Yoko2009 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Szybko mów nam co masz nowego !!!!!! i wadaj do nas na fotki:) Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nie no w sumie psów to już Klaudia ma dużo ;) . Może kota ?. Albo królika? . Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='agamewa']Hmmmm....co to może być???o może Klaudia kupiła sobie konia:evil_lol:[/QUOTE] Chciałabym, ale niestety na takie przyjemności nie mam czasu ani pieniędzy :shake: [quote name='agamewa']Może kot,rybki,świnka morska,chomik,no co tam dziewczyny może być jeszcze w zwierzątkach???..o królik.Klaudia no!!!!!!!!![/QUOTE] Koty mam 3 :evil_lol: Rybki już miałam, to nie dla mnie. Świnka, chomik i królik raczej nie miałyby u mnie w domu racji bytu, a na chomiki dodatkowo mam alergię :eviltong: [quote name='Princess_York']krowa ? Może po tych egzaminach Ci się spodobały ? :evil_lol:[/QUOTE] Mimo wszystko nie, nadal nie mam do nich zaufania ;) [quote name='agamewa']Ja też że nie pies,może jakiś gad:eviltong:[/QUOTE] Oj chciałoby się, takiego pytona królewskiego na przykład :cool3: [quote name='karkakarka'][URL]http://img229.imageshack.us/img229/5048/p1030918.jpg[/URL] Gracka super :) Jak inaczej wygląda bez papilotłów :D Buty.... heh ;) Ciekawe co masz nowego :D Gratuluje egzaminów :D[/QUOTE] Gracka dziękuje za miłe słowa, a ja za gratulacje :p [quote name='agamewa']KROKODYLA:eviltong:[/QUOTE] Eeee nieee, za małą wannę mam :evil_lol: [quote name='chrupcia']Ja nadal czekam na wiadomość!!!!!!!!!;) widzisz Klaudia jak nas niecierpliwisz?:D[/QUOTE] Cicho, grunt to stworzyć odpowiednie napięcie :eviltong: No dobra, nie będę Was dłużej trzymać w niepewności :p W sumie na razie nie chciałam nic pisać, ale że wieści szybko się rozchodzą więc i tak prędzej czy później trzeba by się było pochwalić :eviltong: Te które obstawiały psa miały rację ;) W czwartek do naszej sfory dołączyła... nie, nie yorka :eviltong: Taka oto panienka: [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/5636/dsc06937edited.jpg[/IMG] [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/126/dsc06936edited.jpg[/IMG] [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8840/dsc06942edited.jpg[/IMG] Quote
karkakarka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cziłka :multi::multi::multi::multi: Powiedz o niej coś więcej :D Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jaka śliczna kruszynka:) oczywiście z rodo pewnie, ale napisz cos o niej więcej!!:) kurcza ja to Ci zazdroszcze tyle piesków w domu kochanych i do tego mame po swojej stronie...! ;) ona pewnie mniejsza nawet od Uli:) Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='karkakarka']Cziłka :multi::multi::multi::multi: Powiedz o niej coś więcej :D[/QUOTE] Dokładnie, mała cziłka. Mała znalazła się u nas przez mojego brata - jęczał, jęczał, aż w końcu wyjęczał, no i jest. Urodziła się 6.03, nazywa się AMUSE BOUCHE z Samotni Christa, po domowemu Bucia. [LEFT] Rodzicami są [SIZE=2]DRAČÍK[/SIZE] z Třebaňského údolí i [SIZE=2]ZITA [/SIZE]Talovin. Bawi się z Ulką, która przy niej wygląda jak nowofunland. I w zasadzie na razie tylko tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze jej nawet nie widziałam. [/LEFT] Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Dokładnie, mała cziłka. Mała znalazła się u nas przez mojego brata - jęczał, jęczał, aż w końcu wyjęczał, no i jest. Urodziła się 6.03, nazywa się AMUSE BOUCHE z Samotni Christa, po domowemu Bucia. [LEFT] Rodzicami są [SIZE=2]DRAČÍK[/SIZE] z Třebaňského údolí i [SIZE=2]ZITA [/SIZE]Talovin. Bawi się z Ulką, która przy niej wygląda jak nowofunland. I w zasadzie na razie tylko tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze jej nawet nie widziałam. [/LEFT][/QUOTE] Czyli to piesek dla brata;) będziecie wystawiać Bucie?:) no właśnie tak mi sie wydawało że Bucia przy Uli to maleństwo;) Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Feigned']prześliczna, gratuluję :multi:[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='chrupcia']Czyli to piesek dla brata;) będziecie wystawiać Bucie?:) no właśnie tak mi sie wydawało że Bucia przy Uli to maleństwo;)[/QUOTE] Tak, będzie wystawiana. Tylko do kochania mamy Tinę i koty, to wystarczająca ilość "kolankowców" ;) Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No to nie długo będziemy kibicować kolejnemu psiaczkowi:)super!! Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='agamewa']No to nie długo będziemy kibicować kolejnemu psiaczkowi:)super!![/QUOTE] Podobno ładnie chodzi i pięknie stoi, ale jak wrócę do domu to sama przetestuję ;) Tylko zobaczymy w czyich rękach będzie na wystawach. Z początku pewnie w moich albo mamy, ale mój brat twardo utrzymuje, że sam będzie ją wystawiał jak się nauczy. Chciałabym to zobaczyć ;) Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Podobno ładnie chodzi i pięknie stoi, ale jak wrócę do domu to sama przetestuję ;) Tylko zobaczymy w czyich rękach będzie na wystawach. Z początku pewnie w moich albo mamy, ale mój brat twardo utrzymuje, że sam będzie ją wystawiał jak się nauczy. Chciałabym to zobaczyć ;)[/QUOTE] Nie no daj chłopakowi się wykazać:)nauczy się a trening czyni mistrza,a przy Tobie i Waszej mamie chłopak będzie śmigał że ho ho:) Quote
mallinus Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ale fajna, tez mi sie chce takie malenstwo:))i wiele innych hhehe ale chyba pozostane wierna yoraskom:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='mallinus']ale fajna, tez mi sie chce takie malenstwo:))i wiele innych hhehe ale chyba pozostane wierna yoraskom:loveu:[/QUOTE] Ale fajniutka co nie???? Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='agamewa']Nie no daj chłopakowi się wykazać:)nauczy się a trening czyni mistrza,a przy Tobie i Waszej mamie chłopak będzie śmigał że ho ho:)[/QUOTE] Jak będzie miał faktycznie ochotę to oczywiście, niech próbuje. Tylko, że on to w domu cwaniaka udaje, a przy obcych się robi nieśmiały. No ale może się otworzy jak małej będzie dobrze szło i dostanie ją do wystawiania :p Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='mallinus']ale fajna, tez mi sie chce takie malenstwo:))i wiele innych hhehe ale chyba pozostane wierna yoraskom:loveu:[/QUOTE] Ja póki co też raczej będę wierna yorkom. A jak się poszczęści i będę miała w przyszłości warunki, to może wtedy wezmę sobie coś większego do kompletu, ale na pewno to też będzie terrier :p Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Ja póki co też raczej będę wierna yorkom. A jak się poszczęści i będę miała w przyszłości warunki, to może wtedy wezmę sobie coś większego do kompletu, ale na pewno to też będzie terrier :p[/QUOTE] Ja kiedyś uwielbiałam onki,ale od tego czasu co przyszedł do mnie mieszkać mój kawaler nie wyobrażam sobie życia bez tej rasy,tak się zakochałam w yorasach że muszę sobie sprowadzić drugiego bo mi jednego to już za mało:)he he. Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='agamewa']Ja kiedyś uwielbiałam onki,ale od tego czasu co przyszedł do mnie mieszkać mój kawaler nie wyobrażam sobie życia bez tej rasy,tak się zakochałam w yorasach że muszę sobie sprowadzić drugiego bo mi jednego to już za mało:)he he.[/QUOTE] Jak swego czasu miałam PONa to byłam zakochana w owczarkach, ale teraz widzę, że terrierzyska bardziej mi pasują :p To chyba zgodność charakterów :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja tam uwielbiam takie typowe terriery,powęszyć tu to tam,poryć trochę nochalem w ziemi(tak jak Western dzisiaj pokazał na co go stać)....hehe:) Quote
Karolina. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Klaudia!!! Chwilę do Ciebie nie zaglądałam, a tu proszę co się dzieje! No to teraz macie dopiero gromadkę!!! :lol: Jeju, mała jest cuudowna :loveu: Uwielbiam cziłki :loveu: Aaaa... zaniemówiłam z wrażenia, nie wiem co więcej napisać. :mdleje: Idę jeszcze raz obejrzeć zdjęcia :loveu: Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No to fajnie:) może kiedyś będziesz miała malutkie cziłki;) daj bratu Klaudia szanse, może mu się to spodoba i będzie super w wystawianiu:) ale wiesz... nie spodziewałam się że to piesek inny niż york;) a tutaj takie zaskoczenie, ale czego sie nie robi dla brata, syna:) a brat lubi yorki, czy po prostu bardziej podobają mu się cziłki?:) Quote
*Jot* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jakie maleństwo zawitało u Was.:loveu: Ja akurat nie jestem miłośniczką cziłek.Nie podobają mi się ich oczy.Ale malutka słodka.:loveu: Cześć Klaudia :multi: Quote
Recommended Posts