JustynaJK Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ukazał się wzorzec wraz z komentarzem ,jest to ładnie wydana książeczka dwu języczna z ilustracjami. Jst to pozycja wydana przez ZKwP. Quote
JustynaJK Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 ponoć ma być rozsyłany po oddziałach,ja zakupiłam na Klubówce. Quote
kskarbek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Zanim pójdę do Oddziału minie sporo czasu, a bardzo bym chciał przeczytać. Czy gdzieś w sieci można go znaleźć? Krzysztof Quote
Dzidtka_Gl Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 ja byłam na klubóce a nie widziałam... Quote
Dzidtka_Gl Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 cały czas stałam przy ringu i patrzyłam a później już zajmowałam się Zalotną... no i nie często w takim gronie można się spotkać, zabrakło czasu :( Quote
JustynaJK Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 ale myślę,że nic straconego.Jak już pisałam mają być rezesłane po Związkach :) Quote
Recommended Posts