Ludwik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witam Czy ktoś zna obsadę sędziowską wystawy w Przechlewie 04.10.2009? Quote
jovanna Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 wystawy nie bedzie zdjeto ja z kalendarza wystaw na stronie glownej ZK a na stronie oddzialu slupskiego nie ma zadnego info na temat tej wystawy. :roll: ale bedzie w Miastku ;) tyle ze nigdzie nie ma info na ten temat edit: pojawil sie formularz zgloszeniowy tylko nie ma w nim do kiedy mozna zglaszac ani ile ta wystawa kosztuje... ten oddzial to jakas porazka :angryy: Quote
boryspiotr Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Szkoda, że nie ma Przechlewka, bo kameralna ta imprezka, ale na temat Miastka też niewiele jest, nawet nie podali wysokości wpisowego, a stronka internetowa słupskiego oddziału mocno nieaktualna :(:(:(:( Aż żal, bo to moje rodzinne miasto było :( Quote
vertragus Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [url=http://www.zkwp.eslupsk.pl/informacje_oddzialowe,wyswietl,15.html]Związek Kynologiczny w Polsce oddział w Słupsku[/url] Quote
aro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='vertragus'][URL="http://www.zkwp.eslupsk.pl/informacje_oddzialowe,wyswietl,15.html"]Związek Kynologiczny w Polsce oddział w Słupsku[/URL][/quote] a ja myślę, że dobrze, że P. zostało odwołane, bo (choć mam sentyment do tej miejscowości) uważam, że organizowanie wystaw w tym samym czasie, gdy trwa np. światówka mija się z celem... Quote
vertragus Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 po pierwsze jak wynika z linku wystawa nie została odwołana a przeniesiona w inne miejsce, a po drugie np.światowa jest w zupełnie innym terminie... Quote
aro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='vertragus']po pierwsze jak wynika z linku wystawa nie została odwołana a przeniesiona w inne miejsce, a po drugie np.światowa jest w zupełnie innym terminie...[/quote] Masz rację. Strzeliłem tzw. babola, za którego biję się w piersi :placz: Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mam pytanie w zeszłym roku w przechlewku na tejże wystawie były oceniane wszystkie terriery równiez typu bull czy w tym roku również mozna zgłosic bullowatego? Quote
vertragus Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Canaveral-staff']mam pytanie w zeszłym roku w przechlewku na tejże wystawie były oceniane wszystkie terriery równiez typu bull czy w tym roku również mozna zgłosic bullowatego?[/quote] nieprawda ,nie były-tylko teriery z 1 i 2 sekcji.Jak będzie w tym roku nie wiem -trzeba pytać organizatora. Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 to w takim razie może w tym roku miały być tak mówiła mi jedna z dziewczyn która ma temperówki i yorki i zapraszała nas na tę wystawę, Quote
alyffa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 hmmm... ktoś się wybiera? Do Miastka :) Quote
Russelka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 My będziemy :D Wystawiam suczkę rasy jack russell terrier :p Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A my wróciliśmy 3 złotkami i rozpoczętym mł ch :multi: Fiolka - I Zw Mł Kaja - I CWC Spaik - I CWC Jesteśmy bardzo szczęśliwi, a Kaja jest już "prawie" ch pl (ma 3 małe CWC) :lol: Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 mogę prosić stawkę seterów szkockich gordonów i irlandzkich czerwono-białych? ;) Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 czerwono białych nie było, ale Gordony: PSY pośrednia VALDIEU Klan Basów SUKI młodzieży OKTAWIA Kaladan Quote
Tecia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Kaya']czerwono białych nie było, ale Gordony: PSY pośrednia VALDIEU Klan Basów SUKI młodzieży OKTAWIA Kaladan[/quote] Gratulacje !!! To ja jeszcze poproszę o stawkę swetrów rudych:) A wogole ile było psów zgłoszonych ?? Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Seter Irlandzki SUKI pośrednia ENGLISH QUEEN OF BEAUTY Z Arislandu championów GAJA UNO Z Orańskiego Wzgórza A zgłoszonych wogóle psów było 127 :) Quote
Tecia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Kaya']Seter Irlandzki SUKI pośrednia ENGLISH QUEEN OF BEAUTY Z Arislandu championów GAJA UNO Z Orańskiego Wzgórza A zgłoszonych wogóle psów było 127 :)[/quote] Dzieki wielkie:) Quote
K&A Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A czy ktoś może sprawdzić w katalogu, czy były zgłoszone jakieś flat coated retrievery? Quote
alyffa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 K&A, młodzież- Dark team SUNNY BLUES, otwarta- LIDER Milakres, Explicit HAVE YOU MET MISS JONES :) Quote
Dorota_Fiszer Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Kaya']Fiolka - I Zw Mł Kaja - I CWC Spaik - I CWC[/quote] Gratulacje :-) A znasz moze wyniki z goldenach ? Chociaz kto zgarnal BOBa ? ;-) Quote
K&A Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [B]alyffa[/B] dziękuje, a możesz napisać jeszcze kto miał je sędziować? Quote
Recommended Posts