Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']do tej szczupłości to troche brakuje, ale dzięki [B]Gosiu![/B]

ja jestem cichutką , skromniutką, życzliwą osóbką :evil_lol:

[B]Maga[/B], nie gadaj , pierwszy raz cię widze u nas ...;-) :cunao:

Właśnie dzwonił Marcin, wieczorem zajedzie do nas z prezentami, które jego mama przywiozła dla nas z Włoch:sweetCyb: :B-fly:[/quote]

cholercia ale Wam fajnie ciekawe czy dla mnie jest jakis wloski prezeciak :question: :haha: :sg168: :flasings: :puppydog: :lookarou:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tak coś czuje ,że najbardziej to Manuela się obłowi...

ciekawe tylko, czy Mini poznała Pańcie , mam nadzieje ,że jej nie zeżarła ...

Posted

[quote]Pochwal sie potem koniecznie - dobij nas [/quote]

pewnie te prezenciki będą połączone z gwiazdkowymi . My będziemy u nich w 2 drugi dzień Świąt,także i nam nie wypada jechać z pustymi rękami;-)

jeżeli [B]nalegacie[/B] to się pochwalę :silly:

Haniu, no mam taką nadzieję ,że mnie nie pominą ;-) , myslisz ,że wszystko Manuela zgarnie ?:vamp: Ostatnio latem jak wróciła to cosik tam dostałam :sg168:

Posted

:puppydog: rany co wy wszystkie od rana na galerii robicie , ja na 8 do pracy a teraz dopiero wróciłam od lekarza :nonono2: .Mam L4 na stłuczone kolanko do końca roku:sg168: , będę sobie siedzieć z moimi chłopakami w domeczku .
Aha , a Alce nie wierzcie bo ona by mogła całe to pudło ciastek zjesć i waga by nawet nie drgnęła .Ja mam przy niej kompleksa:puppydog:

Posted

[SIZE=4]Alicja[/SIZE] :nonono2: jak możesz takie bzdurki tu pisać - Ty masz przy Ali kompleksy? Ty??
Przecież Wy obie jesteście smukłe jak witki brzozowe :vamp:

Ja to mogę przy was obu mieć kompletnego doła... a Ty mi tu takich bzdur nie pisz!!! Jasne :question:

:lol:

To uważaj teraz na kolanko i go nie nadwyreżaj - spuchło?
Smarujesz czymś?
Mój mężyk osttanio "wyleczył" kolanko żelem Altacetem

Posted

[quote name='Gosiek'][SIZE=4]Alicja[/SIZE] :nonono2: jak możesz takie bzdurki tu pisać - Ty masz przy Ali kompleksy? Ty??
Przecież Wy obie jesteście smukłe jak witki brzozowe :vamp:

Ja to mogę przy was obu mieć kompletnego doła... a Ty mi tu takich bzdur nie pisz!!! Jasne :question:

:lol:

To uważaj teraz na kolanko i go nie nadwyreżaj - spuchło?
Smarujesz czymś?
Mój mężyk osttanio "wyleczył" kolanko żelem Altacetem[/quote]

Fastumem smarowałam , ale na stłuczenia faktycznie lepszy Altacet w żelu albo Lottion 100.A kolanko spuchło i zmieniło kolor na taki mroczny :vamp: ;-)
Gosiu , ja mam kompleksy na pkt nóg :puppydog: , a pozatym bardzo długo ważyłam 44-48 kg , no ale wiek mi dołożyli do wagi :-D .
A poza tym nie waga najważniejsza a charakter :sg168:

Posted

[quote name='dbsst']a ja nie mam juz powiadomien a ja nie mam :D

wywalilam sobie je lalalalalal

wchodzisz w - szybkie menu
potem w subskrypcje watkow i tam odznaczasz usun subskrypcje i one se odznaczaja sa gole kwade\raty i przy watku pisze NONE i to juz znak ze skrzyka jest juz puuuuusta ;)[/quote]

[B]Debeściaku, ale ja wiem, jak się usuwa subskrybcje 8-) [/B]
[B]Bez powiadomień jeszcze mi gorzej, bo muszę poprzez główna stronę wchodzić na kazda galerię i szukać, gdzie skonczyłam czytac, czasem cofając się wiele stron. [/B]
[B]Dlatego, niczym męczennica (razem z Asher), walczę z zalewem maili i zaczynam dochodzić do perfekcji :drinka: , czekając aż Admin to poprawi (obiecał :puppydog: )[/B]

[quote name='Alka']
[B]Maga[/B], nie gadaj , pierwszy raz cię widze u nas ...;-) :cunao:

