Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam .

niestety tak sie stanie że w tym tygodniu trafi do mojego domu 4 LETNIA GOLDENKA RETRIVERKA RAJA .
Jej właściciele nie mogą jej trzymać ponieważ mają nieciekawą sytuacje rodzinną, brak funduszy i czasu dla psa ,
Suńka jest bardzo przyjacielska przez te lata mieszkała z małym dzieckiem w domu z Ogrodem. Obecni państwo sprzedają dom { ponieważ nie jest ich stać na jego utrzymanie } i muszą oddać psa .
Suczka miała raz szczeniaki { jej córka to Maja na tym forum byłą do adopcij } NIE JEST WYSTERYLIZOWANA, nie jestem pewna ale może mieć rodowód .
Oddam ją w dobre ręce , do ludzi którzy będą mogli jej poświęcić czas i uczucie , Raja jest bardzo przyjacielskim psem , toleruje wszystkich i wszystko .

NIESTETY NARAZIE NIE POSIADAM JEJ ZDJĘĆ . !

jak do mnie trafi to odrazu wstawie ; D

Posted

To ile bdzie mogła u mnie zostać zależy od MOJEJ SPANIELKI , czy ją zaakceptuje czy raczej się na nią żuci ...
bo Maje { mix gold. CÓRKE RAJI } nie zaakceptowała , ale od 5 dni mam jeszcze na tymczasie małą suńke mix Pinczerka z czymś tam i ją ZAAKCEPTOWAŁA ; )

Jeżeli nie bdzie opcji żeby u mnie została bde szukać domu ZASTĘPCZEGO we WROCŁAWIU { i OKOLICE }

ZDJĘCIA MOŻE DOSTENE JUTRO od pani która ją jeszcze ma .

zapytam również co do rodowodu .

Posted

przepraszam za nieobecność ale byłam zajęta .
a to ślub cioci a to Raja a to atmto .

SUŃKA MA JUŻ KOCHAJĄCY DOMEK , niedaleko mnie ; ))
przygarnęła ją rodzina która ma juz jednego GOLDENKA ;]
Raja ma tam dobrą opieke ; )