Paulina_mickey Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Mam nadzieje, że podejmą jakaś decyzje. Będę czekać do środy :kciuki: Zapraszam na bazarek dla suczek z Nowodworu, w moim podpisie. Quote
gos Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oby do środy. Również trzymam kciuki! Wpłaty pewnie pojawią się jutro - dam znać na pewno. Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Myślę,że środa powinna przynieść już ostateczne decyzje...niecierpliwie też czekam do środy... Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Niestety nie ma końca:shake:...zajrzyjcie do tego psiaka-niewiele o nim wiemy,prócz tego,że jest w ciemnej komórce cały czas i przyszłość ma raczej tragiczną...czy musi? Kto mnie pokocha-na zawsze - Dogomania Forum Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Byłam, widziałam, wymiziałam :loveu: Sunia ma się znacznie lepiej, niż wtedy kiedy ją widziałam, podeszła i prosiła o pieszczotki. Dałam jej smaczki, wcinała ile się dało. To całkiem inny psiak niż wtedy, nie jest już tak bardzo wystraszona, cieszy się do ludzi i czeka na głaskanie. Zaglądałam jej w ząbki i wydaje mi się, że to takie psie dziecko nie jest, jak na początku w pierwszej chwili pomyślałam, gdy ją zobaczyłam. Troszkę kamienia ma. Choć jest bardzo drobniutka i ma taką bardzo puszystą, wręcz szczenięcą sierść. Generalnie jest dobrze z nią, ale zmartwiła mnie jedna rzecz, zrobiła się bardziej okrągła i tu jest problem, bo nie wiem czy to dlatego, że po prostu zaczęła w schronisku lepiej jeść czy jest w ciąży(co jest prawdopodobne). I jeszcze jedno, jest w boksie z psem, który wydawał mi się zakatarzony:shake: Zdjęcia mam, choć słabe, ale zaraz wstawię. Trzeba też ją wyciągnąć, choć szczerze mówiąc nie tak pilnie jak Diune, bo znacznie lepiej sobie mała radzi. Najlepiej by było gdyby rodzina się zdecydowała, bo sunia jest super i jest dość uległa do innych psów, więc wydaje mi się, że dogada się z psami rodziny. Trzeba by jej zrobić sterylkę i wydaje mi się, że to będzie sterylka aborcyjna :cool1: Ale gdyby dom nie wypalił to mam osobę z samochodem, która mogła by zawieźć psa do Warszawy, tylko trzeba by się dogadać. Sponsora na paliwo też mam. Quote
gos Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Paulina - dotarła dziś Twoja wpłata, czyli 40 zł. Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='gos']Paulina - dotarła dziś Twoja wpłata, czyli 40 zł. Dzięki! Pisałaś może do myszy? Tak jak pisałam, zdjęcia słabe, bo pogoda była beznadziejna, właściwie to mogłam spróbować ją wyciągnąć na spacerek, ale bałam się, że się jej oberwie od współmieszkańców po powrocie. Quote
Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Obraz158.flv video by mike18pl - Photobucket Quote
Madallena Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dziewczyny. Kiedy Oliwka ma przyjechac do hotelu. Nie moge tak dlugo trzymac tego miejsca :( Za duzo psow sie narobilo i musze dac ostateczny dzien:( Dajcie jakies konkretne info, plis! Quote
matrioszka2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ile brakuje do pełnej kwoty na hotel ? Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Madallena']Dziewczyny. Kiedy Oliwka ma przyjechac do hotelu. Nie moge tak dlugo trzymac tego miejsca :( Za duzo psow sie narobilo i musze dac ostateczny dzien:( Dajcie jakies konkretne info, plis! Ostatecznie domek ma zdecydować się w środę... Matrioszko,deklaracje chyba są na początku wątku...hotel to 450zł plus karma... Quote
matrioszka2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Na poprzedniej stronie, w poście 195 ? jest mowa o kwocie 490 zł. Wygląda więc na to, że jest tyle, ile potrzeba.Nie wiem tylko , ile w następnym miesiącu będzie pieniędzy "stałych". Gos , możesz to wyliczyć ? Quote
gos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Stałych deklaracji mamy niestety tylko 130 zł. Dlatego bardzo prosimy o wsparcie Oliwki! Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 W środę MUSI być już ostateczna decyzja. Gdy się dom zdecyduje to musimy zrobić sterylkę jak najszybciej. Moja 20zł jest stałe. Mojej mamy jednorazowo. Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Paulina_mickey']W środę MUSI być już ostateczna decyzja. Gdy się dom zdecyduje to musimy zrobić sterylkę jak najszybciej. Moja 20zł jest stałe. Mojej mamy jednorazowo. Teresz ma już wstępny plan co do sterylki,ale tylko jeśli sunia pójdzie zaraz do domu... Paulinko,dobrze byłoby rozdzielić deklaracje stałe od jednorazowych...łatwiejszy wgląd w sytuację finansową Oliwki. Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 zuzlikowa napisał(a):Teresz ma już wstępny plan co do sterylki,ale tylko jeśli sunia pójdzie zaraz do domu... Paulinko,dobrze byłoby rozdzielić deklaracje stałe od jednorazowych...łatwiejszy wgląd w sytuację finansową Oliwki. Zaraz to zrobię. Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zapraszam też na bazarki beniów...:lol: BAZARKI dla BERNARDYNÓW: [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]...NOWE_od_zuzlikowej[/FONT] ...MEGA_GIGA_bazar ...Dla_Bercika_od_Budrysek ...bardzo gorąco zapraszam...:loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Podbijam mala! pilnie deklaracje PILNIE! Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czy to wszystkie deklaracje jakie wpłynęły? ewatr 20 (stała) Anettta 20 (stała) gos 20 (stała) Livka 10 (stała) BasiaD 30 (stała) AngelikaXD 10 bobowita 5 marsi66 150 ladyswallow 70 siwa1979 (bazarek) 50 Paulina_mickey-20zł (stała) moja mama-20zł Czy to co wpisałam jest prawidłowe? Quote
gos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Według tego co mam wynotowane deklaracje stałe wyglądają tak: Paulina_mickey - 20 zł (wpłynęło 20) ewatr - 20 zł (wpłynęło 20) Anettta - 20 zł (wpłynęło 20) gos - 20 zł (wpłynęło 20) Livka - 10 zł (wpłynęło 10) BasiaD - 30 zł (wpłynęło 30) AngelikaXD - 5 zł (wpłynęło 10) bobowita - 5 zł (wpłynęło 5) suma deklaracji miesięcznych - 130zł A deklaracje jednorazowe: mama Paulina_mickey - 20 zł (wpłynęło 20) marsi66 - 150 zł (wpłynęło 150) ladySwallow - 70 zł (wpłynęło 70) mysia_1 - 50 zł (wysyłam przypomnienie) siwa1979 (bazarek) - 50 zł (wpłynęło 50) suma wszystkich deklaracji: 470 zł stan konta na dziś: 425 zł Staram się na bieżąco odnotowywać wszystkie wpłaty, ale jeśli macie jakieś wątpliwości to mogę jeszcze raz wszystko sprawdzić wieczorem. Quote
Paulina_mickey Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='gos']Według tego co mam wynotowane deklaracje stałe wyglądają tak: Paulina_mickey - 20 zł (wpłynęło 20) ewatr - 20 zł (wpłynęło 20) Anettta - 20 zł (wpłynęło 20) gos - 20 zł (wpłynęło 20) Livka - 10 zł (wpłynęło 10) BasiaD - 30 zł (wpłynęło 30) AngelikaXD - 5 zł (wpłynęło 10) bobowita - 5 zł (wpłynęło 5) suma deklaracji miesięcznych - 130zł A deklaracje jednorazowe: mama Paulina_mickey - 20 zł (wpłynęło 20) marsi66 - 150 zł (wpłynęło 150) ladySwallow - 70 zł (wpłynęło 70) mysia_1 - 50 zł (wysyłam przypomnienie) siwa1979 (bazarek) - 50 zł (wpłynęło 50) suma wszystkich deklaracji: 470 zł stan konta na dziś: 425 zł Staram się na bieżąco odnotowywać wszystkie wpłaty, ale jeśli macie jakieś wątpliwości to mogę jeszcze raz wszystko sprawdzić wieczorem.Jesteś wielka o to właśnie mi chodziło :modla: Wg mnie wszystko jest super. Jutro wszystko będziemy wiedzieć, jesli dom się nie zdecyduje mała jedzie do hotelu. http://s892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/?action=view¤t=Obraz159.flv Quote
zuzlikowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No i dotarłam do Ciebie Oliwko...dziś może zapadnie ostateczna decyzja co do domku...czekamy na nią! Quote
Recommended Posts