Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 (edited) Na pocz膮tku chcieliby艣my si臋 przywita膰. Mam na imi臋 Zuzia i za nieca艂y miesi膮c ko艅cz臋 18 lat. Kocham psiaki i to z nimi chcia艂abym wi膮za膰 moj膮 dlasz膮 przysz艂o艣膰;) Lubi臋 tak偶e sport oraz fotografi臋. Dobra, tyle o mnie:roll: teraz par臋 s艂贸w o moim psiaku: Snoopy to beagle ma艣ci bicolor. Ma 3 lata skonczone w czerwcu. Jest wiecznym szczeniakiem, wulkanem energii i moim przyjacielem. Uwielbiam pstryka膰 mu zdj臋cia, dlatego nie raz, nie dwa tutaj zawitamy:p Snoopy jest bardzo poj臋tnym psiakiem, lubimy razem uczy膰 si臋 sztuczek oraz trenowa膰 (na razie podw贸rkowe:-() agility. Mieszkamy pod Warszaw膮(ko艂o Legionowa) ale cz臋sto bywamy w Poznaniu, sk膮d pochodzimy. Wstawiam par臋 fotek z naszego wsp贸lnego wyjazdu nad morze: Pozdrawiamy wszystkich dogomaniak贸w Edited October 3, 2012 by Zuzia&Snoopy zmiana tutu艂u galerii Quote
Nikolaaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cze艣膰 :hand: Ale on 艣liczny :loveu:Bardzo kocham beagle :evil_lol: B臋dziemy sta艂ymi go艣膰mi :cool3: Pozdrawiam. Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Witamy serdecznie pierwszych go艣ci:multi::multi: Ciesz臋 si臋 偶e Snoopy si臋 podoba, obiecujemy wi臋cej zdj臋膰;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pierwszy filmik ze sztuczkami Snoopiego: YouTube - Sztuczki beagle Snoopy beagle tricks Oraz drugi: YouTube - Sztuczki Snoopy cz臋艣膰 II beagle tricks part II Wi臋cej p贸藕niej ;) Quote
asiunia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 :loveu:s艂odki maluszek bicolorki podobaja mi sie bardziej niz tri...:cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 asiunia napisa艂(a)::loveu:s艂odki maluszek bicolorki podobaja mi sie bardziej niz tri...:cool3: Dzi臋kujemy za odwiedzinki:oops::-) Quote
Nikolaaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale masz m膮drego psiaka :loveu: Gratuluj臋 cierpliwo艣ci :eviltong: Quote
BBeta Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 6. ZDJ臉CIA c) W jednym po艣cie mo偶e znajdowa膰 si臋 maksymalnie 5 zdj臋膰. Bardzo fajne filmiki, szczeg贸lnie sztuczka "papa" :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nikolaaa napisa艂(a):Ale masz m膮drego psiaka :loveu: Gratuluj臋 cierpliwo艣ci :eviltong: Hehe dzi臋ki :) BBeta napisa艂(a):6. ZDJ臉CIA c) W jednym po艣cie mo偶e znajdowa膰 si臋 maksymalnie 5 zdj臋膰. Bardzo fajne filmiki, szczeg贸lnie sztuczka "papa" :cool3: Ok, ju偶 zmieniam. Ciesz臋 si臋 偶e filmiki si臋 podobaj膮:grins: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nasze dwa ostatnie filmiki: :) YouTube - Sztuczki Snoopy cz臋艣膰 III beagle tricks part III YouTube - Sztuczki Snoopy cz臋艣膰 IV beagle tricks part IV Niestety ostatni jeszcze nie zmieniony tzn.bez d藕wi臋ku i jest za d艂ugi... Quote
Basia&Safi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kurcze jest niesamowity :) tyle pracy 艣wietnie dokonale sie rozumiecie :):):) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Basia&Safi napisa艂(a):kurcze jest niesamowity :) tyle pracy 艣wietnie dokonale sie rozumiecie :):):) Dzi臋kujemy bardzo:multi:, rzeczywi艣cie du偶o pracy po艣wi臋camy na sztuczki Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Kolejna porcja fotek znad morza :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 asiunia napisa艂(a):wida膰 偶e wakacje udane:p Oj tak, Snoopy wyszala艂 si臋 za wszystkie czasy :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wstawiam troch臋 zdj臋膰 z ostatniej bigl贸wki :) Szale艅stwa z Zoj膮 Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zm臋czony beagle to szcz臋艣liwy beagle :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Kurcze, a ja wszystkie widze... Wstawia艂am z Picassy(wiem 偶e z Picassy nie zawsze si臋 zdj臋cia pokazuj膮 ale nie wiem jak to zmieni膰:placz:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 W takim razie dodam troch臋 zdj臋膰 ze Zlotu Beagli :p Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 akira napisa艂(a):艢liczne psiaki ;] Dzi臋ki za odwiedzinki :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 czekalam na ta galerie:loveu::loveu: odkad cie widze bo masz sliczote na avatarku <33:loveu::loveu::iloveyou: Quote
Recommended Posts