Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina2904']Jak to uciekasz? Nowe studia czy co ? :O no spotkamy się pod koniec lutego daj mi swój numer na pw to się zgadamy ;)[/QUOTE]
Juz mi starczy kariery naukowej;) pracę tam znalazłam. JUż posyłam numer.

Posted

No myślę, że zbierzemy się na ten spacer pod koniec lutego, bo mam już zaliczenie z socjologii i jeśli logika mi siadła dobrze to została tylko historia w sobotę ^^ i koniec! Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; /

Posted

[quote name='paulina2904']No myślę, że zbierzemy się na ten spacer pod koniec lutego, bo mam już zaliczenie z socjologii i jeśli logika mi siadła dobrze to została tylko historia w sobotę ^^ i koniec! Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; /[/QUOTE]
ja dopiero wyszłam z chorób, bo pomagałam kuzynkowi przy dzieciach i mnei zainfekowały;) wyjeżdzam chyba w ostatnią niedzielę lutego, jak przedłużą mi umowę to przyjadę po Bismarcka, ale tylko jak po ogień po niego wpadnę i moje rzeczy, bo na razie to turystycznie z walizką;)

Posted

[quote name='paulina2904']Ale, że Cię aż na drugi koniec Polski wygnało? Wielka szkoda, choć jednocześnie gratuluję ; ) Myślę, że sesję skończę tydzień przed Twoim wyjazdem.[/QUOTE]
Ciekawe warunki, ciekawa praca, u nas to co najwyżej w szkole bym sie spełniała, ale juz spróbowałam i nie chciałabym ponownie;)

Posted

Ważne, że praca będzie Cię satysfakcjonować ; ) A w miedzy czasie pochwalę się moim biedackim blogiem, który pozwala mi na wywalanie swoich frustracji związanych z muzyką itp. :diabloti: [url]http://palebride.wordpress.com/[/url]

Posted

Świetna psina!

[URL]http://images45.fotosik.pl/279/ed6f4b18927c15b5med.jpg[/URL]
A powiedz mi czy ta obroża uzdowa faktycznie pomaga w 'nie ciągnięciu'? Zastanawiam się właśnie nad jej kupnem... ale nie wiem czy faktycznie jest skuteczna.

Posted

No to ja Ci powiem, że jest.
Testowałam na mojej, i na jednym schroniskowcu, z którym inaczej nie dawałam sobie rady.

Działa, ale tylko pod warunkiem, że dobrze do tego podejdziesz, czyli najpierw psa doń przyzwyczaisz ;)

[quote name='paulina2904']Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; /[/QUOTE]
Łączę się z Tobą w bólu. Również umieram na grypę, a uczę się na poprawkę, 2 koła i 2 wejsciówki :roll:

Gratuluję i powodzenia! :multi:

Posted

[quote name='paulina2904']aaa zaliczyłam dziś sesje! dostałam dziś (wczoraj?) 4 z histy i miałam 1 miejsce pod względem pkt. z egz. z logiki ! xD[/QUOTE]
Gratuluję:) super wyniki

Posted

[quote name='paulina2904']aaa zaliczyłam dziś sesje! dostałam dziś (wczoraj?) 4 z histy i miałam 1 miejsce pod względem pkt. z egz. z logiki ! xD[/QUOTE]
Łaał :crazyeye:
Gratuluję! :multi:

• 2 months later...
Posted

A weźcie! Bingo dobija tym swoim miauczeniem jak jakiejś zachcianki nie spełnię to on piszczy aż mamie po nocy się śni jego śpiewanie. ;d Staram się to ignorować aż się znudzi, ale czasem mnie szlag trafia ; D Ostatnio pełno kleszczy nałapał, ale dostał magiczne krople i mam spokój, ogólnie to bardzo łobuzuje, ale idzie wytrzymać ;)