Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='XXL']alu a na psie liczylas hahaha :) bo latka psie szybcei leca ;P[/quote]i na psie najmłodszy , 19 sierpnia skończył roczek 8) Agguś , Smerfik to prezent urodzinowy :wink: , bardzo go lubi :wink: Quote
Agga Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Alu a moze zapodasz jakaś fotkę Ozzowego pupska :lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 poopska nie mamy ale mamy pycho 8) [img]http://img386.imageshack.us/img386/9848/pycho0bv.jpg[/img] a image chodzi jakby chciało a nie mogło :evilbat: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='ameliace']Co on tak oczka zmrurzył?? Śpi??[/quote]oj śpi , śpi zmordowany treningiem przed Mundialem 8) Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Ha ha a z zakładaniem nogi na nogę to też miałam fajnie , moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote] Tak, tak Alu - to się nazywało w prehistorii " Buźka w ciup i rączki w małdżyk :-? :roll: " Ja tak uczę moją Aśkę - tylko troszkę glany jej przeszkadzają ... Ale tak poza tym to ona to uwielbia :lol: :lol: :lol: A tobie sie nie podobało ? :o Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Ha ha a z zakładaniem nogi na nogę to też miałam fajnie , moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote] Tak, tak Alu - to się nazywało w prehistorii " Buźka w ciup i rączki w małdżyk :-? :roll: " Ja tak uczę moją Aśkę - tylko troszkę glany jej przeszkadzają ... Ale tak poza tym to ona to uwielbia :lol: :lol: :lol: A tobie sie nie podobało ? :o[/quote] barrrdzooo :evil: :evil: :evil: Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']taaaa pomijając to ,że też mam chore kolano :evil: Maga a może usiądź tak i daj sobie zrobić fotkę :wink:[/quote] nie mam już aparatu :placz: Zabrał nieczuły ojciec :( :wink: Quote
asher Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Brutal :shake: [b]Alu[/b], ja też chcę zobaczyć i zemdleć 8) Quote
daga10011 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']poopska nie mamy ale mamy pycho 8) [img]http://img386.imageshack.us/img386/9848/pycho0bv.jpg[/img] a image chodzi jakby chciało a nie mogło :evilbat:[/quote] i jak tu nie uwielbiac takiego mordulca?????? :o :P :D Quote
mmbbaj Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='asher']Brutal :shake: [b]Alu[/b], ja też chcę zobaczyć i zemdleć 8)[/quote] To widok dla ludzi o mocnych nerwach! :shock: :lol: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj'] To widok dla ludzi o mocnych nerwach! :shock: :lol:[/quote] wiemy, wiemy Mmbaj :lol: cały dzień dochodziłaś do siebie :lol: :lol: Quote
Alka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nie wierze ,żeby "nieprzyzwoite" Ozzinkowe fotki zrobiły takie wrażenie :o chciałam sie wytłumaczyć,że naprawdę Ozzy leżał jak nieżywy, Alicja co rusz latała z jakąś zabaweczką coby Ozzulca ożywić...jednak nic to nie dało... więc jak już całego Ozziego obfociłam to i na dodatek pstryknęłam jeszcze to i owo... :evil_lol: Mój mąż stwierdzł ,że nie powinnam dostawać aparatu w łapy bo...głupieję :evil: Quote
XXL Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='XXL']hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink:[/quote]XXL no nie narażaj się , gdyby nie Alka to Ozzy nie miał by nawet tych przyzwoitych fotek 8) :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink:[/quote]XXL no nie narażaj się , gdyby nie Alka to Ozzy nie miał by nawet tych przyzwoitych fotek 8) :lol: :lol: :lol:[/quote] ok juz jestem grzeczny (skurcha) :D Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alka'] Mój mąż stwierdzł ,że nie powinnam dostawać aparatu w łapy bo...głupieję :evil:[/quote] Oooo, Alka, cierpię na to samo. Od wielu lat - tylko teraz ta choroba jest tańsza ( tak w ostatecznym rozrachunku ) Moje dziecko mówi, że foty z cyfrówki - to nieprawdziwe foty :roll: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alka'] Mój mąż stwierdzł ,że nie powinnam dostawać aparatu w łapy bo...głupieję :evil:[/quote] Oooo, Alka, cierpię na to samo. Od wielu lat - tylko teraz ta choroba jest tańsza ( tak w ostatecznym rozrachunku ) Moje dziecko mówi, że foty z cyfrówki - to nieprawdziwe foty :roll:[/quote] :( a ja chcę taki nieprawdziwy aparat i foty :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
mmbbaj Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :( a ja chcę taki nieprawdziwy aparat i foty :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] :cunao: :roflt: i ja też!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina1 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'] :( a ja chcę taki nieprawdziwy aparat i foty :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] :cunao: :roflt: i ja też!!!!!!!!!!!!![/quote] Chyba nikt nie chce tak strasznie jak ja !!!! :lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='sabina1'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'] :( a ja chcę taki nieprawdziwy aparat i foty :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote] :cunao: :roflt: i ja też!!!!!!!!!!!!![/quote] Chyba nikt nie chce tak strasznie jak ja !!!! :lol:[/quote]oj bo zaczniemy się licytować kto bardziej :-? :lol: Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Marzenia trzeba realizować - podarujcie sobie odrobinę luksusu :P [size=1]tak powiedziałam rano wsiadając do taksówki, coby nie spóźnić się do pracy :P [/size] Quote
Alka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='XXL']hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink:[/quote] kto? :roll: mężuś ?-wątpię :evilbat: XXL :nono: a ja też chce własną prywatną cyfrówkę :placz: Quote
Sabina1 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='aga1215']podarujcie sobie odrobinę luksusu [/quote] Jesteśmy z pewnością tego warte :D Quote
Recommended Posts