Dorotaaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam Was Serdecznie ...! Jak już wcześniej pisałam to jest nasza kochana psina i wabi się Tina Tina jak do nas przyjechała miała 7 tygodni. Niestety niema rodowodu ale to mi nie przeszkadza by ją kochać nadal. Jest bardzo mądra w dwa dni nauczyła się załatwiać na podwórku , ma już 4 miesiące (niedługo pięć) jak miała 2/3 miesiące nauczyła się Siad, Łapa, Głos, Waruj. Teraz ćwiczymy Do Nogi i coś tam jeszcze. Boi się innych psów, bardzo. Ma już wszystkie ważne szczepionki, została tylko nam wścieklizna. Mamy nadzieje tylko że nadal będzie taka zdrowa jak do tej pory . A To nasza Tina Jak miała 8 tyg. Quote
Nikolaaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witamy :evil_lol: http://img42.imageshack.us/img42/9044/img0168c.jpg Ale cudoooo!!! Quote
Dorotaaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dziękujemy i wstawiamy fotki nadal ... Tinie zawsze wszystko przeszkadza ale zazwyczaj trawa lub kable ....:diabloti::angryy: Ma na swoim koncie ( pogryzła) już ładowarkę do tel. kom. i słuchawki...:mad::eviltong: Quote
Dorotaaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 a tu była mała ..:loveu::loveu::loveu::eviltong::oops::p Quote
Dorotaaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dziękujemy . Szkoda że tak mało osób nas odwiedza Quote
Nikola & Tina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Widać że nie można tego forum rozkręcić zapraszamy do nowej galerii.[/FONT] Słodki i Kochany Diabełek. Tina Moje Złote Miłość - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts