Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol:
raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti:

lepsza woda :diabloti:[/QUOTE]
Omg... dwie nogi i dziura wystarczy, tak? :D Strach jechać... i jak wy chcecie jeszcze 4os zwerbować ;)
Woda przez 'ó' zamknięte? :D

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szerkanka']O matko! Moj Luluś... przeciez to jeszcze dziecko, Talia, dobrze, ze Twoja po sterylce:evil_lol:[/QUOTE]
Moja zacnie broni swoich tyłów :P
A jak nie to Pani jej pomaga ;)

Posted

[quote name='Talia']Omg... dwie nogi i dziura wystarczy, tak? :D Strach jechać... i jak wy chcecie jeszcze 4os zwerbować ;)
Woda przez 'ó' zamknięte? :D[/QUOTE]

of course :eviltong:

[quote name='Talia']Moja zacnie broni swoich tyłów :P
A jak nie to Pani jej pomaga ;)[/QUOTE]

i bzyknie panią:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']a mawiają że tylko faceci myślą o jednym;P[/QUOTE]

ja się z tym nigdy nie zgadzałam :evil_lol:

ale fajnie będzie dużo chłopców na zlocie :loveu:
i może się jeszcze jakiś 2-metrowiec z szatki skrzata znajdzie:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']a Ty do tego, że masz matkę lekkich obyczajów?:diabloti:
chodziło mi o to, że on by mnie pewnie zostawił:eviltong:
a to przecież Asia jest Lalką Barbie którą można się bawić:evil_lol:

ale ja Asiusie lubię i wypiję z nią kielicha na zgodę:evil_lol: i dam jej buziaczka:loveu:[/QUOTE]Wiesz jak to mówią, rodziny się nie wybiera :shake::evil_lol:
Buziaczka takiego ... takiego... buziaczkowego? :lol:

[quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE]Będziesz startować do komara? :lol:

[quote name='komar']no to ja sie może jeszcze zastanowie nad tym zlotem:roll:

:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]Widzicie do czego doprowadzacie? :evil_lol: Osoby nam się będą wykruszać :lol: Wytrzymacie do zlotu z tym pożądaniem :lol:

[quote name='Szerkanka']
No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :)[/QUOTE]Przepraszam, po raz drugi dzisiaj oplułam monitor :grin: Ja też chcę syntetyczne blond pasemka :placz:

Anka 2-metrowca to może nie mam, ale mogę Ci zaproponować 3 pięknych chłopaków z Chatki Skrzata :lol:

Posted

[quote name='komar']o Aniu widzę że wspomnienia wacają:D na plaży napewno jakiegoś 2-metrowca znajdziesz;D[/QUOTE]

pierwszy raz czułam się tak pożądana przez faceta:evil_lol:

Posted

[
[quote name='Estera']Wiesz jak to mówią, rodziny się nie wybiera :shake::evil_lol:
Buziaczka takiego ... takiego... buziaczkowego? :lol:

Anka 2-metrowca to może nie mam, ale mogę Ci zaproponować 3 pięknych chłopaków z Chatki Skrzata :lol:[/QUOTE]
ja tylko takie buziaczkowe teraz daje:evil_lol: tylko wiesz gdzie i wiesz z czym:diabloti:

w prezencie mogę dostać?:razz::eviltong:

Posted

[quote name='Estera']
Przepraszam, po raz drugi dzisiaj oplułam monitor :grin: Ja też chcę syntetyczne blond pasemka :placz[/QUOTE]

a moze lepiej jakis rozowy blotniczek?:D:D

Posted

[quote name='rose'][

ja tylko takie buziaczkowe teraz daje:evil_lol: tylko wiesz gdzie i wiesz z czym:diabloti:

w prezencie mogę dostać?:razz::eviltong:[/QUOTE]Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti:
Możesz, wybierz sobie :lol:

[quote name='Szerkanka']a moze lepiej jakis rozowy blotniczek?:D:D[/QUOTE]Oj przyda się :lol: A mogę marudzić i zamienić błotniczek na wycieraczki? Różowo błękitno żółte? Moje szczeniaczki mają zdjęcia na takim tle, chcę się z nimi solidaryzować :loveu::lol:

Posted

[

[quote name='Estera']Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti:
[/QUOTE]

Już wybrałam:loveu: czekam na paczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti:

Oj przyda się :lol: A mogę marudzić i zamienić błotniczek na wycieraczki? Różowo błękitno żółte? Moje szczeniaczki mają zdjęcia na takim tle, chcę się z nimi solidaryzować :loveu::lol:[/QUOTE]

ok:D i torebke z yorkiem pod kolor:D york na rozowo czy blekitno? :)

Posted

[quote name='Szerkanka']a pani kto pomoze?:P[/QUOTE]
A mi nie trzeba pomagać :D
Ja idę spać... za 6h pobudka :(
Dobranoc wszystkim ;*

Posted

[quote name='Szerkanka']ok:D i torebke z yorkiem pod kolor:D york na rozowo czy blekitno? :)[/QUOTE]Torebkę z yorkiem chętnie :oops: Ale york ma być ,taki jak w naturze- piękny :loveu: A torebka może być różowa :lol:

Asia gdzie Ty się podziewasz? :shock:

Posted

[quote name='Estera']Szerkanka- to kiedy masz chwilę wolną, abyśmy się pośmiały przy piwku jakimś? :lol:[/QUOTE]

Kochana caly weekend bede w Bdg. internat na Karłowicza - bo najtaniej :D
Takze bedziesz miala czas to pisz :)

Posted

[quote name='Estera']Szerkanka- to kiedy masz chwilę wolną, abyśmy się pośmiały przy piwku jakimś? :lol:[/QUOTE]

A mnie to nie zaprosisz..:-(

Posted

[quote name='rose']Pisała że nos jej odpadł, musi dokleić czy coś tam :P[/QUOTE]Anka :mad: nos to majkelowi odpadaŁ. :eviltong:
[quote name='Szerkanka']Kochana caly weekend bede w Bdg. internat na Karłowicza - bo najtaniej :D
Takze bedziesz miala czas to pisz :)[/QUOTE]A co studiujesz? :cool3: Ja w sobotę kończę pracę o 14:30 i wieczorem jestem wolna :cool3:

[quote name='rose']A mnie to nie zaprosisz..:-([/QUOTE]Ależ Aneczko droga! Wpadnij do mnie kiedy chcesz! Szczeniaka zabrać do domu :evil_lol:
I na piwo z Szerkanką :cool3:

Posted

[quote name='Estera']
Ależ Aneczko droga! Wpadnij do mnie kiedy chcesz! Szczeniaka zabrać do domu :evil_lol:
I na piwo z Szerkanką :cool3:[/QUOTE]

ten weekend mam zajęty.. w następny jadę do Wrocławia.. może w maju:evil_lol: ale ja z tą moją gorsza połówką jak już:eviltong:

Posted

Ładnie to tak mnie obgadywać podczas mojej nieobecności?:mad:
Nie jestem żadną różową blondi z tipsami, różu nie znoszę, tipsy już daaawno temu mi się znudziły. A włosy blond mam naturalne. Chociaż ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, żeby się przefarbować na rudo. :evil_lol:

Esti dzięki za obronę własną piersią. :loveu:

Wyskoczycie na zlocie na gołe klaty? :cool3: