green09 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 hej mam pytanie mam jednego huskiego jest to piękna ruda 4-ro latka. ogólnie trenuje z nią agility i biegam ale moja kondycja w porównaniu z jej to nic więc chciałabym żeby mogła się wybiegać np w zaprzęgu ale czy ona sama dałaby rade i czy w ogóle można gdzieś kupić sanki i uprząż na jednego psiaka jesli tak to ile by to kosztowało? Ona wczesniej biegała przy rowerze ale ja nie lubię na nim jeździć więc średnio mi się to podobało wprzeciwieństwie do niej bo ona była zachwycona. Zna komendy i bardzo szybko uczy się nowych rzeczy wiec chciałabym jej coś takiego zaoferować. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam =] PS jeżeli był juz taki temat to przepraszam ale ja nic nie znalazłam. Quote
karjo2 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Od bodajze 17 postu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f927/problem-z-husky-pomocy-146420/index2.html[/URL] Quote
Rossie Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jeśli chodzi Ci o to, aby ona sama ciągnęła cały 3kołowy wózek, to przegoń szybko tę myśl ( z sankami, myślę, jest tak samo ;(). Jeden pies nie da rady ciągnąc całego zaprzęgu. Quote
Recommended Posts