worty Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam mam pytanko suczka 1 rok, ostatnio gryzie mi dzieciaki..:placz:...jak ja oduczyc.....pzdr. Quote
Okamia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='worty']Witam mam pytanko suczka 1 rok, ostatnio gryzie mi dzieciaki..:placz:...jak ja oduczyc.....pzdr.[/quote] Po pierwsze: Kiedy zaczyna gryźć lub kiedy się to zaczęło. Po drugie: może dzieciaki robiły jej na złość? Za mało informacji ... :roll: Quote
Paulinka0013 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No więc racja - za mało widomości. Byc moze West jest zazdrosny, to bardzo często sie zdarza jeśli chodzi o tą rasę. Quote
westieee Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Naucz psa że jak: np.przy zabawie zacznie gryść was po rękach od razyu przerywacie zabawe i nie zwracacie na nią uwagi . POtem gdy upłynie np. 5 min. to zacznijcie się znowu z nią bawić ,jak zacznie gyść , znowu p[rzerywacie zabawe. itd aż w końcu się nauczy. Ale nie weim czy to chodzi o gryźeniu przy zabwie czy z agresij .Napisz coś więcej. Quote
peggydorota Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 a moze to dzieci robia mu krzywde i on po prost sie broni.Westi jest zazdrosnikiem zawsze chce byc wszedzie nr 1,moze czuje sie jakos odepchniety przez rodzine i podszczypuje zeby zwrocic na siebie uwage pozdrawiam Quote
Recommended Posts