Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']Tzn. lata nad uchem i bzyczy? :evil_lol: raczej bzyka:evil_lol: wszystko co się rusza:diabloti: lepsza woda :diabloti:[/QUOTE] Omg... dwie nogi i dziura wystarczy, tak? :D Strach jechać... i jak wy chcecie jeszcze 4os zwerbować ;) Woda przez 'ó' zamknięte? :D Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']O matko! Moj Luluś... przeciez to jeszcze dziecko, Talia, dobrze, ze Twoja po sterylce:evil_lol:[/QUOTE] Moja zacnie broni swoich tyłów :P A jak nie to Pani jej pomaga ;) Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Moja zacnie broni swoich tyłów :P A jak nie to Pani jej pomaga ;)[/QUOTE] a pani kto pomoze?:P Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Omg... dwie nogi i dziura wystarczy, tak? :D Strach jechać... i jak wy chcecie jeszcze 4os zwerbować ;) Woda przez 'ó' zamknięte? :D[/QUOTE] of course :eviltong: [quote name='Talia']Moja zacnie broni swoich tyłów :P A jak nie to Pani jej pomaga ;)[/QUOTE] i bzyknie panią:evil_lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='komar']a mawiają że tylko faceci myślą o jednym;P[/QUOTE] ja się z tym nigdy nie zgadzałam :evil_lol: ale fajnie będzie dużo chłopców na zlocie :loveu: i może się jeszcze jakiś 2-metrowiec z szatki skrzata znajdzie:evil_lol: Quote
komar Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 o Aniu widzę że wspomnienia wacają:D na plaży napewno jakiegoś 2-metrowca znajdziesz;D Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose']a Ty do tego, że masz matkę lekkich obyczajów?:diabloti: chodziło mi o to, że on by mnie pewnie zostawił:eviltong: a to przecież Asia jest Lalką Barbie którą można się bawić:evil_lol: ale ja Asiusie lubię i wypiję z nią kielicha na zgodę:evil_lol: i dam jej buziaczka:loveu:[/QUOTE]Wiesz jak to mówią, rodziny się nie wybiera :shake::evil_lol: Buziaczka takiego ... takiego... buziaczkowego? :lol: [quote name='Szerkanka']Wiecie co... to jak tu sie Komarem dzielicie, to ja w takim razie TZta w domu zostawie, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;d;d[/QUOTE]Będziesz startować do komara? :lol: [quote name='komar']no to ja sie może jeszcze zastanowie nad tym zlotem:roll: :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]Widzicie do czego doprowadzacie? :evil_lol: Osoby nam się będą wykruszać :lol: Wytrzymacie do zlotu z tym pożądaniem :lol: [quote name='Szerkanka'] No dobra dodam paczke tipsow i 3 syntetyczne pasemka blond :)[/QUOTE]Przepraszam, po raz drugi dzisiaj oplułam monitor :grin: Ja też chcę syntetyczne blond pasemka :placz: Anka 2-metrowca to może nie mam, ale mogę Ci zaproponować 3 pięknych chłopaków z Chatki Skrzata :lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='komar']o Aniu widzę że wspomnienia wacają:D na plaży napewno jakiegoś 2-metrowca znajdziesz;D[/QUOTE] pierwszy raz czułam się tak pożądana przez faceta:evil_lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [ [quote name='Estera']Wiesz jak to mówią, rodziny się nie wybiera :shake::evil_lol: Buziaczka takiego ... takiego... buziaczkowego? :lol: Anka 2-metrowca to może nie mam, ale mogę Ci zaproponować 3 pięknych chłopaków z Chatki Skrzata :lol:[/QUOTE] ja tylko takie buziaczkowe teraz daje:evil_lol: tylko wiesz gdzie i wiesz z czym:diabloti: w prezencie mogę dostać?:razz::eviltong: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera'] Przepraszam, po raz drugi dzisiaj oplułam monitor :grin: Ja też chcę syntetyczne blond pasemka :placz[/QUOTE] a moze lepiej jakis rozowy blotniczek?:D:D Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose'][ ja tylko takie buziaczkowe teraz daje:evil_lol: tylko wiesz gdzie i wiesz z czym:diabloti: w prezencie mogę dostać?:razz::eviltong:[/QUOTE]Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti: