Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybc!a']

PS Olka nie będzie ani na jeden dzień ?[/QUOTE]

nie, ubolewa nad tym strasznie, ale niestety nie da rady przyjechac..

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no co do rzeczy to tak tak;P weźcie jakieś rzeczy na słońce;D:D co do środków na komary to jakieś pół litra BOLSA:P:P gitara:P, każdy jakiś śpiewaniczek z ulubionymi pieśniami (i chwyty do tego) co by nie było że chcecie pieśnie a ja nie zagram bo nie znam lub nie chce mi sie wymyślać:D budzik dla Asi:D ja biore butle z gazem jakby zabrakło hmm... kuchenek itd itp;P chyba że ktoś mi bedzie gotować:D:D

Wezme piłke co by na plaży pograć:D

Posted

[quote name='komar']no co do rzeczy to tak tak;P weźcie jakieś rzeczy na słońce;D:D co do środków na komary to jakieś pół litra BOLSA:P:P gitara:P, każdy jakiś śpiewaniczek z ulubionymi pieśniami (i chwyty do tego) co by nie było że chcecie pieśnie a ja nie zagram bo nie znam lub nie chce mi sie wymyślać:D[B] budzik dla As[/B]i:D ja biore butle z gazem jakby zabrakło hmm... kuchenek itd itp;P chyba że ktoś mi bedzie gotować:D:D

Wezme piłke co by na plaży pograć:D[/QUOTE]

starsi ludzie potrzebują więcej snu:eviltong: niech sobie pośpi ile jej tam potrzeba:evil_lol:
a że tak zapytam będzie bieganie poranne?:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']no co do rzeczy to tak tak;P weźcie jakieś rzeczy na słońce;D:D co do środków na komary to jakieś pół litra BOLSA:P:P gitara:P, każdy jakiś śpiewaniczek z ulubionymi pieśniami (i chwyty do tego) co by nie było że chcecie pieśnie a ja nie zagram bo nie znam lub nie chce mi sie wymyślać:D budzik dla Asi:D ja biore butle z gazem jakby zabrakło hmm... kuchenek itd itp;P chyba że ktoś mi bedzie gotować:D:D

Wezme piłke co by na plaży pograć:D[/QUOTE]
Piłke? Ona nie przeżyje 3minut przy moim psie. Skazujesz mi go na kaganiec! ;P

[quote name='Mysia_']Komar, a kamerę może bierzesz? :D filmiki z Sierakowa były super :P[/QUOTE]
Taaak! Kamere! Kamere!

Noo to kto bedzie o około 7 w Darłowie? Pliska dajcie swój nr telefonu - spikniemy sie i pójdziemy /pojedziemy razem, co?

Posted

[B]Karilka[/B]-piszę ci to kolejny raz, może tym razem się uda :lol:...ja i Martyna będziemy o 7:10 w Darłowie! :cool3:
Z niewiadomych powodów nie mogę wysyłać privów na dogo, więc jeśli byłabyś zainteresowana wspólnym szwędaniem się, to napisz do mnie na gg, please-13279708.:eviltong:

Posted

sluchajcie ja w Bobolinie bede kolo 6 rano, od ktorej jest ten osrodek otwarty i jak sie tamwylegitymowac, ze jest zaplacone i zeby mozna bylo sie zakwaterowac, powolac sie na kogos czy jak? czy ktos juz bedzie?

Posted

hmm;P co do kamery to coś sie pomyśli:) bo ta moja stara kamera to już słabo działa:P ale może wydebie od rodzinki aparat z kamerą;P no chyba że ktoś kamere posiada i wtedy sie zrzuci na system "zero-jedynkowy" i coś tam może stworze na kształt filmu z sierakowa:)

Posted

[quote name='Szerkanka']sluchajcie ja w Bobolinie bede kolo 6 rano, od ktorej jest ten osrodek otwarty i jak sie tamwylegitymowac, ze jest zaplacone i zeby mozna bylo sie zakwaterowac, powolac sie na kogos czy jak? czy ktos juz bedzie?[/QUOTE]

Estera mi mówiła, że prawdopodobnie będzie w ośrodku juz od jutra. Wcześniej Marta Ares pisała, że wyjeżdżają już wczoraj w nocy i będą w tym samym ośrodku pod namiotami te 2 dni, więc myślę, że kogoś tam od nas spotkasz ;)

Posted

Tak będę w ośrodku od jutra, więc pytać o mnie, dzwonić do mnie, będę wszystkich witać :)
Absolutnie nie zawracać głowy właścicielce ośrodka, wszyscy wylegitymować się u mnie :lol:

Posted

[quote name='Estera']aaa i liczysz na przywitanie chlebem i solą? :evil_lol:[/QUOTE]
lepiej kokainą, ale sól też ok :evil_lol:
[quote name='rose']a po co?:eviltong:[/QUOTE]
hmm, a po co sie jedzie na zlot:cool3:

Posted

Kokainy się zachciało :roll: Sól będzie i uścisk dłoni organizatorki.
A na zlot... nie wiem po co na ten zlot. I po co te psy zabieramy :lol:

Posted

[quote name='rose']ja jade nad morze, a nie na zlot:D[/QUOTE]
no dobra przyznam się:oops: jadę dlatego, że się tak straaasznie za Tobą stęskniłam:placz: i usycham z tęsknoty po prostu :-(

:evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='basia bonnie']no dobra przyznam się:oops: jadę dlatego, że się tak straaasznie za Tobą stęskniłam:placz: i usycham z tęsknoty po prostu :-(

:evil_lol::evil_lol:;)[/QUOTE]
przez telefon mówiłaś, że to za mną :cry:

Posted

[quote name='basia bonnie']no dobra przyznam się:oops: jadę dlatego, że się tak straaasznie za Tobą stęskniłam:placz: i usycham z tęsknoty po prostu :-(

:evil_lol::evil_lol:;)[/QUOTE]

och Basieńko :loveu:

[quote name='basia bonnie']no ale Ty jesteś co innego:cool3: wyższa ranga:evil_lol:[/QUOTE]

ejj ja jestem wyższa!! od 3 dni mam wyższe wykształcenie :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu:

za 24 godziny będę sobie już jechała w pociągu do Was :cool3: a za jakieś 36 już będe na miejscu :diabloti:

a aktualnie przeżywam załamanie nerwowe, bo nie wiem jak to zrobić, żeby zmieściło mi się wszystko do plecaka :placz: Potrzebne by były dwa, a nie jeden :diabloti:
Do jedzenie nic nie biorę, bo i tak by się nie zmieściło :eviltong: