mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A u nas dziś była Ala i porobiła troszkę foteczek :angel: potem nam prześle 8) :wink:[/quote] Oooooo! Super! :D niecierpliwie czekam! :lol: Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 pajęczynki przepiękne :loveu: Dobrej aparatki ci trzeba bo oko masz świetne Alu :D a Lilith tez trenuje :wink: :lol: z piłeczką :lol: Quote
Agga Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [img]http://img158.imageshack.us/img158/6766/mampi6zz.jpg[/img] Chyba trzeba sie na nową piłkę złożyć... Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']pajęczynki przepiękne :loveu: Dobrej aparatki ci trzeba bo oko masz świetne Alu :D a Lilith tez trenuje :wink: :lol: z piłeczką :lol:[/quote]fotki to robi KUBA ma do tego żyłkę 8) więc ma motywację żeby zbierać kasiorkę na fotoaparata :wink: Lilith z piłeczką 8) super :P Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No to gratulacje syn niech rozwija zdolnosci to bardzo dobra umiejętnosć na przyszłość, a moznaby połączyć przyjemne z porzytecznym :D KUBA :klacz: LILITH MA ZDECYDOWNIE MNIEJSZA PIŁECZKĘ :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']No to gratulacje syn niech rozwija zdolnosci to bardzo dobra umiejętnosć na przyszłość, a moznaby połączyć przyjemne z porzytecznym :D KUBA :klacz: LILITH MA ZDECYDOWNIE MNIEJSZA PIŁECZKĘ :lol:[/quote] Kuba dziękuje za klaski :wink: on to taki słomiany ogień ale myślę że przy foto zostanie na dłużej :wink: Ozzy taką piłeczkę jak ma Lilith już wypatroszył :evil: i Hipcia - Jurandzika też :evilbat: , ale te duże piłki są dla niego dobre bo jest o co mordkę zahaczyć :lol: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ;] niech robi robi :) fotki :D im wiencej tym lepej :D Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Oj tam jak sie na cierpi przy zbieraniu na aparatke to mu miłosc zostanie :D Ozzy duzy chłopiec duża piłka Lilith mala dziewczynka mała piłka :D Szkoda ze w realu sie nie moga spotkac zobaczyłabyś jaka Lilka jest drobniusia, a moze lepiej nie, bo by kompleksów przy Ozulcu dostała :wink: Alu czy Ozzy ma sporo ASTowych koleżanek?? Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']Oj tam jak sie na cierpi przy zbieraniu na aparatke to mu miłosc zostanie :D Ozzy duzy chłopiec duża piłka Lilith mala dziewczynka mała piłka :D Szkoda ze w realu sie nie moga spotkac zobaczyłabyś jaka Lilka jest drobniusia, a moze lepiej nie, bo by kompleksów przy Ozulcu dostała :wink: Alu czy Ozzy ma sporo ASTowych koleżanek??[/quote]oj chciałabym się spotkać 8) Ozzy ma 3 koleżanki ASTki : MINI , AISZĘ , YUKĘ . Najczęściej spotyka Yukę , najbardziej jest zakochany w Aiszy a najbardziej żywiołowa jest Mini / koleżanka Tuffiego/.Są jeszcze takie pseudo asteczki kupione na allegro :evilbat: o bardzo dziwnym usposobieniu więc sie nie spotykamy :-? Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 w pelni Cie rozumiem u nas tony chodzi takich piesków "prawie" :wink: Ciekawa byłam czy tak silna moda jest takze w Waszych stronach ... Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] kupione na allegro :evilbat: o bardzo dziwnym usposobieniu więc sie nie spotykamy :-?[/quote] hahah allegro nom tak :P Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ala, foteczki zgrałam, wyszły świetnie! Mając takiego modela jak Ozzy -nie mogło być inaczej :wink: :D zaraz wychodzę na ostatni spacerek, a potem jak Mati zwolni komp zaczne przesyłać fotki, ok? Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'] kupione na allegro :evilbat: o bardzo dziwnym usposobieniu więc sie nie spotykamy :-?[/quote] hahah allegro nom tak :P[/quote]no tak prawie jak rasowe :wink: :lol: coś pomiędzy pinczerem a pittem 8) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alka']Ala, foteczki zgrałam, wyszły świetnie! Mając takiego modela jak Ozzy -nie mogło być inaczej :wink: :D zaraz wychodzę na ostatni spacerek, a potem jak Mati zwolni komp zaczne przesyłać fotki, ok?[/quote][b]hurrrrra będą nowe fotki :wink: :lol: [/b] Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']O tak !!! :klacz: nowe fotki :D[/quote]no ale troszkę musimy poczekać aż Tufficzek wróci ze spacerku :-? :wink: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'] kupione na allegro :evilbat: o bardzo dziwnym usposobieniu więc sie nie spotykamy :-?