Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']ojej no to czekamy aż kupisz ładowarke :)

strasznie jestem ciekawa jak synek wygląda :razz:[/QUOTE]
Aktualnie to już niezbyt ciekawie, bo zasłaniają go papiloty i koszulka, ale ogólnie to jest dość wierną kopią Czardaszka, tyle że włosy jeszcze krótsze ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Aktualnie to już niezbyt ciekawie, bo zasłaniają go papiloty i koszulka, ale ogólnie to jest dość wierną kopią Czardaszka, tyle że włosy jeszcze krótsze ;)[/QUOTE]

Czyli chłopak będzie podbijać ringi z właścicielką ;)
może i w papilotach być zdjęcie, ale jestem ciekawa, bo bardzo mi się podoba ten Twój synek :p

Posted

[quote name='chrupcia']Czyli chłopak będzie podbijać ringi z właścicielką ;)
może i w papilotach być zdjęcie, ale jestem ciekawa, bo bardzo mi się podoba ten Twój synek :p[/QUOTE]
No przecież on już był wystawiany wcześniej :razz: Tylko teraz ma przerwę do stycznia.

Posted

[quote name='*kleo*']No przecież on już był wystawiany wcześniej :razz: Tylko teraz ma przerwę do stycznia.[/QUOTE]

no tak, wiem wiem że był ;) ale myślałam że to tak "na spróbowanie" wystaw :p ale widzę że jednak nie :)

Posted

[quote name='chrupcia']no tak, wiem wiem że był ;) ale myślałam że to tak "na spróbowanie" wystaw :p ale widzę że jednak nie :)[/QUOTE]
Nie, nie, on od małego już był skazany na wystawy, jak tylko zaczęło być widać, że przyzwoite zwierzę z niego rośnie ;)

Posted

[quote name='chrupcia']rozumiem ;)

a z drugim synkiem masz kontakt ? widujesz go czasem ? :razz:[/QUOTE]
Tak, ostatnio go widziałam jak byłam w domu. Drugi z kolei do Gracji podobny, tylko odcień złota póki co ma jaśniejszy.

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Klaudia!
Ja też czekam na zdjęcia!!!

A jak tam drugi synek, ten "nie wystawowy"?[/QUOTE]
Cześć :p
Synek nie wystawowy żyje i ma się dobrze, ostatnio jak go spotkałam to mnie wycałował. Ogólnie fajny psiak, wesoły ciągle. I wylatany fest, napakowany jest jakby codziennie na siłowni siedział :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Co tu dużo mówić (a raczej pisać ;) ) synki Ci się Klaudia udały i już :p
i fajnie że takie super domki znalazły :)[/QUOTE]
Poprawne z nich psiaki, nie powiem że nie :p
[quote name='jot11']Cześć Klaudia i dziewczny :multi:
A drugi synuś dlaczego nie jest wystawiany?[/QUOTE]
Bo panciostwo chcieli psiaka do domu, po prostu jako przyjaciela.

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Klaudia ! :multi:[/QUOTE]
[quote name='ladyyork']:lol:Witaj Klaudia nocną porą Niedzielno-Poniedziałkową:lol:[/QUOTE]
Cześć :p
[quote name='karkakarka']Hej Klaudia - fajnie by było zdjęcia dzieci zobaczyć :D no i czekam wciąż na fotki Ulci :loveu:[/QUOTE]
Ulciowe będą po wystawie mam nadzieję ;)
[quote name='jot11']No to mają ze mną coś wspólnego ;)[/QUOTE]
A nawet zastanawiałam się czy tego tak nie ująć, że drugi synek jest na tej samej zasadzie co Apuś ;)
[quote name='Asiaczek']Hej, witamy się na początky tygodnia:)
Liczę na fotki w tym tygodniu...

Pzdr.[/QUOTE]
Witamy :p
Będą, będą, już jutro jadę do domu (takie nieplanowane przedłużenie weekendu z powodu pogrzebu...), więc wezmę aparat jakikolwiek i wrzucę jakieś fotki :p
No i mam nadzieję, że moja mama zrobi mi w końcu dobrą fotorelację z niedzielnej wystawy ;)
A Wy Asiaczki nie wystawiacie się w NDM?

Posted

[quote name='*kleo*']
Witamy :p
Będą, będą, już jutro jadę do domu (takie nieplanowane przedłużenie weekendu z powodu pogrzebu...), więc wezmę aparat jakikolwiek i wrzucę jakieś fotki :p
No i mam nadzieję, że moja mama zrobi mi w końcu dobrą fotorelację z niedzielnej wystawy ;)
A Wy Asiaczki nie wystawiacie się w NDM?[/QUOTE]
Nie, ja zakończyłam sezon wystawowy w PL - wKielcach.

Pzdr.

Posted

[SIZE="3"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ULINKO !! [/SIZE] :new-bday::BIG:

[SIZE="1"]skorzystałam z okazji, że dziś mam na drugą lekcje i przyszłam złożyć życzonka ;)[/SIZE]