[/quote]

[B]Może jeszcze pierwszy raz w życiu, co? :vamp: [/B]
[B]Krótka pamięć twa, oj krótka :nonono2: [/B]

Posted

[quote name='mmbbaj'][B]Ala, już godzina wieczorna! Chwal się![/B]:bigok:[/quote]

:niewiem: chyba nie wypada tak się przechwalać ...;-)

a zresztą nie mam aparaciku żeby Wam pokazać :vamp:

[quote][B]Może jeszcze pierwszy raz w życiu, co? :vamp: [/B]
[B]Krótka pamięć twa, oj krótka [/B][/quote]

Oj, Maga, przecież żartowałam...;-) :-D

Posted

[quote name='Alka']:niewiem: chyba nie wypada tak się przechwalać ...;-)

a zresztą nie mam aparaciku żeby Wam pokazać :vamp:

Oj, Maga, przecież żartowałam...;-) :-D[/quote]a ja wiem co dostała i jutro będą foteczki;-)

Posted

[quote name='Alka']:niewiem: chyba nie wypada tak się przechwalać ...;-)

a zresztą nie mam aparaciku żeby Wam pokazać :vamp: [/quote]

[SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]Nie wymiguj się!:vamp: Gadaj zaraz![/B][/COLOR][/SIZE]:lol:

Posted

No dobra, tylko ,żeby nie bylo ,żem chwalipięta.;-)

na poczatek moje prezenciki

likier cytrynowy,koniak
słodycze
kozaczki

prezenty Mani

płaszczyk, kurteczka na wiosne, kozaczki, 2 pary bucików na szpileczce (mamy taka samą stope ,1 para idzie do mnie ),rękawiczki skórzane, szalik, 3 bluzeczki ...chyba wszystko , aha jeszcze komórkę

Posted

[quote name='Alka']No dobra, tylko ,żeby nie bylo ,żem chwalipięta.;-)

likier cytrynowy,koniak
słodycze
kozaczki

prezenty Mani

płaszczyk, kurteczka na wiosne, kozaczki, 2 pary bucików na szpileczce (mamy taka samą stope ,1 para idzie do mnie ),rękawiczki skórzane, szalik, 3 bluzeczki ...chyba wszystko , aha jeszcze komórkę[/quote]jutro będzie fotorelacja ;-)

Posted

[quote name='Alka']No dobra, tylko ,żeby nie bylo ,żem chwalipięta.;-)

likier cytrynowy,koniak
słodycze
kozaczki

prezenty Mani

płaszczyk, kurteczka na wiosne, kozaczki, 2 pary bucików na szpileczce (mamy taka samą stope ,1 para idzie do mnie ),rękawiczki skórzane, szalik, 3 bluzeczki ...chyba wszystko , aha jeszcze komórkę[/quote]

:ylsuper::ylsuper::ylsuper:[B]Ala[/B] gratuluję prezentów!:-D No to jutro fotorelacja obowiązkowa!

Posted

Tuffcio z piłeczką

[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/2984/tuffinek2ph.jpg[/IMG]

[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/8691/tuffinek26xh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/4079/dscf38085jv.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Debeściaku, ale ja wiem, jak się usuwa subskrybcje 8-) [/B]
[B]Bez powiadomień jeszcze mi gorzej, bo muszę poprzez główna stronę wchodzić na kazda galerię i szukać, gdzie skonczyłam czytac, czasem cofając się wiele stron. [/B]
[B]Dlatego, niczym męczennica (razem z Asher), walczę z zalewem maili i zaczynam dochodzić do perfekcji :drinka: , czekając aż Admin to poprawi (obiecał :puppydog: )[/B]

[B]Może jeszcze pierwszy raz w życiu, co? :vamp: [/B]
[B]Krótka pamięć twa, oj krótka :nonono2: [/B][/quote]

łłłłeeeeeeeeeeee a ja myslalam ze Cie zakocze swoja madroscia ;) hihihihii

ALA a jaka Wy macie noge bo moze moj rozmiar i jedne buciki do mnie trafia ;) :puppydog: :haha:

Posted

mamy 37 i wąskie stopy

dbsst zobaczysz fotki, może nie będa w twoim guście

Teklunia, prezenciki są od mamy Marcina, dodam tylko ,że on sam dostał 1 bluzkę ,hehe

Posted

o ja mam 36 - 37 ale za to szeroka pletwe :(

psia kostka biednyemy to zawsze buty uciekna ;)

hihihihii widac ze to KOBIETA prezenty kupowala bo i co facetowi wiecej niz jedna bluza reszta to marnotrastwo floty ;)