Dropka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jacki w domowej hodowli Szczurołap.Cztery suczki i trzech chłopców przyszlo na świat 25tego lipca b.r.Maluchy będą gładkie lub złamane.Rodzicami są Champion Polski Beaconway Summer Wind pochodząca z renomowanej australijskiej hodowli,pierwszy JRT z tego kontynentu który przyleciał do Polski.Ojcem jest młodziutki piesek urodzony w bardzo znanej włoskiej hodowli ze skojarzenia dwóch importów australijskich.Ojciec miotu nazywa się Touchstar Lancaster i niedawno rozpoczął karierę wystawową(mieszka w Szwecji)Rodzice szczeniąt zostali skojarzeni ze względu linie australijskich JRT wywodzących się z hodowli Malung.Dzięki słynnym 4 Malungom świat usłyszał o australijskich Russellach.To one znacząco wpłynęły na standart rasy i obraz współczesnego Jacka.Wraz z przyjaciółką chciałyśmy utrwalić pewne cechy jakie przekazuje ta najstarsza,australijska linia.Czy nam się to udało?Czas pokaże a póki co gorąco zapraszam wszystkich miłośników do kupna małego Russella z elitarnym pochodzeniem. Kontakt: [email protected] www.jrt-szczurolap.pl www.thidalium.com Wiem,wiem to co napisałm powyżej brzmi jak megaprzechwalanie się ale postanowiłam się raz pochwalic... gdy jest czym;o))) Zainteresowanym chętnie prześle aktualne fotki i odpowiem na nurtujące pytania. Quote
PARSONRK Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 GRATULUJĘ !!!! Co jak co, ale jest się czym chwalić :p Niech maluszki rosną zdrowo, podbijają ringi krajowe i zagraniczne i będą pociechą dla Was i nowych właścicieli :) Pozdrowionka Aga i banda Quote
Recommended Posts