Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Hmmmm....co to może być???o może Klaudia kupiła sobie konia:evil_lol:[/QUOTE]
Chciałabym, ale niestety na takie przyjemności nie mam czasu ani pieniędzy :shake:
[quote name='agamewa']Może kot,rybki,świnka morska,chomik,no co tam dziewczyny może być jeszcze w zwierzątkach???..o królik.Klaudia no!!!!!!!!![/QUOTE]
Koty mam 3 :evil_lol:
Rybki już miałam, to nie dla mnie.
Świnka, chomik i królik raczej nie miałyby u mnie w domu racji bytu, a na chomiki dodatkowo mam alergię :eviltong:
[quote name='Princess_York']krowa ? Może po tych egzaminach Ci się spodobały ? :evil_lol:[/QUOTE]
Mimo wszystko nie, nadal nie mam do nich zaufania ;)
[quote name='agamewa']Ja też że nie pies,może jakiś gad:eviltong:[/QUOTE]
Oj chciałoby się, takiego pytona królewskiego na przykład :cool3:
[quote name='karkakarka'][URL]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/URL]

Gracka super :) Jak inaczej wygląda bez papilotłów :D

Buty.... heh ;)

Ciekawe co masz nowego :D

Gratuluje egzaminów :D[/QUOTE]
Gracka dziękuje za miłe słowa, a ja za gratulacje :p
[quote name='agamewa']KROKODYLA:eviltong:[/QUOTE]
Eeee nieee, za małą wannę mam :evil_lol:
[quote name='chrupcia']Ja nadal czekam na wiadomość!!!!!!!!!;) widzisz Klaudia jak nas niecierpliwisz?:D[/QUOTE]
Cicho, grunt to stworzyć odpowiednie napięcie :eviltong:

No dobra, nie będę Was dłużej trzymać w niepewności :p
W sumie na razie nie chciałam nic pisać, ale że wieści szybko się rozchodzą więc i tak prędzej czy później trzeba by się było pochwalić :eviltong:

Te które obstawiały psa miały rację ;) W czwartek do naszej sfory dołączyła... nie, nie yorka :eviltong: Taka oto panienka:
[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/5636/dsc06937edited.jpg[/IMG]
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/126/dsc06936edited.jpg[/IMG]
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8840/dsc06942edited.jpg[/IMG]

Posted

Jaka śliczna kruszynka:) oczywiście z rodo pewnie, ale napisz cos o niej więcej!!:) kurcza ja to Ci zazdroszcze tyle piesków w domu kochanych i do tego mame po swojej stronie...! ;) ona pewnie mniejsza nawet od Uli:)

Posted

[quote name='karkakarka']Cziłka :multi::multi::multi::multi:
Powiedz o niej coś więcej :D[/QUOTE]
Dokładnie, mała cziłka.
Mała znalazła się u nas przez mojego brata - jęczał, jęczał, aż w końcu wyjęczał, no i jest.
Urodziła się 6.03, nazywa się AMUSE BOUCHE z Samotni Christa, po domowemu Bucia.
[LEFT] Rodzicami są [SIZE=2]DRAČÍK[/SIZE] z Třebaňského údolí i [SIZE=2]ZITA [/SIZE]Talovin.
Bawi się z Ulką, która przy niej wygląda jak nowofunland.
I w zasadzie na razie tylko tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze jej nawet nie widziałam.
[/LEFT]

Posted

[quote name='*kleo*']Dokładnie, mała cziłka.
Mała znalazła się u nas przez mojego brata - jęczał, jęczał, aż w końcu wyjęczał, no i jest.
Urodziła się 6.03, nazywa się AMUSE BOUCHE z Samotni Christa, po domowemu Bucia.
[LEFT] Rodzicami są [SIZE=2]DRAČÍK[/SIZE] z Třebaňského údolí i [SIZE=2]ZITA [/SIZE]Talovin.
Bawi się z Ulką, która przy niej wygląda jak nowofunland.
I w zasadzie na razie tylko tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze jej nawet nie widziałam.
[/LEFT][/QUOTE]
Czyli to piesek dla brata;) będziecie wystawiać Bucie?:) no właśnie tak mi sie wydawało że Bucia przy Uli to maleństwo;)

