aria99 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witam . niestety tak sie stanie że w tym tygodniu trafi do mojego domu 4 LETNIA GOLDENKA RETRIVERKA RAJA . Jej właściciele nie mogą jej trzymać ponieważ mają nieciekawą sytuacje rodzinną, brak funduszy i czasu dla psa , Suńka jest bardzo przyjacielska przez te lata mieszkała z małym dzieckiem w domu z Ogrodem. Obecni państwo sprzedają dom { ponieważ nie jest ich stać na jego utrzymanie } i muszą oddać psa . Suczka miała raz szczeniaki { jej córka to Maja na tym forum byłą do adopcij } NIE JEST WYSTERYLIZOWANA, nie jestem pewna ale może mieć rodowód . Oddam ją w dobre ręce , do ludzi którzy będą mogli jej poświęcić czas i uczucie , Raja jest bardzo przyjacielskim psem , toleruje wszystkich i wszystko . NIESTETY NARAZIE NIE POSIADAM JEJ ZDJĘĆ . ! jak do mnie trafi to odrazu wstawie ; D Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zapisuję sobie wątek... czekamy na zdjęcia. Jak długo może u Ciebie zabawić? ;) Quote
cavusia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Może warto byłoby zorganizować jakąś składkę na sterylizację... Bo szkoda, żeby sunia trafiła w złe ręce (tym bardziej jeśli ma rodowód)... Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jeśli ma rodowód to można powiadomić hodowlę, często takowe interesują się losem swooich psów, może pomogą. Lecz aria pewności co do rodowodu nie ma. Quote
aria99 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 To ile bdzie mogła u mnie zostać zależy od MOJEJ SPANIELKI , czy ją zaakceptuje czy raczej się na nią żuci ... bo Maje { mix gold. CÓRKE RAJI } nie zaakceptowała , ale od 5 dni mam jeszcze na tymczasie małą suńke mix Pinczerka z czymś tam i ją ZAAKCEPTOWAŁA ; ) Jeżeli nie bdzie opcji żeby u mnie została bde szukać domu ZASTĘPCZEGO we WROCŁAWIU { i OKOLICE } ZDJĘCIA MOŻE DOSTENE JUTRO od pani która ją jeszcze ma . zapytam również co do rodowodu . Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Rozumiem ;) A w jakiej części Wrocka mieszkasz? [dawaj na pw ;)] Quote
cavusia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 W takim razie czekamy na zdjęcia :lol: Quote
aria99 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Rajcia jest bardzo podobna do tego GOLDENA ; ma tylko ciemniejszy nos . i troszeńke inny odcień sierści . Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Poczekajmy na zdjecia goldenki ;) Quote
aria99 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 przepraszam za nieobecność ale byłam zajęta . a to ślub cioci a to Raja a to atmto . SUŃKA MA JUŻ KOCHAJĄCY DOMEK , niedaleko mnie ; )) przygarnęła ją rodzina która ma juz jednego GOLDENKA ;] Raja ma tam dobrą opieke ; ) Quote
akira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 aria99 zmień tytuł wontku ;] że ma już domek ;] Quote
Recommended Posts