[/quote] hahah allegro nom tak :P[/quote]no tak prawie jak rasowe :wink: :lol: coś pomiędzy pinczerem a pittem 8)[/quote] hahaha to niezla gama :) hmm to moze to jest wielorasowy pitbul :D Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Oj XXL nie mów czasem, aż żal .... jak sie na te psiaki patrzy i czasem mnie pytają "... mój to AST a pani?? ..." :evilbat: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']Oj XXL nie mów czasem, aż żal .... jak sie na te psiaki patrzy i czasem mnie pytają "... mój to AST a pani?? ..." :evilbat:[/quote] a ty myslisz ze co ja mam czensto odpowiadam ze to dalmatyczyk :P ewetualnie pekinczyk hahahah :D Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Patka']Oj XXL nie mów czasem, aż żal .... jak sie na te psiaki patrzy i czasem mnie pytają "... mój to AST a pani?? ..." :evilbat:[/quote] :lol: :lol: mnie też ostatnio to spotkało i to 2 razy .Raz facet szedł z taką pręgowaną sznurówką i zapytał co to za rasa , mówię że AST on na to no moja też :-? , a drugie zdarzenie to gościu zapytał o rasę , więc mu powiedziałam , a on dalej patrzy z niedowierzaniem , więc mu w końcu powiedziałam że to wersja wystawowa z rodowodem a nie do walk :evilbat: i się speszył 8) :lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alu, a kolegów Ozzy też ma? My niedawno pozwalaliśmy bawić się Bajanowi z amstafem w jego wieku. Cały czas się siłowały :-? Trochę się stresowałam bo miałam wrażenie, że amstafek coraz bardziej się nakręca, aż pomrukiwał. Pewnie panikuję niepotrzebnie w takich sytuacjach? :oops: Wydawało się, że siły ich są dość wyrównane, a nawet astek się poddawał. Po zdjęciach widzę, że z Ozzym to by nie przeszło bo ma bardzo silną muskulaturę :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='mmbbaj']Alu, a kolegów Ozzy też ma? My niedawno pozwalaliśmy bawić się Bajanowi z amstafem w jego wieku. Cały czas się siłowały :-? Trochę się stresowałam bo miałam wrażenie, że amstafek coraz bardziej się nakręca, aż pomrukiwał. Pewnie panikuję niepotrzebnie w takich sytuacjach? :oops: Wydawało się, że siły ich są dość wyrównane, a nawet astek się poddawał. Po zdjęciach widzę, że z Ozzym to by nie przeszło bo ma bardzo silną muskulaturę :lol:[/quote]niestety nie mamy znajomych ASTów , spotkał się tylko raz z pieskiem z hodowli z Zabrza / wstyd się przyznam ale zapomniałam imienia/ Zanzibar i był to też AST bardzo pokojowo nastawiony , a tak Ozzy bawi się z Maxem ONkiem , Goldenem , labradorem,boxiemi pekińczykiem i wieloma suczkami mix dobermana , onką , labradorką i kundelkami .Ostatnio wypadł z zabaw kolega spanielek bo chorował na odmiedniczkowe zapalenie nerek i miał przy tym paraliż nóg tylnych i teraz nimi zarzuca jak biega , a Ozzy / my zresztą też / bardzo się cieszył jak go zobaczył po chorobie na dworze .Teraz Lakuś jest chudziutki ale był już po tamtej stronie :( Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ach zapomniała stafikowcy mają jeszcze gorzej "co pana AST taki mały?" :evilbat: Alu a co ja mam powiedzieć Ozzy kawał chlopa to wzbudza zachwyt "młodych panów" ;) Ja juz przestałam rozmawiać a jak mówię ze ma 6 lat (nagminnie pytają) to robia takkkkie oczyyy .... ech temat rzeka .... mmbbaj jesli AST chłopiec sie polożył to wspaniale liczę na udana przyjaźń, a jesli sie nakręca to niech go pan troszku przystopuje, (one tak mają) ale wystarczy tylko chrząknąc :wink: i mózg sie włącza :lol: Lilith ma najwiecje koleżankek, ale kilku słabo rasowych kolegów AST tez sie znajdzie :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 wiesz mi o nic nie chodzi tylko te głupie pytania i miny :x a bawić Ozzy się może z kazdym mądrym i czystym psem :wink: on uznaje wyższość dorosłego psa , suczkom jest uległy , maluchy packa jak warczą :lol: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjo, przypomnij , bo nie pamiętam,kiedy Ozzamber pacnął Tuffiego? :hmmmm: parę razy Ozzinek wyłożył się na chodniku i merdał ogonkiem na nasz widok :wink: :D Quote
Recommended Posts