*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']ojej no to czekamy aż kupisz ładowarke :) strasznie jestem ciekawa jak synek wygląda :razz:[/QUOTE] Aktualnie to już niezbyt ciekawie, bo zasłaniają go papiloty i koszulka, ale ogólnie to jest dość wierną kopią Czardaszka, tyle że włosy jeszcze krótsze ;) Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='*kleo*']Aktualnie to już niezbyt ciekawie, bo zasłaniają go papiloty i koszulka, ale ogólnie to jest dość wierną kopią Czardaszka, tyle że włosy jeszcze krótsze ;)[/QUOTE] Czyli chłopak będzie podbijać ringi z właścicielką ;) może i w papilotach być zdjęcie, ale jestem ciekawa, bo bardzo mi się podoba ten Twój synek :p Quote
*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']Czyli chłopak będzie podbijać ringi z właścicielką ;) może i w papilotach być zdjęcie, ale jestem ciekawa, bo bardzo mi się podoba ten Twój synek :p[/QUOTE] No przecież on już był wystawiany wcześniej :razz: Tylko teraz ma przerwę do stycznia. Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='*kleo*']No przecież on już był wystawiany wcześniej :razz: Tylko teraz ma przerwę do stycznia.[/QUOTE] no tak, wiem wiem że był ;) ale myślałam że to tak "na spróbowanie" wystaw :p ale widzę że jednak nie :) Quote
*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']no tak, wiem wiem że był ;) ale myślałam że to tak "na spróbowanie" wystaw :p ale widzę że jednak nie :)[/QUOTE] Nie, nie, on od małego już był skazany na wystawy, jak tylko zaczęło być widać, że przyzwoite zwierzę z niego rośnie ;) Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 rozumiem ;) a z drugim synkiem masz kontakt ? widujesz go czasem ? :razz: Quote
*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']rozumiem ;) a z drugim synkiem masz kontakt ? widujesz go czasem ? :razz:[/QUOTE] Tak, ostatnio go widziałam jak byłam w domu. Drugi z kolei do Gracji podobny, tylko odcień złota póki co ma jaśniejszy. Quote
Karolina. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć Klaudia! Ja też czekam na zdjęcia!!! A jak tam drugi synek, ten "nie wystawowy"? Quote
*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Klaudia! Ja też czekam na zdjęcia!!! A jak tam drugi synek, ten "nie wystawowy"?[/QUOTE] Cześć :p Synek nie wystawowy żyje i ma się dobrze, ostatnio jak go spotkałam to mnie wycałował. Ogólnie fajny psiak, wesoły ciągle. I wylatany fest, napakowany jest jakby codziennie na siłowni siedział :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Co tu dużo mówić (a raczej pisać ;) ) synki Ci się Klaudia udały i już :p i fajnie że takie super domki znalazły :) Quote
*Jot* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć Klaudia i dziewczny :multi: A drugi synuś dlaczego nie jest wystawiany? Quote
*kleo* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']Co tu dużo mówić (a raczej pisać ;) ) synki Ci się Klaudia udały i już :p i fajnie że takie super domki znalazły :)[/QUOTE] Poprawne z nich psiaki, nie powiem że nie :p [quote name='jot11']Cześć Klaudia i dziewczny :multi: A drugi synuś dlaczego nie jest wystawiany?[/QUOTE] Bo panciostwo chcieli psiaka do domu, po prostu jako przyjaciela. Quote
karkakarka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Hej Klaudia - fajnie by było zdjęcia dzieci zobaczyć :D no i czekam wciąż na fotki Ulci :loveu: Quote
*Jot* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='*kleo*'] Bo panciostwo chcieli psiaka do domu, po prostu jako przyjaciela.[/QUOTE] No to mają ze mną coś wspólnego ;) Quote
ladyyork Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 :lol:Witaj Klaudia nocną porą Niedzielno-Poniedziałkową:lol: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Hej, witamy się na początky tygodnia:) Liczę na fotki w tym tygodniu... Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Klaudia ! :multi:[/QUOTE] [quote name='ladyyork']:lol:Witaj Klaudia nocną porą Niedzielno-Poniedziałkową:lol:[/QUOTE] Cześć :p [quote name='karkakarka']Hej Klaudia - fajnie by było zdjęcia dzieci zobaczyć :D no i czekam wciąż na fotki Ulci :loveu:[/QUOTE] Ulciowe będą po wystawie mam nadzieję ;) [quote name='jot11']No to mają ze mną coś wspólnego ;)[/QUOTE] A nawet zastanawiałam się czy tego tak nie ująć, że drugi synek jest na tej samej zasadzie co Apuś ;) [quote name='Asiaczek']Hej, witamy się na początky tygodnia:) Liczę na fotki w tym tygodniu... Pzdr.[/QUOTE] Witamy :p Będą, będą, już jutro jadę do domu (takie nieplanowane przedłużenie weekendu z powodu pogrzebu...), więc wezmę aparat jakikolwiek i wrzucę jakieś fotki :p No i mam nadzieję, że moja mama zrobi mi w końcu dobrą fotorelację z niedzielnej wystawy ;) A Wy Asiaczki nie wystawiacie się w NDM? Quote
chrupcia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To ja czekam na fotki synusia :razz: dziewczyny oczywiście też chętnie zobacze :p Cześć Klaudia :) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='*kleo*'] Witamy :p Będą, będą, już jutro jadę do domu (takie nieplanowane przedłużenie weekendu z powodu pogrzebu...), więc wezmę aparat jakikolwiek i wrzucę jakieś fotki :p No i mam nadzieję, że moja mama zrobi mi w końcu dobrą fotorelację z niedzielnej wystawy ;) A Wy Asiaczki nie wystawiacie się w NDM?[/QUOTE] Nie, ja zakończyłam sezon wystawowy w PL - wKielcach. Pzdr. Quote
Pegaza Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Klaudia widze ze cos Ci nie po drodze z aparatem..;) to tak jak i mnie.. Quote
chrupcia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [SIZE="3"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ULINKO !! [/SIZE] :new-bday::BIG: [SIZE="1"]skorzystałam z okazji, że dziś mam na drugą lekcje i przyszłam złożyć życzonka ;)[/SIZE] Quote
karkakarka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 O to Ulcia ma już rok! Ale ten czas leci :) Wszystkiego najlepszego dla Uli! Quote
Recommended Posts