Możesz, wybierz sobie :lol: [quote name='Szerkanka']a moze lepiej jakis rozowy blotniczek?:D:D[/QUOTE]Oj przyda się :lol: A mogę marudzić i zamienić błotniczek na wycieraczki? Różowo błękitno żółte? Moje szczeniaczki mają zdjęcia na takim tle, chcę się z nimi solidaryzować :loveu::lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [ [quote name='Estera']Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti: Możesz, wybierz sobie :lol: [/QUOTE] Już wybrałam:loveu: czekam na paczkę:evil_lol: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Wiem gdzie, wiem jak, wiem z czym, wiem bez kogo :diabloti: Możesz, wybierz sobie :lol: Oj przyda się :lol: A mogę marudzić i zamienić błotniczek na wycieraczki? Różowo błękitno żółte? Moje szczeniaczki mają zdjęcia na takim tle, chcę się z nimi solidaryzować :loveu::lol:[/QUOTE] ok:D i torebke z yorkiem pod kolor:D york na rozowo czy blekitno? :) Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']a pani kto pomoze?:P[/QUOTE] A mi nie trzeba pomagać :D Ja idę spać... za 6h pobudka :( Dobranoc wszystkim ;* Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']ok:D i torebke z yorkiem pod kolor:D york na rozowo czy blekitno? :)[/QUOTE]Torebkę z yorkiem chętnie :oops: Ale york ma być ,taki jak w naturze- piękny :loveu: A torebka może być różowa :lol: Asia gdzie Ty się podziewasz? :shock: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [B][B]Estera[/B][/B], O w doopke jeża, a ja dopiero zobaczylam, ze Ty z Bdg. a ja studiuje na UKW ;P TAKZE SAMI SWOI :) Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Szerkanka- to kiedy masz chwilę wolną, abyśmy się pośmiały przy piwku jakimś? :lol: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera'] Asia gdzie Ty się podziewasz? :shock:[/QUOTE] Pisała że nos jej odpadł, musi dokleić czy coś tam :P Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Szerkanka- to kiedy masz chwilę wolną, abyśmy się pośmiały przy piwku jakimś? :lol:[/QUOTE] Kochana caly weekend bede w Bdg. internat na Karłowicza - bo najtaniej :D Takze bedziesz miala czas to pisz :) Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Szerkanka- to kiedy masz chwilę wolną, abyśmy się pośmiały przy piwku jakimś? :lol:[/QUOTE] A mnie to nie zaprosisz..:-( Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='rose']Pisała że nos jej odpadł, musi dokleić czy coś tam :P[/QUOTE]Anka :mad: nos to majkelowi odpadaŁ. :eviltong: [quote name='Szerkanka']Kochana caly weekend bede w Bdg. internat na Karłowicza - bo najtaniej :D Takze bedziesz miala czas to pisz :)[/QUOTE]A co studiujesz? :cool3: Ja w sobotę kończę pracę o 14:30 i wieczorem jestem wolna :cool3: [quote name='rose']A mnie to nie zaprosisz..:-([/QUOTE]Ależ Aneczko droga! Wpadnij do mnie kiedy chcesz! Szczeniaka zabrać do domu :evil_lol: I na piwo z Szerkanką :cool3: Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera'] Ależ Aneczko droga! Wpadnij do mnie kiedy chcesz! Szczeniaka zabrać do domu :evil_lol: I na piwo z Szerkanką :cool3:[/QUOTE] ten weekend mam zajęty.. w następny jadę do Wrocławia.. może w maju:evil_lol: ale ja z tą moją gorsza połówką jak już:eviltong: Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Zalatana Ty. Alem się zasiedziała. Do pracy się rano spóźnię przez Was! Dobranoc :-) Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ładnie to tak mnie obgadywać podczas mojej nieobecności?:mad: Nie jestem żadną różową blondi z tipsami, różu nie znoszę, tipsy już daaawno temu mi się znudziły. A włosy blond mam naturalne. Chociaż ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, żeby się przefarbować na rudo. :evil_lol: Esti dzięki za obronę własną piersią. :loveu: Wyskoczycie na zlocie na gołe klaty? :cool3: Quote
Recommended Posts