Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:on żyje? Napisz coś prosimy....
Czy jest u Ciebie? szczepiony, odrobaczony cokolwiek. Jeśli masz to dodaj więcej zdjęc tego szczeniaczka, poproś o ile potrzebujesz wsparcia o ogłoszenia.

Posted

ponka1 napisał(a):
:crazyeye:on żyje? Napisz coś prosimy....
Czy jest u Ciebie? szczepiony, odrobaczony cokolwiek. Jeśli masz to dodaj więcej zdjęc tego szczeniaczka, poproś o ile potrzebujesz wsparcia o ogłoszenia.

zyje zyje ;)

nie wiem nic wklejam na prośbę znajomych ;( jeśli nie znajdzie domku szybko, trafi albo do schroniska.... albo do pilnowania hurtowni...;(

Posted

Madallena napisał(a):
No to weź się dowiedz.

Pies, suka? rodzice? mali, duzi? CHory, zdrowy? szczepiony, odrobaczony?

Czizas, Nie mozna znalezc psiakowi domu po tekscie PIES sZUKA DOMU!

Pies, rodzie nie wiem, czy mali czy duzi, zdrowy raczej tak,szczepiony i odrobaczony raczej nie skoro to szczeniak i go znaleźli.

Posted

ciągle mało informacji...
w jakich okolicznosciach zostal znalaleziony ten szczeniak?
gdzie obecnie przebywa piesek? u Twoich znajomych? w jakim miescie? porozwieszaliście o nim ogłoszenia na ulicach?
co jeśli nie znajdzie sie dla niego domek? mam rozumiec ze trafi do schroniska? ile ma czasu na znalezienie domu?

Posted

krzychu1991 MUSISZ z nami współpracować. Odpowiadać dokładnie na zadane pytania, dowiedzieć się jak najwięcej o psiaku...to ułatwi nam sprawę i poszukiwania domu dla niego....

Zmień też proszę tytuł, bo coś cicho tutaj :shake:

Tytuł...coś w stylu:

RATUNKU! PIĘKNY szczeniak prosi o pomoc! DS/DS albo WIZJA KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA!!!

ale to tylko w stylu, może jakieś inne propozycje?

Posted

[quote name='krzychu1991']
Pies, rodzie nie wiem, czy mali czy duzi, zdrowy raczej tak,szczepiony i odrobaczony raczej nie skoro to szczeniak i go znaleźli.
[/quote]
to niech idą na litośc boską z nim do weta! mamy XXI w.:roll:od razu powinien zostac zbadany, odrobaczony oraz odpchlony. Przecież nie znaleźli buta na ulicy tylko bezradne szczenię całkowicie zależne od człowieka i jego pomocy.
Po pierwszym odrobaczeniu jest mała przerwa, następnie drugi raz i trzeci raz-seria do tego szczepienie. Choc raz już powinien byc odrobaczony skoro jest u tych ludzi jakiś czas zaś oddając szczenię do schroniska skazują go na pewną śmierc.

jest tylko jedno zdjęcie (w dodatku maluch wygląda jak martwy:-() wstaw więcej zdjęc, numer telefonu/telefonów potrzebne do ogłoszeń.
Z takim materiałem łatwiej jest poprosic dobrą duszę o ogłoszenia dla szcznięcia. Może też ma jakieś imię?