Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, to nie ta końcówka(631).Z rozmowy to taki konkretny facet.Nie wzbudził podejrzeń,nawet stwierdził,że to CAO a nie kaukaz.
Ale dziś się nie odezwał.Pewnie wystraszył się transportu.
A bedzie ktoś z Bydgoszczy,żeby obejrzeć w razie czego ten dom?

Posted

Monika dziewczyny mają rację baaardzo uprzejmi i sensowni ludzie potrafią zaskoczyć . Na wszelki wypadek mówiłabym ze pies jest kastratem...serio nawet jeśli to nie jest prawda.

Posted

Jakiej Pańci??? Pańcikochanej- Magdy???

Monia ja mam jeszcze dla Magdy pudlicę byłoby mi łatwiej podrzucić j do Ciebie niż do Magdy...jeśli ja dobrze zrozumiałam wieści o Pańci

Posted

Ano własnie gdyby trafił wam się transport dla chłopaka ja bym podrzuciła malutką do Ciebie. Zawsze mi łatwiej bo do Pańci to kawał drogi i też mam dylemat jak to zorganizować....

Posted

Tak ma zapewniony dom ,w Koszalinie u mojej znajomej.Warunki super,hektar do biegania,zagrodzony,towarzystwo koni,psów i kotów,no i wogóle luksus.
Ale ,no właśnie jest jedno ale...... Mianowicie transport:placz: psa ode mnie(tj.koło Łodzi) do Koszalina ,lub do Bydgoszczy.Dalej dowóz załatwiła Eliza.:placz:

Posted

Na początku chcę poinformować,że pies znalazł dom.Nie pojechał jednak do Koszalina ,ale trafił w bardzo dobre ręce i zobaczymy jak się będzie zachowywał,bo zaczął baaaardzo pilnować terenu.:cool3:

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za zaangażowanie i troskę sprawą Miśka:lol: