oris Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jesteśmy po sterylce, Saba jest jeszcze troszkę naćpana, ale idzie ku lepszemu Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='oris']jesteśmy po sterylce, Saba jest jeszcze troszkę naćpana, ale idzie ku lepszemu[/QUOTE] Uff, moja malutka... Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 To teraz szybko do zdrówka i do......;) wiem , wiem nie powiecie nic..:eviltong: Quote
oris Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no dziś jest lepiej, :) nogi jej sie przestały plątać, troszkę nieszczęśliwa bo chodzi w kołnierzu, ale to dla jej dobra Quote
aisaK Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 tylko dla jej dobra! niech już bedzie dobrze i tylko dobrze! Quote
sonikowa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Moja Misiulka kochana :-) Domku, odezwij się! Quote
oris Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 mogę teraz powiedzieć :) Saba pojechała do domku, na warunkowym :) jeżeli nie biedzie sprawiać "kłopotów" będzie to jej dom stały. z reszta ogłoszeń możemy chwilowo poczekać, trzymać kciuki aby Saba pokazała sie z jak najlepszej strony :) Quote
Nikus Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='oris']mogę teraz powiedzieć :) Saba pojechała do domku, na warunkowym :) jeżeli nie biedzie sprawiać "kłopotów" będzie to jej dom stały.[/QUOTE] Oris masz szczęście, że mieszkasz daleko:mad:...tak sie nie robi...ale wybaczamy i trzymamy:thumbs: Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Oris, ja cię zamorduję! nic nie wiedziałam :mad: padnę teraz na zawał ze szczęscia, ale wcześniej do ciebie zadzwonię ! :loveu: Quote
oris Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 mogę jeszcze zdradzić, ze będzie pod okiem naszego byłego DT, wiec jest w jak najlepszych rekach Quote
Ewa i flatki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jeżeli DT da Sabulince czas na ochłonięcie i pokazanie się z dobrej strony to zostanie DS, więc niech się stara ten DT :cool3: Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Saba jest psem dosć przewidywalnym i klucz do niej jest banalny -- parówki. Nowi państwo dowiedzieli sie, że to własnie jest klucz do sukcesu i za parówkę to Saba nawet fruwac będzie, więc mam nadzieję, że pójdzie dobrze :-) Quote
Ewa i flatki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Niech ona wreszcie gdzieś dłużej zagrzeje, bo tak mi żal psiny - co się oswoi to znów zmiana :shake: Quote
oris Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 u mnie od początku było wiadomo ze to tylko będzie DT, teraz jest warunek, ale nie przesadzajmy nigdy nie ma gwarancji, w poniedziałek odwoziłam psa z hotelu na dworzec i również jest 2 tygodnie czasu na przystosowanie :lol: Quote
oris Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 uczciwiej dać czas obu stronom na przystosowanie niż udawać ze to miłość na śmierć i życie, zawsze gdy oddaje psiaka ma u mnie otwarta drogę powrotna :lol: Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Niech ona wreszcie gdzieś dłużej zagrzeje, bo tak mi żal psiny - co się oswoi to znów zmiana :shake:[/QUOTE] Ewo, Misia pojechała do DS :-) doświadczonego, więc powinno być dobrze. Tyle, że jest ten warunek, że nikogo nie chapsnie.. A ponieważ jeszcze to sie nigdy nie stało :-) to myslę, że będzie dobrze. Im dłużej by byla u Oris, tym gorzej by zniosła zmianę. Mam nadzieję, że teraz będzie juz dobrze.. Quote
Ewa i flatki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja nie pisałam z pretensją do Was, dziewczyny, tylko do losu, który miłą suczkę pozbawia tego pierwszego domu, potem znów daje nadzieję na dobry domek jeszcze z koleżanką i znów ją oszukuje. My wiemy - takie to życie zas ..., ale psy tego nie rozumieją Quote
Ewa i flatki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [B]Sonikowa [/B]i [B]Oris[/B] [img]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/100.gif[/img] Quote
sonikowa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [B]Ewo[/B], ja też ci bardzo dziękuję, że jesteś na wątku, za mądra rady i wiarę w naszą maleńką :-) Sabulcu, nie bój się, będzie dobrze :-) Quote
Ewa i flatki Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Aż się zarumieniłam :oops: Wiadomo, co u Sabuliny ? Quote
oris Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 niestety były 2 incydenty jeden mniejszy bo pokazała tylko zębiska w samochodzie drugi niestety większy To slowa Marty: "A Saba dzisiaj ugryzła mame łukasza ale na szczescie tylko przytrzymala zebami wiec nie jest az tak zle ale to byla babki wina bo chciala zeby saba dala jej lape a to uparta i przestraszona sunia ale biega juz bez smyczy nie oddala sie tylko jest blisko pewnie boji sie zeby jej nie zostawic za lukaszem jest strasznie chodzi za nim po calym mieszkaniu na krok go nie odstepuje.O ranie jak narazie chyba zapomniala bo nie rozlizuje dzisiaj widziala sie z inna suczka wieksza byla grzeczna na kota tez dobrze zareagowala wiec jak narazie wiecej plusów niz minusów." Quote
sonikowa Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 O, matko, a po co tej pani łapa Sabuni?:crazyeye: Cieszę się, że Marta zauważa pozytywy i chyba dobrze 'czyta" sunię. I cieszę się, że Sabcia polubila pana Łukasza - to najważniejsze! Dalej będzie już tylko lepiej. Jeszcze trochę cierpliwości i spokoju, ona musi się przyzwyczaic i poczuć bezpiecznie. Oris, a ona na spacerach bez tej smyczy biega?? To chyba jednak za wcześnie, przecież może się przestraszyć, gdzieś odbiec i po psie. Chyba bym tego nie przyżyła, gdyby zginęła :-( Błagam cię, uczul DS, zeby jeszcze jej nie spuszczał, albo na długiej lince tylko! Quote
oris Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jestem cały czas w kontakcie z Marta i telefonicznym i na gg, wiem tez ze Saba nie znała schodów i paneli podłogowych - bala sie wejść, a na panelach ściskała sie niestety ja ani jednego ani drugiego nie mam wiec tez o tym nie wiedziałam Quote
sonikowa Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Dziwne, z tymi schodami.. U Teresy w domu były schody, ale zdaje się, ze fajtycznie nie próbowała wchodzic na piętro. Oris, trzymaj ręke na pulsie. Parówki to podstawa ;-) Dziękuję ci bardzo, bardzo! Mam nadzieje, ze pan Lukasz zakocha się w sabie tak jak ona w nim :-) Quote
Recommended Posts