Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A ja robię listę komu Rose ma w jakich dniach przynosić śniadanie do łóżka. Nie jest to obowiązkowe, ale domyślam się, że Rose będzie miała niezły zapiernicz. :cool3: :diabloti:[/QUOTE]

Jeśli wszyscy będa tak jak Ty wstawać o 14 to spoko moge się na to zgodzić, bo to juz nie bedzie śniadanie tyko obiad, wiec nie będzie mnie obowiązywało:evil_lol:

jej Asiu włąsnie sobie uświadomiłam, że to mój pierwszy zlot bez Ciebie w domku, a przecież zawsze byłysmy jak papużki nierozłączki..:-(:diabloti:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A ja robię listę komu Rose ma w jakich dniach przynosić śniadanie do łóżka. Nie jest to obowiązkowe, ale domyślam się, że Rose będzie miała niezły zapiernicz. :cool3: :diabloti:[/QUOTE]
Ja poproszę każdego dnia ;) Tylko ja wstaję tak ok 8, albo i wcześniej jak z psem mam wyjść ;)

Posted

[quote name='Talia']Ja poproszę każdego dnia ;) Tylko ja wstaję tak ok 8, albo i wcześniej jak z psem mam wyjść ;)[/QUOTE]

To wyślę Krystiana on budzi się o 7 :D

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Nam przypadlo na 8 lipca, wstrzykiwanie do stawow Lula roztworu z kwasu hiaurulonowego...
Wet stwierdzil, ze to najlepszy czas po kuracji cartrofenem.

:angryy::angryy:

jeszcze bede kombinowac:angryy::angryy:

Posted

A ja dzisiaj kupiłam woreczki do sprzątania kup w takim fajnym czymś, co można sobie przyczepić do spodni, albo do obroży psa- w kształcie kości :D I ogólnie, to nie możemy się doczekać. Tylko z góry mówię, że OBOJĘTNIE mi kto dołączy do naszego domku ( ja, Borsuczek, Karolinkka + 2 psy ), ale ja nie mogę spać na piętrowym łóżku, bo moja suka nie będzie mogła wejść i całą noc będzie darła pyska, że jej paniusię zabrali :D

Posted

[quote name='Rybc!a']A ja dzisiaj kupiłam woreczki do sprzątania kup w takim fajnym czymś, co można sobie przyczepić do spodni, albo do obroży psa- w kształcie kości :D I ogólnie, to nie możemy się doczekać. Tylko z góry mówię, że OBOJĘTNIE mi kto dołączy do naszego domku ( ja, Borsuczek, Karolinkka + 2 psy ), ale ja nie mogę spać na piętrowym łóżku, bo moja suka nie będzie mogła wejść i całą noc będzie darła pyska, że jej paniusię zabrali :D[/QUOTE]
za ile? ja też czegoś takiego potrzebuję, tylko wszędzie drogie...

Posted

[quote name='Unbelievable']za ile? ja też czegoś takiego potrzebuję, tylko wszędzie drogie...[/QUOTE]
Ja kupowałam w jysku za 5zł.

Posted

[quote name='Talia']Tak ;) czarne[/QUOTE]
aaa! kupisz mi przed zlotem? dwie najlepiej : P ale to tak co najwyżej miesiąc przed, bo może się coś wydarzyć zostaniesz z niepotrzebnymi kosteczkami :evil_lol:

Posted

Jak będą to pewnie że tak. :)
Chociaż ostatnio ich nie widziałam, ale pochodzę po sklepach. Przypomnij mi przed zlotem.
Jak będę miała czas to prześlę Ci zdjęcie mojej.

Posted

[quote name='Talia']Jak będą to pewnie że tak. :)
Chociaż ostatnio ich nie widziałam, ale pochodzę po sklepach. Przypomnij mi przed zlotem.
Jak będę miała czas to prześlę Ci zdjęcie mojej.[/QUOTE]
a tam zdjęcie, za 5zł... :evil_lol: pewnie, że przypomnę, jak nie zapomnę oczywiście : P

Posted

[quote name='Unbelievable']a tam zdjęcie, za 5zł... :evil_lol: pewnie, że przypomnę, jak nie zapomnę oczywiście : P[/QUOTE]
No ok ;) Woreczki zapasowe też były. 3 rolki każda po 20szt za 5zł.

Posted

[quote name='Szerkanka']:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Nam przypadlo na 8 lipca, wstrzykiwanie do stawow Lula roztworu z kwasu hiaurulonowego...

jeszcze bede kombinowac:angryy::angryy:[/QUOTE]
Kombinuj koniecznie!
Nie da się tego przesunąć o kilka dni na po zlocie?

[quote name='Unbelievable']a tam zdjęcie, za 5zł... :evil_lol: pewnie, że przypomnę, jak nie zapomnę oczywiście : P[/QUOTE]
Ja też bym była chętna na taką kosteczkę, bo woreczki kupiłam, ale nie mam ich jak nosić.
Mam nadzieję, że nie zapomnimy, co 2 głowy to nie jedna. :lol:

Posted

[quote name='Talia']No ok ;) Woreczki zapasowe też były. 3 rolki każda po 20szt za 5zł.[/QUOTE]
Ja zapłaciłam tyle za jedną rolkę w Netto. Zdzierdstwo! :-o
Ale może to dlatego, że te woreczki są biodegrawodalne. :roll:

Posted

[quote name='Szerkanka']:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

jeszcze bede kombinowac:angryy::angryy:[/QUOTE]
Myślę, że nic się nie stanie jak będzie to 3 dni w ta czy w tą.

Posted

[quote name='Talia']No ok ;) Woreczki zapasowe też były. 3 rolki każda po 20szt za 5zł.[/QUOTE]
o, fajnie ;) chociaż pewnie niezbyt będzie nam potrzebne aż tyyyle woreczków :evil_lol:
[quote name='Asia & Ginger']
Ja też bym była chętna na taką kosteczkę, bo woreczki kupiłam, ale nie mam ich jak nosić.
Mam nadzieję, że nie zapomnimy, co 2 głowy to nie jedna. :lol:[/QUOTE]
może nam się uda : P

Posted

[quote name='Unbelievable']szczególnie jak się ma dom w środku pola, gdzie bez sensu sprzątać, bo i tak zaraz jakiś rolnik wywali obornik :evil_lol:[/QUOTE]
Są fajne, ale nie powiedziałam, że przydatne ;)