madziak25 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 O to super!!!w takim razie zbieram pieniądze:) możecie mi powiedzieć ile mam przelać za siebie i Rambusa??i do kiedy?buziole:) Quote
Estera Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Madziak25 już napisałam do Ciebie priva z informacjami :) Quote
Estera Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Na dzień dzisiejszy brakuje nam jeszcze 3 osób. Kilka osób jeszcze mi nie zapłaciło nic. Od kilku wiem co i jak, niektórzy wpłacili zaliczkę, a inni nic. Proszę więc aby osoby, które jeszcze się ze mną nie skontaktowały i nie zapłaciły- zapłaciły albo do mnie napisały, że nie mogą/nie mają/ ale chcą jechać i wtedy ustalimy wpłatę zaliczki. Ja muszę już zapłacić za zlot. Quote
Marlenuś91 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ojoj ja cały czas czekam na kase z praktyk ma być po 5 maja tak bym pojechala z miłą chęcią... Hmm mam nadzieję ze do tego czasu choć jedno wolne miejsce zostanie Quote
ortopedia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Estera']Na dzień dzisiejszy brakuje nam jeszcze 3 osób. Kilka osób jeszcze mi nie zapłaciło nic. Od kilku wiem co i jak, niektórzy wpłacili zaliczkę, a inni nic. Proszę więc aby osoby, które jeszcze się ze mną nie skontaktowały i nie zapłaciły- zapłaciły albo do mnie napisały, że nie mogą/nie mają/ ale chcą jechać i wtedy ustalimy wpłatę zaliczki. Ja muszę już zapłacić za zlot.[/QUOTE] No ja jestem teraz w szoku. Owczarek od ponad tygodnia nie działa , zero wiadomości przez NK i GG.Dziś widzę u Eli opis na GG wchodzę w linka i szok.Nie mam czasu czytać wszystkich 101 stron ale może mnie ktoś uświadomi komu i za co mam zapłacić. Fakt nie zapłaciłam zaliczki ale duchem świętym nie jestem że organizatorka otworzyła wątek na dogomani. Quote
mijakimi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ortopedia -właśnie gadałąm z Ela. MAsz rację nie ma na NK ,ani na gg ( niektórych osób się w gg nie ma) ale owczarek nie działa więc ela tylko fotki wstawiła .a ze wątek na dogomani więc się nie wypowiadała o zaliczkach. a w tym samym miejscu dogomaniacy 5 lipca organizują zlot . Z tego względu ja też byłam zdziwiona. ale Ela mi właśnie wytłumaczyła na gg o co chodzi z tym wątkiem Quote
elapieczus1 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [color="red"][b]uwaga informacje na temat zlotu owczarkarzy będą gdy tylko naprawią nam serwer tutaj są tylko zdjęcia ośrodka i okolic [/b][/color] Quote
ortopedia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='mijakimi']ortopedia -właśnie gadałąm z Ela. MAsz rację nie ma na NK ,ani na gg ( niektórych osób się w gg nie ma) ale owczarek nie działa więc ela tylko fotki wstawiła .a ze wątek na dogomani więc się nie wypowiadała o zaliczkach. a w tym samym miejscu dogomaniacy 5 lipca organizują zlot . Z tego względu ja też byłam zdziwiona. ale Ela mi właśnie wytłumaczyła na gg o co chodzi z tym wątkiem[/QUOTE] Już mi Ela wytłumaczyła. Masakra takie zamieszanie.Jak tego owczarka nie naparawią to czarno to widzę. Wybaczcie za zamieszanie. Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Esti, wiem, że to pewnie mało istotne, ale jak coś to dopisz przy mnie psa :) Quote
Unbelievable Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Mysia_']Esti, wiem, że to pewnie mało istotne, ale jak coś to dopisz przy mnie psa :)[/QUOTE] oo, masz coś z czym możesz jechać? :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 to się okaże czy się nadaje :diabloti::diabloti::diabloti: Planowałam zabranie jej od dwóch lata, ale zawsze coś mi nie wychodziło... Nie martwcie się to nie będzie Wika :diabloti: no oczywiście nie Kaja :eviltong: kota też raczej nie zabieram :lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Mysia_']to się okaże czy się nadaje :diabloti::diabloti::diabloti: Planowałam zabranie jej od dwóch lata, ale zawsze coś mi nie wychodziło... Nie martwcie się to nie będzie Wika :diabloti: no oczywiście nie Kaja :eviltong: kota też raczej nie zabieram :lol:[/QUOTE] już się boję :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Mysia_']na pewno pokochają się ze szczurem :D[/QUOTE] szczurzy kocha tylko te niewychowane :diabloti: Quote
mijakimi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 słuchajcie a ja taki mały off jak dojechać tam pociągiem z Wawy? Quote
Mysia_ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Unbelievable']szczurzy kocha tylko te niewychowane :diabloti:[/QUOTE] to moze wyjść z tego gorący romans :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Mysia_']to moze wyjść z tego gorący romans :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] niestety, będzie konkurencja w postaci jego ukochanej postrzelonej Kaduszki, więc szanse są marne :diabloti: no chyba, że jakiś skok w bok :evil_lol: dobrze że z tego dzieci nie będzie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Szerkanka']Jutro idziemy na cartrofen do weta to bede z rozmawiac ;] [/QUOTE] Szerkanka i co z piesem? Udało się przełożyć zabieg? [quote name='mijakimi']słuchajcie a ja taki mały off jak dojechać tam pociągiem z Wawy?[/QUOTE] Może skopiuję to co napisała wcześniej Elapieczus1: [quote name='elapieczus1']Jak jedziecie PKP to najlepiej kierować się na KOSZALIN na przeciwko dworca stoją busy które zabiorą Was do BOBOLINA psy zabierają bez problemu muszą mieć kagańce bezwzględnie:) i smycz:)Można kierować się również na SŁAWNO potem do DARŁOWA a potem już mobilni zlotowicze mogą odebrać:)[/QUOTE] ;) Quote
Szerkanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Udalo sie :) ...tylko czeka nas w wakacje powozniejsza operacja wycinania panewka kosci udowych :/ Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Szerkanka']Udalo sie :) ...tylko czeka nas w wakacje powozniejsza operacja wycinania panewka kosci udowych :/[/QUOTE] A to chyba miała robione spanielka znajomej. Ten zabieg ma chyba taką skomplikowaną nazwę, nie mogę zapamiętać. :evil_lol: Będzie dobrze! :kciuki: :kciuki: Quote
Estera Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Do listy zlotowiczów zapisałam koleżankę Mysi i madziak25- ADHD995 :) Doszła wpłata od Karilki i Dolara (Karina przelałaś 5 zł za dużo!!! Przypomnij mi na zlocie to Ci oddam :lol:) I od Madziak25 i jej pieska :) Proszę spojrzeć na pierwszą stronę, czy się wszystko zgadza. :) Quote
Mysia_ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no to jesteśmy bliziutko :loveu: jeszcze jedna kumpela się zastanawia (na dogo - Szejlo), ale póki co nie ma kasy i nie wie czy będzie mieć... No zobaczymy, ale jestem dobrej myśli, czyli musi być nas 28? :cool3: Quote
Recommended Posts