Posted

[quote name='Feigned']prześliczna, gratuluję :multi:[/QUOTE]
Dzięki :p
[quote name='chrupcia']Czyli to piesek dla brata;) będziecie wystawiać Bucie?:) no właśnie tak mi sie wydawało że Bucia przy Uli to maleństwo;)[/QUOTE]
Tak, będzie wystawiana. Tylko do kochania mamy Tinę i koty, to wystarczająca ilość "kolankowców" ;)

Posted

[quote name='agamewa']No to nie długo będziemy kibicować kolejnemu psiaczkowi:)super!![/QUOTE]
Podobno ładnie chodzi i pięknie stoi, ale jak wrócę do domu to sama przetestuję ;)
Tylko zobaczymy w czyich rękach będzie na wystawach. Z początku pewnie w moich albo mamy, ale mój brat twardo utrzymuje, że sam będzie ją wystawiał jak się nauczy. Chciałabym to zobaczyć ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Podobno ładnie chodzi i pięknie stoi, ale jak wrócę do domu to sama przetestuję ;)
Tylko zobaczymy w czyich rękach będzie na wystawach. Z początku pewnie w moich albo mamy, ale mój brat twardo utrzymuje, że sam będzie ją wystawiał jak się nauczy. Chciałabym to zobaczyć ;)[/QUOTE]

Nie no daj chłopakowi się wykazać:)nauczy się a trening czyni mistrza,a przy Tobie i Waszej mamie chłopak będzie śmigał że ho ho:)

Posted

[quote name='agamewa']Nie no daj chłopakowi się wykazać:)nauczy się a trening czyni mistrza,a przy Tobie i Waszej mamie chłopak będzie śmigał że ho ho:)[/QUOTE]
Jak będzie miał faktycznie ochotę to oczywiście, niech próbuje. Tylko, że on to w domu cwaniaka udaje, a przy obcych się robi nieśmiały. No ale może się otworzy jak małej będzie dobrze szło i dostanie ją do wystawiania :p

Posted

[quote name='mallinus']ale fajna, tez mi sie chce takie malenstwo:))i wiele innych hhehe ale chyba pozostane wierna yoraskom:loveu:[/QUOTE]
Ja póki co też raczej będę wierna yorkom. A jak się poszczęści i będę miała w przyszłości warunki, to może wtedy wezmę sobie coś większego do kompletu, ale na pewno to też będzie terrier :p

Posted

[quote name='*kleo*']Ja póki co też raczej będę wierna yorkom. A jak się poszczęści i będę miała w przyszłości warunki, to może wtedy wezmę sobie coś większego do kompletu, ale na pewno to też będzie terrier :p[/QUOTE]

Ja kiedyś uwielbiałam onki,ale od tego czasu co przyszedł do mnie mieszkać mój kawaler nie wyobrażam sobie życia bez tej rasy,tak się zakochałam w yorasach że muszę sobie sprowadzić drugiego bo mi jednego to już za mało:)he he.

Posted

[quote name='agamewa']Ja kiedyś uwielbiałam onki,ale od tego czasu co przyszedł do mnie mieszkać mój kawaler nie wyobrażam sobie życia bez tej rasy,tak się zakochałam w yorasach że muszę sobie sprowadzić drugiego bo mi jednego to już za mało:)he he.[/QUOTE]
Jak swego czasu miałam PONa to byłam zakochana w owczarkach, ale teraz widzę, że terrierzyska bardziej mi pasują :p To chyba zgodność charakterów :evil_lol:

Posted

Klaudia!!! Chwilę do Ciebie nie zaglądałam, a tu proszę co się dzieje!

No to teraz macie dopiero gromadkę!!! :lol: Jeju, mała jest cuudowna :loveu: Uwielbiam cziłki :loveu:

Aaaa... zaniemówiłam z wrażenia, nie wiem co więcej napisać. :mdleje: Idę jeszcze raz obejrzeć zdjęcia :loveu:

Posted

No to fajnie:) może kiedyś będziesz miała malutkie cziłki;) daj bratu Klaudia szanse, może mu się to spodoba i będzie super w wystawianiu:) ale wiesz... nie spodziewałam się że to piesek inny niż york;) a tutaj takie zaskoczenie, ale czego sie nie robi dla brata, syna:) a brat lubi yorki, czy po prostu bardziej podobają mu się cziłki?:)

Posted

Jakie maleństwo zawitało u Was.:loveu:
Ja akurat nie jestem miłośniczką cziłek.Nie podobają mi się ich oczy.Ale malutka słodka.:loveu:
Cześć Klaudia :multi: