magda z. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Cześć:) Daj znać, jak już wszystko skonczysz, teraz musowo musimy się wybrać, bo ja od marca uciekam do Trójmiasta;) Buziole Quote
paulina2904 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jak to uciekasz? Nowe studia czy co ? :O no spotkamy się pod koniec lutego daj mi swój numer na pw to się zgadamy ;) Quote
magda z. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='paulina2904']Jak to uciekasz? Nowe studia czy co ? :O no spotkamy się pod koniec lutego daj mi swój numer na pw to się zgadamy ;)[/QUOTE] Juz mi starczy kariery naukowej;) pracę tam znalazłam. JUż posyłam numer. Quote
paulina2904 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 No myślę, że zbierzemy się na ten spacer pod koniec lutego, bo mam już zaliczenie z socjologii i jeśli logika mi siadła dobrze to została tylko historia w sobotę ^^ i koniec! Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; / Quote
magda z. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='paulina2904']No myślę, że zbierzemy się na ten spacer pod koniec lutego, bo mam już zaliczenie z socjologii i jeśli logika mi siadła dobrze to została tylko historia w sobotę ^^ i koniec! Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; /[/QUOTE] ja dopiero wyszłam z chorób, bo pomagałam kuzynkowi przy dzieciach i mnei zainfekowały;) wyjeżdzam chyba w ostatnią niedzielę lutego, jak przedłużą mi umowę to przyjadę po Bismarcka, ale tylko jak po ogień po niego wpadnę i moje rzeczy, bo na razie to turystycznie z walizką;) Quote
paulina2904 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Ale, że Cię aż na drugi koniec Polski wygnało? Wielka szkoda, choć równocześnie gratuluję ; ) Myślę, że sesję skończę tydzień przed Twoim wyjazdem. Quote
magda z. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='paulina2904']Ale, że Cię aż na drugi koniec Polski wygnało? Wielka szkoda, choć jednocześnie gratuluję ; ) Myślę, że sesję skończę tydzień przed Twoim wyjazdem.[/QUOTE] Ciekawe warunki, ciekawa praca, u nas to co najwyżej w szkole bym sie spełniała, ale juz spróbowałam i nie chciałabym ponownie;) Quote
paulina2904 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ważne, że praca będzie Cię satysfakcjonować ; ) A w miedzy czasie pochwalę się moim biedackim blogiem, który pozwala mi na wywalanie swoich frustracji związanych z muzyką itp. :diabloti: [url]http://palebride.wordpress.com/[/url] Quote
Vilena Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Świetna psina! [URL]http://images45.fotosik.pl/279/ed6f4b18927c15b5med.jpg[/URL] A powiedz mi czy ta obroża uzdowa faktycznie pomaga w 'nie ciągnięciu'? Zastanawiam się właśnie nad jej kupnem... ale nie wiem czy faktycznie jest skuteczna. Quote
kamilka91 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No to ja Ci powiem, że jest. Testowałam na mojej, i na jednym schroniskowcu, z którym inaczej nie dawałam sobie rady. Działa, ale tylko pod warunkiem, że dobrze do tego podejdziesz, czyli najpierw psa doń przyzwyczaisz ;) [quote name='paulina2904']Póki co umieram na grypę i muszę uczyć się na egz. ; /[/QUOTE] Łączę się z Tobą w bólu. Również umieram na grypę, a uczę się na poprawkę, 2 koła i 2 wejsciówki :roll: Gratuluję i powodzenia! :multi: Quote
paulina2904 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 No mój ma dokładnie tą [url]http://karusekblog.pl/484/obroza-uzdowa-halti-kantarek-dla-psa[/url] , bo tamta się szybko rozwaliła ; / ale jest świetna. Wytrzymała i działa jak chcę ; ) Quote
Vilena Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 W takim razie chyba taką kupię skoro mówicie, że działa :) Quote
paulina2904 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 aaa zaliczyłam dziś sesje! dostałam dziś (wczoraj?) 4 z histy i miałam 1 miejsce pod względem pkt. z egz. z logiki ! xD Quote
magda z. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='paulina2904']aaa zaliczyłam dziś sesje! dostałam dziś (wczoraj?) 4 z histy i miałam 1 miejsce pod względem pkt. z egz. z logiki ! xD[/QUOTE] Gratuluję:) super wyniki Quote
WeronikaM Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ja tez miałam obroże uzdową i świetnie sie sprawdzała :D Quote
kamilka91 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='paulina2904']aaa zaliczyłam dziś sesje! dostałam dziś (wczoraj?) 4 z histy i miałam 1 miejsce pod względem pkt. z egz. z logiki ! xD[/QUOTE] Łaał :crazyeye: Gratuluję! :multi: Quote
paulina2904 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 O rety dziś sobie przypomniałam o fotkach od Magdy z zimowego spacerku! Jak tylko ogarnę fotosika to zrobię porządek, a tymczasem znów szykuje się wyjazd do Krk ; p Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A co u Binga? Ciagle pamietam to jego wycie :lol: Uspokoil sie chlopak czy dalaj lubi sobie pospiewac? :lol: Quote
magda z. Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 a szybko nowych fot nie będzie;) będę w b-cu we wrześniu dopiero Quote
paulina2904 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A weźcie! Bingo dobija tym swoim miauczeniem jak jakiejś zachcianki nie spełnię to on piszczy aż mamie po nocy się śni jego śpiewanie. ;d Staram się to ignorować aż się znudzi, ale czasem mnie szlag trafia ; D Ostatnio pełno kleszczy nałapał, ale dostał magiczne krople i mam spokój, ogólnie to bardzo łobuzuje, ale idzie wytrzymać ;) Quote
kamilka91 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mika ostatnio coraz więcej 'śpiewa', dlatego mówię na nią już tylko Nuta... Wiem, co przeżywacie i nie zazdroszczę :eviltong: Quote
Recommended Posts