Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu a jak tam poród, bez problemów? Słyszałam (zresztą mama Fredka tak miała) że bostonki mają problem przy porodzie i część z nich trzeba zakończyć cesarką :(

A ta czwórka jest przeurocza. Gratulacje dla dzielnej mamci :loveu:

Posted

[quote name='misiaczek']Panienkabubu,słodziutkie te Twoje maluszki :loveu:.

Widzę,ze wątek Wam się powoli rozwija.Piszę do administratorów aby zrobili Wam osobne podforum ;).

2 x dzięki :loveu:

[quote name='Luncia159']panienkabubu twoje małe kluski też są przeurocze:loveu:

dziękujemy :loveu::loveu:

Na pewno uraczę Was większą ilością zdjęć, ale na razie to wolę je oglądać na żywo póki mam tyle okazji :loveu:

Posted

[quote name='ojsterek']
Panienkobubu filmiki Nufki z małym benkiem są przeurocze :loveu: Często na youtub'ie przeglądam filmy z bosotnami i innymi zwierzakami. Integrują się chyba z każdą rasą i z każdym zwierzęciem :saint1:

Nufka nie ma najmniejszego problemu z zaprzyjaźnianiem się z innymi psiakami. Więc chyba masz rację :loveu:

Posted

U mnie wszystko zmienia się diametralnie - maluch, który w dniu narodzin był najmniejszy, teraz jest największy, za to jego siostra trzy razy już królowała, jako największa i najcięższa, a dwa razy była najchudsza.
Ważę małe dwa razy dziennie, w miarę o stałych porach :cool3:
Ciekawa jestem co wyrośnie z moich klusków :)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ciekawa jestem co wyrośnie z moich klusków :)

Jak to co? :D Stado kochanych bostonów :loveu:

A wyglądają przesłodko i póki co nie szaleją po mieszkaniu ale to niedługo się zmieni...

• 2 weeks later...
Posted

Wprawdzie tylko trójka...... Ale zadam pytanie: Którego szczeniaka brakuje? :cool3:

Ja po urlopie nie odpoczywam, ale ganiam z aparatem :cool3: Dzieciaki rosną jak szalone, zaczęły chodzić i bawić się między sobą :)