Dogha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam pytanie, ponieważ koleżanka zabiera mi na Kielce Ghandiego, a ja też chciała bym wystawić psa na MP czy będą jakieś problemy gdy wystawię psa niewystawowego? Ocenia się wystawcę, ale wole się upewnić, czy mogę z Jazzem wyjść na MP ;) Quote
Fretka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ciekawasz jestem, jaka to wredna koleżanka :shake: no skandal, by Ghana brać! Quote
Shetanka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pies do MP musi mieć wyrobiony rodowód, natomiast jego wygląd całkowicie nie ma znaczenia, może być nawet zielony :evil_lol: Quote
Biutka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Shetanka']Pies do MP musi mieć wyrobiony rodowód[/quote] Shetanka, jak jest niewystawowy, to musi mieć jakąś wadę... :roll: Quote
Shetanka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Biutka']Shetanka, jak jest niewystawowy, to musi mieć jakąś wadę... :roll:[/quote] A to wtedy ma rodowód z adnotacją niewystawowy lub niehodowlany. Quote
Recommended Posts