Mo-nisia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nie, to nie ta końcówka(631).Z rozmowy to taki konkretny facet.Nie wzbudził podejrzeń,nawet stwierdził,że to CAO a nie kaukaz. Ale dziś się nie odezwał.Pewnie wystraszył się transportu. A bedzie ktoś z Bydgoszczy,żeby obejrzeć w razie czego ten dom? Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Monika dziewczyny mają rację baaardzo uprzejmi i sensowni ludzie potrafią zaskoczyć . Na wszelki wypadek mówiłabym ze pies jest kastratem...serio nawet jeśli to nie jest prawda. Quote
Mo-nisia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Monia pies na 99% pojedzie do Pańci:multi: Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jakiej Pańci??? Pańcikochanej- Magdy??? Monia ja mam jeszcze dla Magdy pudlicę byłoby mi łatwiej podrzucić j do Ciebie niż do Magdy...jeśli ja dobrze zrozumiałam wieści o Pańci Quote
Mo-nisia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dobrze zrozumiałaś- do Madzi Pańcikowej :lol: Ale wiesz tu jeszcze dochodzi kwestia transportu:placz: Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ano własnie gdyby trafił wam się transport dla chłopaka ja bym podrzuciła malutką do Ciebie. Zawsze mi łatwiej bo do Pańci to kawał drogi i też mam dylemat jak to zorganizować.... Quote
ElzaMilicz Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mamy transport na trasie Bydgoszcz-Koszalin. ;) Quote
ElzaMilicz Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Mo-nisia']Eliza jesteś Wielka :multi::loveu:[/QUOTE] Nie ja ! To miłośnicy berneńczyków. :loveu: :loveu: :loveu: Do Bydgoszczy podwieziesz ? Quote
Mo-nisia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kurcze coś się wymyśli ,bo ja narazie nie dysponuję autem,żeby go przewieźć,a nikt ze znajomych kombii nie posiada:-( Quote
ZUZANNA11 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziewczyny, czy ja dobrze czytam? Psinka ma zapewniony dom? Quote
Mo-nisia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tak ma zapewniony dom ,w Koszalinie u mojej znajomej.Warunki super,hektar do biegania,zagrodzony,towarzystwo koni,psów i kotów,no i wogóle luksus. Ale ,no właśnie jest jedno ale...... Mianowicie transport:placz: psa ode mnie(tj.koło Łodzi) do Koszalina ,lub do Bydgoszczy.Dalej dowóz załatwiła Eliza.:placz: Quote
kinga Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Mo-nisia']Tak ma zapewniony dom ,w Koszalinie u mojej znajomej.:placz:[/QUOTE] będę miala sąsiada :loveu: Quote
Mo-nisia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dokładnie to wieś Dąbrowa,koło Sianowa ;) Quote
kinga Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Mo-nisia']Dokładnie to wieś Dąbrowa,koło Sianowa ;)[/QUOTE] a dokładnie - to tak sobie pomyślałam , ze to TAM :eviltong: :lol:. Quote
Mo-nisia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na początku chcę poinformować,że pies znalazł dom.Nie pojechał jednak do Koszalina ,ale trafił w bardzo dobre ręce i zobaczymy jak się będzie zachowywał,bo zaczął baaaardzo pilnować terenu.:cool3: Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za zaangażowanie i troskę sprawą Miśka:lol: Quote
Glutofia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 cudownie! Widzisz Monia jak mu pomogłaś? A zdawałoby się ze sytuacja beznadziejna.. Quote
Recommended Posts