Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Młodzież :cool3: Z nami będziecie :evil_lol: . konkurencja sie szykuje dla nas :-D hihi .[/QUOTE]

Oooo to w Poznaniu nie tylko z Arwenką Carmenka w ringu będzie ale i z Ulcią ;)

Posted

[quote name='*kleo*']A faktycznie nie pisałam, nikt nie pytał i zapomniałam :eviltong: Pewnie znowu powiecie że to już nudne, ale WO i I lokata.[/QUOTE]

Nasze gratulacje dla Uleńki:) inaczej być nie mogło i tak samo życzymy w niedzielę:) i trzymamy kciuki

Posted

[quote name='Princess_York']:loveu: Ale Ulcia będzie gdzieś na końcu :( .[/QUOTE]
No i dobrze, lubię być na końcu :p
[quote name='dagos1']Ja już widzę, jak wszystkie stoicie w jednym ringu.
Mam nadzieję, że będzie miło i przyjemnie, no i kciuki będę trzymała za wszystkie, żeby nie było!!![/QUOTE]
A ja nie widzę, pewnie będzie tyle psów że niezłe odległości między nami będą :eviltong:
[quote name='Yoko2009']Nasze gratulacje dla Uleńki:) inaczej być nie mogło i tak samo życzymy w niedzielę:) i trzymamy kciuki[/QUOTE]
Dziękujemy za gratki i za wiarę w nas, ale już teraz skończą się pierwsze lokaty :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']dziś był Bydgoszcz?... jak wam poszło?? Chwali się :)[/QUOTE]
[quote name='agamewa']No właśnie Klaudia nic nie piszesz...opowiadaj jak było....?[/QUOTE]
Czekałam aż któraś zapyta :eviltong:

Fotka oczywiście przekłamuje kolory, coś ustawienia zawiodły. Ale wynik jak najbardziej prawdziwy :P
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/6310/p1040716edited.jpg[/IMG]