] No właśnie wczoraj mi opowiadała, że była zdruzgotana bo nie miała relaxów :evil_lol: a ja już nawet wiem jak wyglądają, wujek google pokazał ;) [QUOTE]Jola cii nie mow tego glosno bo teraz wyszlo jakie my jestesmy stare przy nich[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] jak one nie znaju relaxow a my je pamietamy..[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG][/QUOTE] Moja mamcia pamięta, a stara nie jest :eviltong: Quote
karkakarka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hej :) A ja też miałam relaxy :D Cieplutki były :) A teraz zamiast relaksów modne są kalosze :O Quote
*kleo* Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Kalosze moja chrzestna ma zajebiaszcze - w muminki :p Jak przyszła paczka (bo z netu zamawiała) to akurat była w pracy, ale odebrał jej syn i zadzwonił do niej, że przyszły buty ale chyba pomyłka i jakieś dziecięce włożyli, bo są z obrazkami :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Pegaza']Jola cii nie mow tego glosno bo teraz wyszlo jakie my jestesmy stare przy nich;) jak one nie znaju relaxow a my je pamietamy..:roll: :evil_lol:[/QUOTE] No co Ty,Daria :cool3: My młode przecie jesteśmy a relaxy dostałyśmy w spadku :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 A wiecie co dziewczyny? Zapomniałam Wam się pochwalić, ale wczoraj udzielałam wywiadu na temat zbliżającej się sesji :evil_lol: a dzisiaj poleciałam kupić olsztyńską i jestem na zdjęciu z kumpelą na pierwszej stronie :eviltong: Quote
*Jot* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 U nas też nie ma i nie zobaczę Cię w gazecie :-( Klaudia jak Ty teraz sławna jesteś to będziesz z nami jeszcze gadać? :diabloti: Quote
karkakarka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='*kleo*']A wiecie co dziewczyny? Zapomniałam Wam się pochwalić, ale wczoraj udzielałam wywiadu na temat zbliżającej się sesji :evil_lol: a dzisiaj poleciałam kupić olsztyńską i jestem na zdjęciu z kumpelą na pierwszej stronie :eviltong:[/QUOTE] No no :) A masz chociaż skan tej gazety??:cool3: Bo byśmy se poczytały :D Quote
*kleo* Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='dysia-u']uuuu u nas jej nieeee ma[/QUOTE] W Grudziądzu też nie ma, dlatego szybko kupowałam na dworcu w Olsztynie, żeby zobaczyć czy jakoś poskładali te nasze bzdury :evil_lol: [quote name='jot11']U nas też nie ma i nie zobaczę Cię w gazecie :-( Klaudia jak Ty teraz sławna jesteś to będziesz z nami jeszcze gadać? :diabloti:[/QUOTE] No nie wiem, zastanowię się :eviltong: Jasne, że będę gadać :p A tak w ogóle to się nabijałyśmy z kumpelą, że sława jest nam pisana, bo jakiś czas temu koleś z koła fotograficznego robił nam fotkę na plakat reklamujący UWM :evil_lol: [quote name='karkakarka']No no :) A masz chociaż skan tej gazety??:cool3: Bo byśmy se poczytały :D[/QUOTE] Mam gazetę, jak chcecie to mogę zeskanować i wrzucić ;) Quote
Doti1986 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No dawaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts