Agnieszka(Visenna) Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Obydwoje są piękni, młodzi (Raper: 2 lata, Kruszynka:4 lata)i spragnieni wolności.Ich uroda powala na kolana - jest delikatna i dystyngowana. Niestety, mają problemy, żeby wyjść zza schroniskowych krat. Posiadają w sobie cechy, które przerażają ludzi.Jednak.. czy naprawdę warto się bać? Raper, a w zasadzie numer 154/09, bo tak "nazywa się" w Schronisku, ma 2 lata, jest średniej wielkości i wygląda jak miniaturowy golden retriver.Wielu poruszył, wilu już chciało dać mu dom.Jednak rezygnowali.Dlaczego? Raper dostał w Schronisku etykietkę "agresywny". Pracownicy mówią, że pies nie lubi gdy czegoś się od niego wymaga, zmusza do pewnych działań.Podobno wtedy może dziabnąć. Ja wierzę jednak, że gdzieś znajdzie się człowiek, który zechce z Raperem PRACOWAĆ, uczyć go pożądanych zachowań.Taki, który nie będzie bał się go pokochać. Kruszyna ( 1000/09),suczka 4 letnia, niesamowicie piękna (zdjęcia tej urody nie oddają, a wręcz przeciwnie- tłamszą ją!) Prawdopodobnie byla zle traktowana,poniewaz bardzo sie boi kontaktu z ludzmi.Kiedy jednak juz zaufa,pokocha to bezgranicznie, calym serduszkiem!!!Jest to wyjatkowy pies tylko dla wyjatkowego, delikatnego i cierpliwego czlowieka. Az dlawi gdy czlowiek pomysli sobie, jak te psinki pieknie wygladalyby wyczesane, wykapane , na swoich poslankach.. Quote
xmartix Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 piękne!!!!! zapisuję się zaraz coś poradzimy:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 radź cioteczko, radź jak najpredzej :loveu::loveu: zdjęcia nie oddają uroku psiaków zupełnie-niestety. Kruszynka zostala zgloszona do adopcji niemieckiej, ale narazie nie ma jeszcze informacji ktore psiaki pojadą. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Psia Arystokracja, cudowne długowłose Anioły.Wątek zbiorczy. Quote
xmartix Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 z tym poradzeniem chodzi mi o ogłoszenia Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Bardzo poprosimy o pakiecik. :loveu: Numer kontaktowy - 660767394 lub 512 370 018 Quote
xmartix Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 daj mi 2 dni, bo na razie usiadłam przy niestety tym walniętym dzienniku elektronicznym.. :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Kruszynka ma już dom, tylko Raper czeka wciąż. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Przypominam Raperka.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Raper się przypomina.. Quote
Recommended Posts