Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes'][

o ile sie nie myle to indyk ma tylko jedna szyje :hmmmm: [/quote]

No nie wiem, a jak to jest jakiś indyk po Czarnobylu? :wink:

Posted

[quote name='Agnes']Ja teraz uparcie szukam u siebie kosci wolowych, bo wieprzowe za szybko ida - chwila zabawy i kosci nie ma ;) Ale kurczaki chyba nie ma taki rarytasow u mnie :([/quote]
Agnes są na bazarku przy Walbrzyskiej. To jest dokładnie na rogu Wałbrzyskiej i Puławskiej, na przeciwko McDonalda - w budkach z mięsem. Raz na jakiś czas kupuję tam burkom ogony cielęce i wielkie cielęce gnaty, takie po parę kilo jeden :wink:

Posted

asher cielece, a wolowe beda mieli? I jaka moze byc cena? Bo zbankrutowac na kosciach nie chce ;) Dzieki wielkie, napewno tam pojade
Jakbys chciala kupowac wieprzowe kosci to facet na bazarku kolo mnie - przy Braci Wagow - ma super kosci i duuuzo, 1 zl za kg czasem za darmo
Do makro to ja mam straszny kawal, odpada :(
Co do indykow po Czarnobylu, nie wnikam nie wnikam ;)

Posted

Agnes, wołowe tez chyba miewają, ale zaręczam ci, że mierzącego ok. pół metra gnata cielęcego Aza tak szybko nie wchłonie :lol: Tylko trzeba tam jechac do południa!

Posted

ale cielece to najbardziej miekka kosc, a ja bym wolala zeby troche sie pobawila zanim zje - i pol metrowego gnata nie dam jej w mieszkaniu, zabili by mnie :lol: Ale ale ceny nie podalas ;)
A nie bedziesz sie tam wybierac niedlugo? ;)

Posted

Agnes, nie pamietam ceny... Jakieś 3 zł za kilo chyba...
W najbliższym czasie się nie wybieram, a nawet jakby to i tak ci gnata nie kupię, bo swoim burkom zazwyczaj kupuje ładnych parę kilo - nie udźwignę :wink:

Posted

alez nie chce Cie znowu wykorzystac ;) tylko zawsze latwiej bedzie trafic no i sama nie musialabym sie tluc po wawie ;)
No ale oki, siakos dam rade 8)

Posted

an3czka nigdy nie kupuje kosci malo dla psa, zawsze iles tam sztuk. Problem w tym, ze obecnie pol zamrazalki jest zapelniona psim jedzeniem, drugie pol naszym - nie ma szans, zeby cos upchac. Tak jest niestety najczesciej ;)
Najgorzej z odlegloscia, kiedy jezdzilismy do makro po jakies zakupy teraz przestalo sie to oplacac - wtedy niestety nie mielismy psa, wiec nawet nie wiedzialam, ze kosci maja ;)