panienkabubu Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A my mamy bostonie dzieciaczki :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 A nasze bomble mają już 5 dni :) Quote
Luncia159 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='panienkabubu']A nasze bomble mają już 5 dni :) http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/90206a0e5d.jpg Są śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Polcia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 panienkabubu a jak tam poród, bez problemów? Słyszałam (zresztą mama Fredka tak miała) że bostonki mają problem przy porodzie i część z nich trzeba zakończyć cesarką :( A ta czwórka jest przeurocza. Gratulacje dla dzielnej mamci :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Polcia - u nas obyło się bez większych problemów :loveu: Wrzucam świeże fotki (i jako Moderator przypominam, że cytowane zdjęcia zamieniamy na linki) Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='misiaczek']Panienkabubu,słodziutkie te Twoje maluszki :loveu:. Widzę,ze wątek Wam się powoli rozwija.Piszę do administratorów aby zrobili Wam osobne podforum ;). 2 x dzięki :loveu: [quote name='Luncia159']panienkabubu twoje małe kluski też są przeurocze:loveu: dziękujemy :loveu::loveu: Na pewno uraczę Was większą ilością zdjęć, ale na razie to wolę je oglądać na żywo póki mam tyle okazji :loveu: Quote
Luncia159 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 panienkabubu-ok,poczekam(mam nadzieję że inni bostonmaniacy) też poczekają ;) Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Ale ja też czekam na fotki Waszych maleństw :loveu: Quote
Luncia159 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ja na razie nie posiadam bostonka,ale zamierzam posiadać i pewnie wrzucę fotki,panienkabubu ja też czekam na fotki innych bostonków np. Linuszki ;) Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Moja młoda mimo, że już została mamusią, to nadal jej szajba w głowie :) To chyba się nigdy nie zmienia. Miba - u nas cztery maluszki, ale proszę nie zapominać też o ich mamusi :cool3: Która do niedawna jeszcze była malutka i.... Zdj000.flv video by bernardyny - Photobucket A tak Nufka wychowywała mojego szczeniaczka bernardyna :) filmiki2.flv video by bernardyny - Photobucket Quote
panienkabubu Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 IMG128.flv video by bernardyny - Photobucket o albo takie :) jak chcecie zdjęć mojej Nufki, to piszcie - mam tego miliardy ;) Quote
panienkabubu Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='ojsterek'] Panienkobubu filmiki Nufki z małym benkiem są przeurocze :loveu: Często na youtub'ie przeglądam filmy z bosotnami i innymi zwierzakami. Integrują się chyba z każdą rasą i z każdym zwierzęciem :saint1: Nufka nie ma najmniejszego problemu z zaprzyjaźnianiem się z innymi psiakami. Więc chyba masz rację :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 U mnie wszystko zmienia się diametralnie - maluch, który w dniu narodzin był najmniejszy, teraz jest największy, za to jego siostra trzy razy już królowała, jako największa i najcięższa, a dwa razy była najchudsza. Ważę małe dwa razy dziennie, w miarę o stałych porach :cool3: Ciekawa jestem co wyrośnie z moich klusków :) Quote
Polcia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 panienkabubu napisał(a): Ciekawa jestem co wyrośnie z moich klusków :) Jak to co? :D Stado kochanych bostonów :loveu: A wyglądają przesłodko i póki co nie szaleją po mieszkaniu ale to niedługo się zmieni... Quote
panienkabubu Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/nufka_7msc_04.jpg Quote
panienkabubu Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Nasze dzieciaki kończą dzisiaj 13 dni :) Quote
bursztynowy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 panienkabubu napisał(a):Nasze dzieciaki kończą dzisiaj 13 dni :) o jeju, jakie one są słodkie! przypominają bardzo małe łaciatkowe bf. :buzi::Rose:wycałuj je od nas mocno. Quote
panienkabubu Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Wprawdzie tylko trójka...... Ale zadam pytanie: Którego szczeniaka brakuje? :cool3: Ja po urlopie nie odpoczywam, ale ganiam z aparatem :cool3: Dzieciaki rosną jak szalone, zaczęły chodzić i bawić się między sobą :) Quote
Polcia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Trochę strzelam, bo nie widać dokładnie dzieciaków na tym zdjęciu ale chyba IDOLa :lol: Quote
panienkabubu Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Polcia napisał(a):Trochę strzelam, bo nie widać dokładnie dzieciaków na tym zdjęciu ale chyba IDOLa :lol: Strzał nie trafiony :) Quote
Polcia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 To jeszcze trzy strzały pozostały :) a jakaś nagroda jest przewidziana? ;) Quote
Recommended Posts